Maturita z Anglictiny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
attiii
Medium Expert
Medium Expert

Maturita z Anglictiny

Príspevok od používateľa attiii »

Ahoj! Mam jedneho b*******a ucitela z anglictiny, stale mi dava 3ky, som robil aj komisionalky, a som dostal aj lepsiu znamku, viem to na jednotku v pohode, ale nejak ma nema rad, a stale mi dava zle znamky. Neviete niekto o nejakej skuske, co este stiham spravit do maturit, alebo da sa nejaku inspekciu zavolat na matury, alebo na inej skole maturovat, alebo hoc co? :D Diky za opdovede
propernex
Medium Star
Medium Star

Re: Maturita z Anglictiny

Príspevok od používateľa propernex »

jedine čo ti ona môže opravovať bude esej a neverím, že keď to napíšeš dobre, ti dá dajme tomu o 2 stupne horšiu známku to si nedovolí.
attiii
Medium Expert
Medium Expert

je to on a nie ona, ale to nieje podstatne.. ja sa eseje nebojim, bojim sa ustnej odpovede, ze sa ma bude pytat ko*ot a tak
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nato sú tam aj dalši učitelia na posudenie
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

hrozna vec, ze ti dava trojky...ja som dostaval od anglictinarky patky, ked som mal stastie, tak stvorky...odporucam ti srat mu na hlavu a robit si svoje...a potom komisionalky...na polroka to nezalezi, na konci roka jednoznacne ano
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

lenže polrok už bol a kedže je v maturitnom ročniku tak si musi nazbierať známky teraz lebo ked začnu maturity už nato nebude čas , a to že ty si nemal na 1-tku a dostal 4,5 neznamena že sa riady tvojim pravidlo každy ( niektore potrebuje dobre znamky na vysvedčeni napríklad kôli škole
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

nemal na jednotku :lol: ja som vsetko ovladal ale nebol som ochotny sa ucit naspamat maturitne temy...inaksie som mal byt v pokrocilejsej skupine na anglictine ale profka pre nu tiez nebola vyhra, tak som isiel do tej "slabsej"...a nechodil som na ziadne SOŠ, ale na vraj top osemrocne gymnazium v meste...este stastie, ze na univerzitu nebrali do uvahy vysvedcenia
ked som cital jeho prispevok, som nedocital do konca, moja chyba, ono v mojom pripade sa uz v poslednom polroku na gympli sa uz profka <> tesila, ze sa ma (nas, lebo polka skupiny bola na tom podobne) zbavi a teda sa poludstila, davala lepsie znamky a na mature bola uplne v pohode (na mature mas okrem svojho profesora este jedneho zo svojej skoly a predsedu komisie z inej skoly, on dohliada, aby to bolo "koser", na angline som si celkom slusne pokecal s predsedkynou samozrejme v anglictine :lol:)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

neverím mirák že žiak čo ovláda učivo na JEDNOTKU dostane 5 ... možno si si len ty myslel že to vieš na jednotku,ale tak možno sa mýlim vtom prípade prepač ale nejak mi nejde dohlavy ako može učitelke prejst že dá žiakovy čo všetko vie a na všetko odpovedá 5 alebo teda 4
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

z testov som mal jednotky dvojky, ale tych bolo malo, mali sme dobrych 10 znamok z odpovede z maturitnej temy a museli sme ich vediet naspamat (zakoktas sa - sadnite si, pat.)...pri takomto systeme sme sa prestali snazit velmi rychlo...takze ked si predstavis 8 patiek z 13-14 znamok, tak lepsie ako stvorku z toho nevykuzli ani kuzelnik mario...a takto to vyzeralo nejake tri roky...
jeden polrok (tusim v sexte alebo septime druhy polrok) ta profka nebola v skole, lebo si adoptovala male dzecko (chuda decko)...tak nas mala zastupkyna, ktora bola nenormalne prisna, ale pri nej som mal na konci roka s prehladom dvojku aj s pochvalou...a na mature to iste, ked videli "cudzie" profesorky na odpovedi ako odpovedam tak pulili oci, ze ako je mozne, ze ked takto rozpravam anglicky, ze som mal take vysledky ake som mal...ano, jedno bola moja lenivost, ale druhe bola totalna strata motivacia pri sialenej profesorke
attiii
Medium Expert
Medium Expert

verte tomu ze moze dat trojku, aj ked to viem na jednotku.. Je to stary rus, co sa pristahovaltu, komunista vy*ebany:D komisionalky som robil, jedine ma maturity seru.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

