pc po resetnuti nenastartuje

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

pc po resetnuti nenastartuje

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

čavko mam doma zakladnu dosku Asrock ALive SATA2 Glan je to socket AM2 a ked som PC poskladal sa mi vsetko zaplo len ked som začal instalovať windows a PC sa resetlo a už mi nenaskočilo musel som PC vypnut a počakať potom sa mi zapol lenže po restarte zase nič tak som ho poslal na reklamaciu ale mi ju nevybavili lebo firma skrachovala. Tak som dostal dosku naspať zo zavadou tak som bol nuteny kupiť novu dosku a povedali mi že tam je problem s jednym chipom alebo tranzistorom. Len že neviem čo stoji taka vymena som pozeral na nete že servis zakladnej dosky je za 80 eur tak som to radsej nechal tak bo doska ma stala 60 eur. Neviete neaky lacny servis kde by mi to spravili aby som natom neprerobil ??? dakujem :)
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Re: pc po resetnuti nenastartuje

Príspevok od používateľa vikko78 »

počkaj....pokazenú dosku si dostal naspäť a bol si nútený kúpiť novú..kúpil si si novú a pc funguje ako má...lenže ty chceš starú opraviť a predať? takto som to mal pochopiť? :)
Daniel9911
Professional
Professional

takže ja by som ju chcel dať opraviť po čase a to preto lebo už pracujem a mam z čoho zacvakať a ak by sa dala za dobru cenu opraviť asi by som ju nepredal ale daroval bratrancovi lebo doska ma AM2 socket a tiez podporu DDR2 800Mhz a PCI-E 16x takže by bola škoda ju tam nechat na skriny alebo tiez aj vyhodiť. A ak by bola opravena a funkcna doska preco by som ju nemohol predať ??? :)

A ano ja som to to zobral do PC obchodu tam i to skusali a povedli že je doska chybna tak som musiel kupovať novu nie ?? , ak firma od ktorej som to kupoval skrachovala a pobocku Asrocku som na slovensku a ani v česko nenasiel a v obchode kde mi to menil to opraviť nechceli
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

ja len tak, či som správne pochopil, lebo tá štylizácia viet a slov sa dá pochopiť aj inak :) vklude si ju daj časom opraviť a potom poprípade nechať. to už je len tvoja súkromá vec....osobne nepoznám technikov na opravu týchto vecí...skôr som za "vyhodiť" než investovať do opravy a potom ak ti ju opravia, tak ti nikto nedá záruku, že ti neodíde zasa kondezátor o 2 okruhy ďalej a zasa oprava = investícia...to je môj názor..
Daniel9911
Professional
Professional

tak to je vtom že ja si to tiež tak myslim že tam už zaruka nebude tak asi ju vyhodim do kosa.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Mimozáručná oprava MB? Na to treba aj vybavenie. Ide o 4vrstvé spoje, SMD technológiu, a sú potrebné skúsenosti a servisná dokumentácia... a je to nad cenu MB.
Napísať odpoveď