Ako sa spoznali vasi rodicia?
-
luculiiik
Light Star
Re: Ako sa spoznali vasi rodicia?
Moji rodičia sa spoznali cez inzerát. Ocino chodil za maminou cez 100 km na modrej pionier motorke. Ktorú ženu by nezaujal fešák s veľkým mikrofónovým három, obtiahnutými rifľami a koženou bundou? 
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Otec na blind nabúchal mamu a za mesiac čo sa poznali sa museli zobrať ..no a skončilo to ako to skončilo, no pre neho tento cyklus funguje takto ďalej, za pár rokov tipujem že toto isté sem napíše nevlastná sestra 
Ockov starší brat býval tam, kde mamka s rodičmi... a ako tak chodil za ním na návštevu, začal si všímať mamku ako vonku venčila psa... raz sa jej prihovoril a opýtal sa, či to je Čau-čau (bol to Pekingský palacový psík
) no a potom sa nejako začali stretávať, dali sa dokopy a majú spolu 2 krásne deti
som ale skromný
Spoznali sa na strednej škole, boli spolužiaci ...
-
nejakymarko
Addict
nasi tiez na plavarni...
oco v tej dobre profesionalny futbalista, nabuchany
tak si ho mamka vsimla, a tak oco dochadzal bikom cca 30 km.
a na vojne mu vraj stale kradli mamine fotky
oco v tej dobre profesionalny futbalista, nabuchany
a na vojne mu vraj stale kradli mamine fotky
Moji rodičia sa stretli, keď oco niečo riešil pred obchodom a mama šla na nákup.. A telenovela bola svete..
No moji sa spoznali tak zaujimavo. Mama bola na prazdninach u tety, ktora bola zhodou okolnosti gazdina na fare. A raz v nedelu farar vyhlasil, ze treba opravit komin na fare, tak oco nevahal, zavolal bratranca cielene koli tomu, aby sa s nou mohol spoznat. No a potom to pokracovalo tak ako u niektorych - chodil za nou 80 km. Bud autom, vlakom, dokonca aj na JAWE 250 tke 
-
kocingerka
Novice
dobra tema - moji rodicia sa spoznali na studenskej praxi v jednom hoteli. Moj otec zacal uhanat moju mamu, celu vyplatu minal len na luxusne vecere a vylety do Prahy, napirek tomu, ze v skutocnosti bol chudobny ako mys
ale kym to moja mama zistila, uz som bola na ceste :DD
ale su doteraz spolu, otec sa vypracoval a vyzeraju stastne
ale su doteraz spolu, otec sa vypracoval a vyzeraju stastne