Ako sa starat o podlozku

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa starat o podlozku

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Filipito: ked pise ze dlho pracuje na booku, asi nebude potrebovat "profi" podlozku

Stoporko: tusim aj v tescu kupis podlozku s tou blbostou na opierku, viac ako 3e to urcite stat nebude. kedysi som to vyuzival, no potom som zas mal problem prejst na normal podlozku :/
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Stoporko napísal:filipito - fuu, tak díky. Niečo lacnejšie by sa nenašlo? Kde je nápis "pre profi hráčov" tak zväčša dávam z princípu ruky preč - hľadám efektívne minutie svojich financií a tam nepatrí obojstranný povrch pre ultrapresné headshoty v CS a podobne. Prioritou je kvalitné vypolstrovanie - opora pre zápästie, tam si priplatím kľudne a rád. No platiť za extra super povrch, ktorý mi je nanič (doteraz je myška na drevenom stole a nejaké problémy s presnosťou v hrách alebo pri práci nemám) neplánujem. No díky za tip :)
tak pokiaľ tam píše že dobrý povrch tak bude asi aj tá opierka pod ruku kvalitná. (podobná podložka určena na hry stojí okolo 12€ čiže to bude kvalitné čo sa týka aj ten opierky si myslím, každopádne by ju trebalo vyskúšať
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa iWin »

Momentálne podložku mám hodenú niekde v krabici kvôli malovaniu ale môžem povedať ze niet nad kvalitnú podložku :) ja osobne ešte keď som aktívnejšie hrával CoD tak som si kúpil myšku roccat (stále :smt049 ako v prvý deň :lol: ) a k nej zadarmo podložka roccat taito (vtedy hodnota tuším 15€) na stole drží ako prilepená. nemáš problém s pohybom pretože je dosť veľká.
Ale v súčasnosti keď som na booku tak myška logitech po nej nechodí tak dobre ako roccatka, neviem síce čo mám za stôl ale roccat myška mi na nom ani nefunguje iba s podložkou :)
Rayiner
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rayiner »

Ja som bol pár dní bez podložky a bolo to strašné!
Jedná sa o myš Logitech MX518 a podložka je SteelPad QCK stará takmer dva roky :)
Napísať odpoveď