Strana SaS
Re: Strana Richarda Sulíka
°
Konkrétne pod toto sa kľudne podpíšem.. a je mi jedno či mal peňaženku na stole alebo sa priveľa smial.
[youtube]3Y0EWuWsDP4[/youtube]
Konkrétne pod toto sa kľudne podpíšem.. a je mi jedno či mal peňaženku na stole alebo sa priveľa smial.
[youtube]3Y0EWuWsDP4[/youtube]
Neviem, ci to tu niekde bolo 

-
KaptMichal
King
Ja ako človek, ktorý nieje veľký sympatizant hociktorej garnitúry, ktorá tu na SR vládla si myslím ,že môžem Sulíka ako človeka, ktorý sa nevie správať v spoločnosti, hodnotiť. Niekto tu spomenul "rovnaký meter" - presne tak. Nevidím dôvod prečo ho za to nekritizovať keďže pre Slovensko zatiaľ nič veľké neurobil a predpokladám, že ani neurobí.
Keby to robil Fico, Mečiar, Dzurinda tiež by sa to riešilo, tiež by sa kritizovalo. Tak aby sme sa tu nehandrkovali, hádam všetci jeho obhajcovia a fanúšikovia pochopili, čo som chcel povedať.
Keby to robil Fico, Mečiar, Dzurinda tiež by sa to riešilo, tiež by sa kritizovalo. Tak aby sme sa tu nehandrkovali, hádam všetci jeho obhajcovia a fanúšikovia pochopili, čo som chcel povedať.
Zatiaľ nič moc, ale aj tak si počkám 4 roky..
Dúfam, že ste šťastný tí, ktorí dávali hlasy strane pána Šulíka
Richardko sa ukazuje v skvelom svetle má výborne vystupovanie a plní všetky sľuby. Dovolím si povedať, že aj Kotleba by bol lepší od neho či už vystupovaním alebo plnením sľubov.
Nebudem ešte nič hodnotiť, ale ja tom tu presne toto písal.
Ale nechajme ešte čas - aj "sulíkovcom."
Ale nechajme ešte čas - aj "sulíkovcom."
ja somKomplex napísal:Dúfam, že ste šťastný tí
ja si myslim ze tie podstatne sluby splnili:
slubili do parlamentu a politiky priniest novu kulturu, a to sa aj stalo. priniesli juhokorejsku kulturu ukazka
slubili ze vsetko bude na internete a fakt je uplne vsetko na internete od podvodov s kancelariami cez ficove a sulikove milenky az po prasaci sulikovsky smiech drzanie balonika a ubohosti medzi rozhovormi ..
ja si myslim ze ich volici si prijdu na svoje aj ked ich prestali podporovat 4%ni cize homosexuali
slubili do parlamentu a politiky priniest novu kulturu, a to sa aj stalo. priniesli juhokorejsku kulturu ukazka
slubili ze vsetko bude na internete a fakt je uplne vsetko na internete od podvodov s kancelariami cez ficove a sulikove milenky az po prasaci sulikovsky smiech drzanie balonika a ubohosti medzi rozhovormi ..
ja si myslim ze ich volici si prijdu na svoje aj ked ich prestali podporovat 4%ni cize homosexuali
SAS= strana na jedny voľby /našťastie/ a dúfam že nie na celé 4 roky
este, ze si dal za priehrstie argumentov, medved 
-
Peter_Retep
VIP
Takze Matovic bol vyluceny z SaS kvoli tomu ze podla svedomia hlasoval za opozicny navrh. Cim daalej tym viac lutujem ze som volil tuto stranu
hlavne, ze maju "slobodu" v nazve.....
vyluceny len z klubu, pokial viem on v strane nikdy nebol
Igore, Igore.. 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nuž, ak pôjde v budúcich voľbách do volieb sám, tak ho budem voliť, či už má reálnu šancu dostať sa do parlamentu, alebo nie. Teda ak radikálne nezmení svoj prístup. A SAS? Tá spravila doteraz najväčšiu hovadinu a toto im IMHO len tak neprejde, stačí si pozrieť ich fan stránku na Facebooku - dostávajú nasolené od svojich vlastných voličov. Vylúčiť niekoho iba preto, že hlasoval s Ficom, je podľa mňa mierne retardované, pretože sa nikde nepíše, že všetko, čo podporuje Fico, musí byť automaticky zlé a musí sa ísť proti tomu bez diskusie a prieskumu. Nu, holt, u nás je to holubník a zjavne to aj holubníkom zostane. Za tri roky vyhrá znovu Fico a terajšia koalícia vďaka takýmto trápnym prešľapom stratí slušný počet voličov. Prepare for the doom.
Ale no, nevylúčili ho preto že "hlasoval s Ficom". To je len "pro forma". Ide o koaličnú zmluvu. Koalícia je o kompromisoch, nie o tvrdohlavosti. Most je proste nutná časť koalície.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Je mi to jedno. Mali si stáť za svojím a toto nie je jediný dôvod, prečo sa im nabudúce vykašlem. Pokiaľ niečo ONI radikálne nezmenia a nezačnú rozumne spolupracovať, pričom nebudú "zabúdať" na kauzy a prešľapy, ktoré sami generujú (ako koalícia), tak je to pas. Či už rozhodnutie SAS bolo "pro forma", alebo nie, je mi to celkom jedno - ako subjekt si neplnia to, čo som od nich očakával, pričom ako jediný si to doteraz plnil práve Matovič, ktorý sa nebál otvoriť si ústa a povedať veci na rovinu. Som si vedomý, že prešlo ešte len zopár mesiacov, takže šanca tam už je, to sklamanie z nich sa ale nebezpečne stupňuje.
Pozeral som Matovičovu tlačovku a ak hovorí pravdu (jemu proste verím
), tak s ním v podstate pekne vypiekli, čisté klamstvo.
Každopádne, mne je ako človek=politik jednoznačne najviac sympatickejší. Najlepší bol záver tlačovky: "Tak, to je asi šecko. Dakujem."
Každopádne, mne je ako človek=politik jednoznačne najviac sympatickejší. Najlepší bol záver tlačovky: "Tak, to je asi šecko. Dakujem."
-
maciatko99
Medium Star
Zaujímave rozhodnutie od SaS, ktoré im v globále môže veľmi uškodiť, pretože voliči to budú chápať len z jedného pohľadu - nemohol sa slobodne rozhodnúť podľa seba a nechcel akceptovať rozhodnutie strany SaS, tak bol vylúčený.