5.1 repro
Re: 5.1 repro
ja viem ale mne to nevadi. zaruku mam tak isto 2 roky
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Maxpayne: v prípade Alzy, ak je tam napísané "Rozbalené" to znamená, že ich použili buď na video recenziu alebo si ich chceli iba na firme vypočuť. Budú to úplne nové repro, pustené iba zopár krát.
na Logitech Z-5500 staci ta zvukova karta ktoru mam v pc. este som ju nikdy nemenil
určite nie 
-
uplink
VIP
Vzhľadom na to že som aktuálny majiteľ Z-5500, tak nasledovne:
Onboard - otrasný hnusný slabý zvuk a to mám high-end onboard
X-Fi Champion Series Platinum Fatal1ty - PCi - krásny zvuk, brutálny a šialene čistý, kino je šuvix
X-Fi HD - ako sa mi vráti z reklamačky zajtra nový kus, dám vedieť, ale vzhľadom na recenzie a výrok: "Creative made practically the best sound card there can be, Asus has a long way to go" sa veľmi teším.
Takže nie, onboard nestačí, ani náhodou. a ak nepočujete rozdiel medzi digital DTS a DD onboard a digital DTS a DD X-Fi [DD Live, etc.] tak si kúpte tesco repráky a žite s nimi, rozdiel medzi Creativmi, alebo Logitechmi na analógu taktiež "nebude počuť"
Onboard - otrasný hnusný slabý zvuk a to mám high-end onboard
X-Fi Champion Series Platinum Fatal1ty - PCi - krásny zvuk, brutálny a šialene čistý, kino je šuvix
X-Fi HD - ako sa mi vráti z reklamačky zajtra nový kus, dám vedieť, ale vzhľadom na recenzie a výrok: "Creative made practically the best sound card there can be, Asus has a long way to go" sa veľmi teším.
Takže nie, onboard nestačí, ani náhodou. a ak nepočujete rozdiel medzi digital DTS a DD onboard a digital DTS a DD X-Fi [DD Live, etc.] tak si kúpte tesco repráky a žite s nimi, rozdiel medzi Creativmi, alebo Logitechmi na analógu taktiež "nebude počuť"
Počuj Uplink. Pocítim rozdiel, keď kúpim nejakú zvukovku? Rozmýšľam nad:
CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY SE
ASUS Xonar DG
Prípadne ešte
CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi Xtreme Audio PCI
Mám len slabučké Logitech Z-506 5.1
Moja súčastná zvukovka Realtek ALC888
CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY SE
ASUS Xonar DG
Prípadne ešte
CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi Xtreme Audio PCI
Mám len slabučké Logitech Z-506 5.1
Moja súčastná zvukovka Realtek ALC888
žiadny extrémny rozdiel aby sa ti otvorila z neho huba nepocítiš...
je to lacná audio zostava ktorá je stavaná na integrované zvukovky
je to lacná audio zostava ktorá je stavaná na integrované zvukovky
a ak zvukovu kartu by ste mi poradili aby som si kupil ked budem mat Logitech Z-5500. ale kartu za 140€ kupovat urcite nebudem
-
uplink
VIP
ryder - aspoň: http://www.alza.sk/zvukova-karta-asus-xonar-d79138.htm ináč to nemá zmysel. Btw. 300 evriové repro a onboard?
to je ako keby som si dal na môjho Sandyho 2600K stockový chladič. Asi by sa urazil a vypovedal mi službu. Ak chceš a máš cestu do Ba, príď si ku mne vypočuť bluray DTS film. Dnes bol u mňa kamoš a povedal: "Tak konečne počujem aký je rozdiel medzi AC3 [~330 kbps] a DTS [1.5 mbps] zvukovou stopou." a pritom takýto výraz
Sapo ťažká otázka, aj moje bývalé a terajšie ešte stále Creative Cambridge Megaworks S550 THX dokázala po 8mich rokoch [model] oživiť Asus Xonar D2/PM a X-Fi, ale pri tých midrangových repro Ti to neviem zaručiť, obvykle keď má klient také repro, tak k ním má len onboardovku a analóg. Ono sú dve také kritické kategórie, a to je digitálny zvuk a potom super kvalitný a odtienený analógový zvuk. Ten ponúkajú práve moje ex-repro [ešte stále moje
] špičkový zvuk, ktorý Ti nedajú ani Z-5500. Som ich skúšal na najdrahšom Xonare na analógu a poviem Ti nechápal som z toho zvuku, ale tak zase to je 125 db odstup signálu od šumu. Nový X-Fi HD má 133, ale tak to je úplne šialenstvo.