City & Guilds prípadne štátnica na jazykovke. V marci je najbližší termín tuším, skús pohľadať viac info na nete.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

mirak a možno ti tento prístup aj pomohol , len si to nechceš priznať ( ale ja by som sa nato vysral ak by toot namna skušala profka , takže :happyrespect: )

a ja verim že ti može dať trojku aj ked to vieš na jednotku , ale dva stupne a 4 su rozdiel jednoducho ak nieco stále kecam tak mi 5 dať nemože , to je jedna vec, a druha vec je že ANG sa neznamkuje od toho či vieš povedať vety bez koktania ak te vety vyzeraju že ich niekto robil z prveho stupna typu : každa veta začina : i have , he is , atd. dufam že sme sa pochopili , jednoducho profka očakava od maturanta konverzaciu na určite urovni
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

hm ano...v maturitnom rocniku dala zo 14 ludi v skupine 7 ludom na polroka 5tky, 4 ludom stvorky (aj mne), 2 trojky a jednej dvojku. zastupkyni a triednej sa to zdalo divne a tak tych 7 ludi poslali na kominisionalky bez toho, aby o tom spoluziaci vedeli (resp. povedali ze budete robit komisionalky (u nas sa toho vela naslubovalo a nesplnilo, takze to mali na salame vsetci), potom bolo dva tyzdne ticho a jeden pekny piatok si triedna zobrala dotycnych sedem ludi ze idu na komisionalky)...vysledok: 7 patiek -> 1 patka, 5 stvorak, 1 trojka...o niecom to svedci by som povedal
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

očom ? im triedna (má vas rada) dala štvorky len aby ste prešli
keby si napisal 7 patiek ---> 5 trojak a 2 dvojky tak vtedy by to bolo ine

ale neriešme to už ako som už písal ja ta nepoznam ani tu učitelku takže tu len zbytočne konštatujem
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

na komisionalkach si mozes zlepsit znamku o max. dva stupne a aj to robia velmi vynimocne...a triedna im nic nedala, ich poslala na komisionalne preskusanie, ktore pozostavalo z testu a ustnej odpovede...a bol to polrok takze nic take ako ze nech prejdu, tam to ma kazdy na salame
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

zlepšiť si známku možeš o kolko stupnov chceš ciže z 5tky možeš mať v klude 1
kedysi bolo že len o 2 stupne ale už je pár rokov tak ako som pisal v prvej vete
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

na maturite mas preto viac ludi v komisii, nie len jeho ..pokial ta uci, nemal by byt ani na tvojej skole v komisii ale niekde inde. ak by sa predsa len stalo ze by bol v komisii a dostal by si znamku s ktorou nie si spokojny, mozes poziadat o komisionalne skusky kde sa ukaze ci to vies na 1 alebo 3 :) osobne som kedysi este na zakladke mal komisionalne, neskor na strednej, no ten pocit prvykrat nebol moc najlepsie :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Zaxman napísal:zlepšiť si známku možeš o kolko stupnov chceš ciže z 5tky možeš mať v klude 1
kedysi bolo že len o 2 stupne ale už je pár rokov tak ako som pisal v prvej vete
na strednej skole nie som uz tri roky..moze byt?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Zaxman: blbost, pokial viem ak si zlepsis znamku o 2 stupne(mozno 3) zasada komisia ktora rozhoduje preco si niekto z 5ky dal na 2ku apod. ko*ot. mozem to 100% potvrdit, nakolko kamaratka je profesorka na strednej a nieco podobne sme riesili koli jednemu dietatu z mojej rodiny
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

žiak ma právo požiadať o komisionálne preskušanie , v ktorom si može svoj prospech zmeniť o kolko stupnov chce !! to je zákon a zákon mi žiadna učitelna nevyvráti nech robí čo robí , možno su ludia sprosty a stara komunisticka učitelka ti prospech nezlepší,lebo vie že nepoznate zákon , a komisia zasada tak na prehodnotenie učitela , ten musí obhájiť ako to že žiak mal napr. 5 a na komisionalkach exceloval , preto si učitelia písomky zbieraju ,(ukážu ju žiakovy ten si ju pozre, a potom sa zozbieraju a 5 rokov archivujú)

:minus: kretén , pozri si nejaky zákon radšej alebo aspon školsky poriadok a budeš vedieť že ti tvoja učitelka , pravdepodobne ešte na ZŠ klamala
Napísať odpoveď