Serial sa zaobera rodinkou, ktora zije na trochu podpriemernej urovni a je cela trochu viac nez chora..
Kto nevidel, tak isto odporucam stiahnut aspon prve tri casti a pozriet. Ja som sa schuti zasmial a teraz uz len cakat na novu a novu cast
Co presnejsie ti pride prehnane? Humor? Ano boli tam scenky, kedy si asi tvorcovia mysleli, ze tymto vtipkom to cele zabijeme, ale skorej bol opak pravdou. Ale nastastie je ich minimum. Vsak predsa to nieje podla ziadnej skutocnej udalosti, ale ide im hlavne o pobavenie divakov a to sa im dostatocne dari
No zacal som to na toto odporucanie pozerat a celkom je to dobre. Prve casti ma nejak nezaujali, no potom sa to celkom rozbiehalo. Asi najviac ma zaujima ci poriesi tu predavacku . A z postav mi tam najviac vadi ta ich starka. Neviem vobec mi tam nepride vtipna, ani nic. Ale vravim take 3-4 hviezdicky to odomna ma .
Prvy diel mi prisiel trocha divny ale nevzdal som to a nakoniec som pozrel vsetkych 13 zaradom, vyborna vec. Garret Dillahunt je v ulohe Burta prekvapivo vyborny, vzdy som ho mal zafixovaneho len ako nejakeho posuka.
No posledne dve casti nejako nie a nie dosiahnut ten humor z prvych. Spoliehaju sa na Maw Maw, ze rozosmeje divaka, ale nejako mne zatial vtipna ako vravi Edo neprisla. Aspon minmalne. Nech to dalej ani neskusaju, bo ma nastvu. Verim, ze to nejako vytiahnu opatovne.