Rozdiel teda pocítiš, ale nebude to nič dramatické, aj samotné drivery [speakre] na to musia byť stavané. Ale ak chceš predám Ti moje Megaworksy aj so zvukom [ak zvuk Filipito nechce] a tam Ti viem zaručiť WOW efekt
Sapo ťažká otázka, aj moje bývalé a terajšie ešte stále Creative Cambridge Megaworks S550 THX dokázala po 8mich rokoch [model] oživiť Asus Xonar D2/PM a X-Fi, ale pri tých midrangových repro Ti to neviem zaručiť, obvykle keď má klient také repro, tak k ním má len onboardovku a analóg. Ono sú dve také kritické kategórie, a to je digitálny zvuk a potom super kvalitný a odtienený analógový zvuk. Ten ponúkajú práve moje ex-repro [ešte stále moje
Rozdiel teda pocítiš, ale nebude to nič dramatické, aj samotné drivery [speakre] na to musia byť stavané. Ale ak chceš predám Ti moje Megaworksy aj so zvukom [ak zvuk Filipito nechce] a tam Ti viem zaručiť WOW efekt
tam áno, tvoje megaworksy sú krásny kúsok to treba uznať, bohužiaľ zvukovku nemôžem momentálne vziať no akonáhle sa mi uvoľnia financie a bude aktuálna tak ju vezmem, tj môžeš predávať ďalej 
-
uplink
VIP
Roger that alpha one
takže je free...
uplink- asi tie repraky nebudem kupovat z toho dvovodu ze by mi asi sekaly bluray filmy na mojom pc
-
uplink
VIP
ryder VGA a CPU máš aké? Btw. blu-ray filmy nie sú náročné, blu-ray ripy sú, jak sviňa 
Som včera bol u kamoša, poskladal si iONa a Atom 330 dvojjadrový a krásne na tom šlape aj 3D a aj full HD filmy [asi]
Som včera bol u kamoša, poskladal si iONa a Atom 330 dvojjadrový a krásne na tom šlape aj 3D a aj full HD filmy [asi]
vga mam radeon x1650pro cpu mam celeron 2,8GHZ a 1GB ram
-
uplink
VIP
Fúha, tak to bude tak na tesno. Tá grafa nemá moc inštrukcií na akcel hd videa, až od HD2xxx to začína. Počuj, však si to skús na nejakom full HD ripe h264 a uvidíš.
Kašlem na zvukovku. Možno keď budem mať nejaké peniaze a nebudem vedieť čo s nimi, tak niečo kúpim.
EDIT: Uplink, Filipito
EDIT: Uplink, Filipito
alebo si este dokupim tuto napalovacku http://www.alza.sk/lg-bh10ls30-cerna-d155004.htm
a tento prehravac http://www.alza.sk/lg-bd550-cerny-d196302.htm
a tento prehravac http://www.alza.sk/lg-bd550-cerny-d196302.htm
-
uplink
VIP
Sa Ti oplatí si kúpiť zvukovku a repro a vykašlať sa na ten stolný prehrávač a napalovačku, stačí Ti čítačka. Resp. stiahnuť BD iSO [~20-40GB] a potom ho napáliť na stolný bd prehrávač je dosť masaker. Radšej stiahnem BD iSO a prehrám v PC, alebo stiahnem BD rip a pozriem.
Na druhej strane na tom stoláku Ti to pôjde na 100%. Avšak kvalita výstupu je otázna. Som ináč sám prekvapený že je rozdiel medzi DD a DTS pri rôznych DSP. By som čakal že to bude všetko jedno a to isté...nie je.
Na druhej strane na tom stoláku Ti to pôjde na 100%. Avšak kvalita výstupu je otázna. Som ináč sám prekvapený že je rozdiel medzi DD a DTS pri rôznych DSP. By som čakal že to bude všetko jedno a to isté...nie je.
zajtra alebo v sobotu ti napisem na icq a pokecame otom lebo ja sa vtom velmi nevyznam a chcel by som pozerat filmy vo fullhd a pocuvat DTS 1509 kbps zvuk
-
uplink
VIP
Jasne, pohoda. Ja skúsim checknúť zajtra či to pofičí na takom PC, dačo také má klient...