Co robite pre svoj image?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
cORP.
Addict
Re: Co robite pre svoj image?
retiazku na krku ,hrubsiu retaz na pravej ruke ,dva prstene na prave ruke ,na lavej nenosim nic ,ked mam kratky strih tak lak na vlasy alebo tuzidlo ,gel neznasam ,vyzera to jak nejaky cigani
,obcas siltovka ,inak nic extra a este ak sa rata tak aj upravena briadka 
inak kachna ,na tvojom mieste by som sa moc o vyzore tunajsich ludi nevyjadroval pretoze ten tvoj je fail
ku k - aspon sa podpis ty hrdina
inak kachna ,na tvojom mieste by som sa moc o vyzore tunajsich ludi nevyjadroval pretoze ten tvoj je fail
ku k - aspon sa podpis ty hrdina
-
Mek
Addict
Ked predpokladam, ze budem medzi ludmi tak sa oholim a nagelujem. Inokedy chodim ako som vstal, kedy je zbytocne sa upravovat...
-
johny541
King
Svoj "imidž" upravujem asi tak, že sa radšej dobre a dlho vyspím a následne na to vyzerám k svetu. Nie je nič horšie ako byť celý deň unavený. Ale inak klasika, retiazka od priateľky pre štastie. Nejako gél na vlasy, ba čo horšie lak ani do ruky nikdy nezoberiem, nemusím a nechce sa mi s tým babrať, zbytočná strata času a k tomu čo má človek v hlave mu to aj tak neprída 
Čisté oblečenie + dôkladná osobná hygiena.
Hodinky nenosím pretože ma znervózňujú, asi jediný módny doplnok nosím striebornú retiazku na krk (pod tričkom). Nemá to nič spoločne s image-om ale proste som si na ňu zvykol.
Hodinky nenosím pretože ma znervózňujú, asi jediný módny doplnok nosím striebornú retiazku na krk (pod tričkom). Nemá to nič spoločne s image-om ale proste som si na ňu zvykol.
Plugy v uchu(12mm) + 1 náušnica, okuliare, šiltovka. Neskôr možno tetovanie na lýtko/lýtka a na chrbat.
btw.. dávať za príklad extrémy je podla mňa dosť blbé zmýšlanie..
btw.. dávať za príklad extrémy je podla mňa dosť blbé zmýšlanie..
-
Dante Flyshit
Medium Expert
Gél na vlasy, hygiena, posilka...Časom možno pribudne aj inteligentnejšie vystupovanie
.
na prvom mieste hygiena to ani netreba pisat
ostatne kozmetika,solarkovanie,kvalitna vonavka,znackove oblecenie
-
Homer J Simpson
Medium Star
Gelovane vlasy, pravidelna hygiena+pekna vonavka, sviezi dych, pekne oblecenie, hodinka, naramok, usmievavy a hlavne stale vesely
To zabera na dievcata 
Este som zabudol ze okuliare ma robia inteligentym
Aspon mi tak vravia ( Ale vravia ze aj som
)
Este som zabudol ze okuliare ma robia inteligentym
okrem každodennej sprchy asi nič
vlasy neriešim, náušnice nenosím, reťaze nenosím, max hodinku
nič
umyvam zuby, sprchujem sa a češem sa
/niekedy/ 
pre karmistu / no fuj / : to že nerobím nič pre nejaký imidž neznamená, že nedodržiavam základné hygienické návyky, ale to tvoja hlava nedokázala pobrať - keď už sme pri tom, tak nechápem, načo tu niektorí vypisujú, že si umývajú zuby. To je na imidž ? 
Image je na nič, počúvaj svoj smäd.........
SPRITE
K téme: Kedysi som mal dlhšie vlasy, ktoré som si upravoval. Zistil som, že to zaberá veľa času, a tak už istý čas nosím 3 mm vlasy. Milujem prstene, a tak som si zopár zakúpil. Neskutočne sa mi páčia, ale nie také obrúčky, ale poriadne prstene, s kameňmi, očkami a pod. Tiež môžu byť náramky napr. z chirurgickej ocele sú fajn. Občas nosím aj dvojitú reťaz, nie preto aby som vyzeral ako gangster, ale preto, lebo mám na nej dosť kľúčov (niekedy neviem, kde mi hlava stojí, a mohol by som nejaké stratiť
), a tak nosím reťaz.
K téme: Kedysi som mal dlhšie vlasy, ktoré som si upravoval. Zistil som, že to zaberá veľa času, a tak už istý čas nosím 3 mm vlasy. Milujem prstene, a tak som si zopár zakúpil. Neskutočne sa mi páčia, ale nie také obrúčky, ale poriadne prstene, s kameňmi, očkami a pod. Tiež môžu byť náramky napr. z chirurgickej ocele sú fajn. Občas nosím aj dvojitú reťaz, nie preto aby som vyzeral ako gangster, ale preto, lebo mám na nej dosť kľúčov (niekedy neviem, kde mi hlava stojí, a mohol by som nejaké stratiť
-
javatar
Hardcore addict
mne staci, ze obcas v tomto smere posluchnem svoju priatelku
(co mi pripomina ze po 4 tyzdnoch neholenia sa by som ju opat mal v tomto smere posluchnut)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tiez si predal komplet 5 hrubych zvazkov encyklopedii, pretoze mlada vie beztak vsetko ?javatar napísal:posluchnem svoju priatelku
-
javatar
Hardcore addict
take tragicke to zase nie je 
len ja som vyzraty ajtak ktory by bez nej image obmedzil na hygienu a maximalnu pohodlnost
a akurat dnes som sa kvoli nej zase oholil
len ja som vyzraty ajtak ktory by bez nej image obmedzil na hygienu a maximalnu pohodlnost
oblečiem sa
nechcem byť za nudistu nie ?
oblečiem si čo sa mi páči, na hlave spravím za pomoci trochu vody organizovaný chaos, 2 prstene a retiazku na ľavú ruku, retiazka s príveskom na krk... to keď sa mi chce a mám čas... keď nie, tak "ako vstanem, tak ostanem"
-
t0m4s3
Admin
Na vlasy dost z vysoka seriem, raz za cas si zastrihnem bradu. Rad nosim volne nohavice/kratasy a po veceroch ked je chladnejsie tak mikinu s kapucou. Siltovka v letnych dnoch, velakrat sa mi nechce menit bryle za cocky a slnecne okuliare.