stači 350W zdroj
-
Daniel9911
Professional
stači 350W zdroj
čavko mam PC a chcem kupiť grafiku je to slot PCI-e - x16 lenže doska je je tam 350w zdroj a zakladna doska MSI 945GZM3 a je tam toto napisane : The PCI Express Lite slot is a special design that only supports compatible PCI Express x16 VGA cards. For more detailed information on compatible PCE Express x 16 cards, please refer to znamena že ide len grafika ktoru oni dali na zoznam alebo tam pasuje hociaka a tiež neaku ATI či Nvidia grafiku ktora pojde na 350W zdroji alebo max kupiť 450W alebo 500W viete mi poradiť pls potrebujem to vedieť do zajtra dakujem
Re: stači 350W zdroj
Odskúšaj, mal by stačiť aj 350 W. Otázne je, aký typ grafiky kupuješ, či má externé napájanie, a či má 2 procesory... tam už je treba výkonnejší zdroj. Ale taká grafika je za cca 900 Eur...
Gratulujem ku kúpe superdebilnej dosky, ten PCIe slot je len x4, takže žiadna lepšia grafika ti tam nepôjde, ktovie či tam pôjde aj niečo mimo tých 10 čo sú na zozname podporovaných. Na tvoju otázku ti asi neodpovie nikto.
A zdroj ti bude stačiť 350W značkový, ako som napísal, výkonná grafika ti tam nepôjde.
A zdroj ti bude stačiť 350W značkový, ako som napísal, výkonná grafika ti tam nepôjde.
-
Daniel9911
Professional
sory doska ja MSI 945GCM5 v2 tam k tomu neni nič napisane ako k tej predchadzajucej inač PC neni moj ja ho tu mam len ten PC bol vybrani z T comu do tejto dosky mi pojde dat grafiku geforce 210 T tento počitač nechcem na nove hry len aby tam bola normalna grafika a nie integrovana
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2011, 12:31)
takže som skusal moju grafiku do tej dosky a aj s mojim zdrojom vsetko fakčilo PC sa zaplo aj mi obraz ukazalo takže idem objednavať tu grafiku a tiez aj zdroj
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2011, 12:31)
takže som skusal moju grafiku do tej dosky a aj s mojim zdrojom vsetko fakčilo PC sa zaplo aj mi obraz ukazalo takže idem objednavať tu grafiku a tiez aj zdroj
Zdroj azda výkonnejší netreba. Daj si striedavý ampérmeter do serie s PC, prečítaj prúd a vynásob to napetím siete, tipujem to max okolo 100 VA... /P = U x I/