PROBLEM S KLAVESNICOU...
-
rey002
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
PROBLEM S KLAVESNICOU...
cawte...uz minule som tu pisal, ze mam problem s klavesnicou, konkretne pri hrani hier napr. vo FIFE nemozem ist dopredu aj dolava ..nejde mi kombinacia dolava+hore..aj pri pisani nejde napr. spolu napisat d+e..ked to chcem napisat rychlo, tak napise mi len d a e nie..musim samostatne...Poradili ste mi, ze mam kupit redukciu PS2/USB. Kupil som ju a ked to vsetko zapojim, klavesnica nefunguje vobec...neda sa pouzit...uz neskor som mal problem takeho typu...presne to iste sa mi stalo zo starou klavesnicou...dolava+hore nefungovalo...a dnes to iste...Vcera mi to v pohode este slo...Dnes zapnem PC a dolava+hore kombinacia nefunguje...Kombinacia dolava + hore nefunguje len pri pismenach a sipkach...ked stlacim napr SHIFT+T..nenapise mi t....ked hram nhl a chcem dolava hore..nejde...ale ked stlacim napr SHIFT a bodku, tak dvojbodku mi v pohode da...Neviem co mam s tym robit...uz na druhej klavesnici sa stalo to iste...Radu, prosim....Dakujem
-
Pistike123
Novice
Re: PROBLEM S KLAVESNICOU...
Možno máš problém s USB portom alebo kde to máš zapojené alebo máš slabý usb port a nedáva ty dostatočne signáli alebo niečo v tom zmysle skús ju prepojiť inde do iného portu lepšieho alebo potom neviem poplieskaj ponej riadne ju odrb o stôl najlepší spôsob 
-
rey002
Light Expert
uz viem, ze je to klavesnicou...som napojil na NB a nejde ani tamPistike123 napísal:Možno máš problém s USB portom alebo kde to máš zapojené alebo máš slabý usb port a nedáva ty dostatočne signáli alebo niečo v tom zmysle skús ju prepojiť inde do iného portu lepšieho alebo potom neviem poplieskaj ponej riadne ju odrb o stôl najlepší spôsob
ten isty problem....komplet nova kalesnica....vcera sla..dnes nie..a predtym co bol problem so starou...bol to taky isty typ ako tato nova..chlapci nikdy nekupujte klavesnicu prestigio gamer...
-
Pistike123
Novice
ja mám razer lycosa
-
rey002
Light Expert
a maka ti asi dost dobre, co? razer mysky a klavesnice je radost kupit...hlavne na cs
-
Pigesko
King
rey002: nechapem preco ju nejdes reklamovat?? a este stale si v sedem dnovej "zakonnej" lehote, kedy mozes tovar vratit bez udania dovodu