aby som vysvetlil co rozumiem pod pojmom zmot... pocujete pesnicku v radiu, alebo na tube, v telke... a ocari vas tak, ze ju musite pocuvat dokola 10x,20x...100x ... cely den, 2 tyzdne... a tak.. urcite kazdy nieco take ma... skuste sem davat odkazy na tubu na taketo songy... co vas v poslednej dobe takto "zmotalo" - pod poslednou dobou rozumej mesiac, max 2.... nieze ked som mal 5 rokov tak som vkuse pocuval Macarenu... nevravim ze to musia byt iba nove pesnicky, ale chapeme sa dufam...pripadny komentar ku jednotlivym songom ze preco ste sa zmotali nebude na skodu...
zacnem ja svojimi zmotmi za toto skuskove a zapoctove obdobie
dnesny zmot... asi 2 hodiny dozadu - vobec neviem preco... mozno ten styl, mozno refren... proste je to tak mile
=> Mumford and Sons - Little Lion Man
nieco vyse tyzdna dozadu som po dlhsej dobe zase narazil na jednu klasickejsiu skladbu, no velmi dobre znamu vdaka filmovej produkcii... ten ustredny motiv je natolko jednoduchy a pritom lisiacky a prefikany ze si ma ziskal...
=> Edvard Grieg Peer Gynt - Op. 46 - In the Hall of the Mountain King
predtym to bol zasa zmot na songu ktoru dokolecka pocuvam este teraz a pomaly sa mi v rebrickoch derie na prve miesto - pocit konstantneho deja-vu, uplne vtiahnutie do tej songy... samozrejme ked sa zapocuvate tak zistite ze to bude kvoli sklamaniu kvoli babe... asi by som ju mal zmazat
=> Stereophonics - Dakota
asi prvy tyzden po silvestri kamos na FB vycapil song, ze reku na povzbudenie pred skuskou.... ok, pustil som si... nic moc... pustil som si ju este raz vecer a zrazu bum tresk zmot... uplne iny styl ako pocuvam... vesela pesnicka, zaujimava zostava a uz to zasa par dni slo dokola...
=> Katzenjammer - Bar in Amsterdam
no a nejak pocas zapoctov a predterminov ma do ucenia burcovali tito chlapci...
=> The Prodigy - Omen
dufam,ze sa tema chyti.. nove zmoty nikdy niesu na skodu... pamatam ked bol Gothar v brne na stretku tak som ho zmotal na Gogol Bordelo - Start Wearing Purple - na ktorom som si vtedy fical ja... potom pi*ov*** na icq ze to nemoze prestat pocuvat