javatar
Bionic band-Náramok
Re: Bionic band-Náramok
dufam ze ludia co pisali ze tomu veria a maju to na ruke +100% funguje si robia len ksefty ... novodoby kriz na krk.. omg..
javatar
big lol.. na kopii nie je dostatocne placebo : ))))))
javatar
-
Zlatohlavok
Light Expert
Chcem si ho kúpiť pretože sa mi páči 
a tu http://www.buyincoins.com/new-hot-power ... -2520.html
ju za 1,09€.
Lenž prehliadač mi napsíal, že je to nebezpečná stránka, že za posledný mesiac sa na to sťažovalo 6 ludí, tak neviem či ho mám objednať. Ak ho objednám, tak budem platiť cez PayPal, len nechcem aby mi tam strhli neviem kolko z účtu, aby si nepopričítali nejaké sumy, alebo že by mi ho dokonca ani neposlali.
ju za 1,09€.
Lenž prehliadač mi napsíal, že je to nebezpečná stránka, že za posledný mesiac sa na to sťažovalo 6 ludí, tak neviem či ho mám objednať. Ak ho objednám, tak budem platiť cez PayPal, len nechcem aby mi tam strhli neviem kolko z účtu, aby si nepopričítali nejaké sumy, alebo že by mi ho dokonca ani neposlali.
FAKEZlatohlavok napísal:Chcem si ho kúpiť pretože sa mi páči
ju za 1,09€.
ja som si ich zopar objednal z buyincoinsu...prisli mi asi pred dvoma tyzdnami, ale myslim si, ze boli vyradene a niekto si to zobral a zacal predavat, pretoze na dvoch je mala bublinka pod silikonom, na dalsom je drobna spinka [1mmx0,25mm] tiez pod silikonom na tom pliesku a ostatne malu take matne smuhy na tom silikone....nosim to na ruke 24/7, sportujem s tym [prekazkovy beh, posilovanie etc.] a placebo je u mna dostacujuce 
Zlatohlavok: buyincoins mi tiez hlasi sem tam harakiri, neriesim. Objednal som tam 4baliky, 3dosli, jeden som reklamoval a vratili peniaze, bez problemov.
rados915: Tvoj posledny prispevok ma pobavil... ze FAKE
orginal tohto kuska harabudry na ruku neexistuje. Mas to to iste ako si veriaci da kriz na retiazku, ak nie si veriaci, das si nieco ine. Napriklad tento naramok. Ci uz FAKE, alebo ORIGINAL, pomaha to rovnako, ako spomenuty kriz..
rados915: Tvoj posledny prispevok ma pobavil... ze FAKE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
zrovna dnes mi prisiel, uz mam rovnovahu jak tonovy placaty kamen 
-
Zlatohlavok
Light Expert
plusminus: ako si to reklamoval, keď ti jeden neprišiel?
Rados915: ale šak jasné, že sú všetky fake
originál nie je
respektíve je, ale má taký istý účinok - placebo 
Rados915: ale šak jasné, že sú všetky fake
S nikým sa o tom nehádam, ale ak berieme ten oficiálny produkt ako originál, tak toto je rozhodne fake. O tom, či stojí aj originál za "tri oné" netreba asi diskutovať.
Ide vám stránka buyincoins.com, pretože som neodolal a za to euro som si to pred týždňom objednal, ale nemôžem si pozrieť či to už bolo odoslané ...
Zlatohlavok : napisal som im troubleticket, reagovali vzdy do 24hod.
Inak teraz reklamujem na dealextreme (asi nemaju tovar) tam som troubletickety nenasiel ale to je ina tema, konkretne tu je pomenovana Dealextreme (pouzi hladat)
Inak teraz reklamujem na dealextreme (asi nemaju tovar) tam som troubletickety nenasiel ale to je ina tema, konkretne tu je pomenovana Dealextreme (pouzi hladat)
-
t0m4s3
Admin
z buyincoins im to trvalo celkom dlho nez to doslo postou - cca 3 tyzdne minimalne.
-
Zlatohlavok
Light Expert
Neviem ako vám, ale mne prestalo otvárať stránku buycoins.com 
Edit: asi po 2 dňoch už ide.
Edit: asi po 2 dňoch už ide.
som ch*j ze som ich nenakupil a nezacal predavat. To by som fakt nikdy nepovedal ako sa takato vec vie rozmohnut.
ja som to objednal s http://www.focalprice.com/HL625B/Power_ ... Black.html
Kamarati a frajerka to chceli vyskusat, kedze ma to vyslo v priemere jedno euro.. posta gratis , tak preco nie... No dal som si na ruku aj 5 ks naraz, aj tak som rozdiel v nicom nevidel.
Mozno je rozdiel v originaly a vo fake... rozmyslam, ze pojdem do Intersportu, tam maju za 35 euro a zoberem si moj za 1 euro a skusim porovnat , ak mi dovolia
Kamarati a frajerka to chceli vyskusat, kedze ma to vyslo v priemere jedno euro.. posta gratis , tak preco nie... No dal som si na ruku aj 5 ks naraz, aj tak som rozdiel v nicom nevidel.
Mozno je rozdiel v originaly a vo fake... rozmyslam, ze pojdem do Intersportu, tam maju za 35 euro a zoberem si moj za 1 euro a skusim porovnat , ak mi dovolia
Strata času, žiadna zmena tam nebude.
-
RATZINGER666
Darca
Pred par tyzdnami som sa dozvedel nieco z coho som skoro padol na rit, dost co som uz aj predtym bol na rit padnuty
Je to pravda, ze tieto naramky SI TREBA PO NEJAKOM INTERVALE ZNOVU KUPIT NOVE, PRETOZE "FUNGUJU" LEN PAR MESIACOV ?
fakt ma skoro drblo, nadherny marketing, fakt ma nieco taketo mohlo napadnut.
//
kup si aj powerbalance cipky do riti Zaxo
//
Ono je to zname uz dlhsie vdaka videu na predchadzajucej strane tejto temy
Konkretne:
Len by k tomu niekto mohol spravit titulky, aby sa to mohlo sirit po facebooku, lebo ten clanok je len vyplodom nejakeho brigadnika, nie je tam nic konkretne a ja takym clankom velmi neverim, teraz to beriem, lebo je to potvrdene z ineho zdroja
-
RATZINGER666
Darca
tazko povedat, pre koho je toto video relevantnym argumentom... co sa tyka clanku - viem, ako je to s tymito zdrojmi, uviedol som to tu iba na ukazku... urcite sa budu na internete dat konkretne spomenute stanoviska a vyjadrenia dohladat aj z oficialnych zdrojov...