Zdravím ľudia.
Chcem sa opýtať. Mám už starší PC a chcel som skúsiť systém Windows 7. Požiadavky môj starý PC spĺňa, ale po inštalácii windowsu síce systém ide ako má len sa mi nedajú nainštalovať ovládače pre grafickú kartu a audio ovládače. Napr. pri inštalácii audio mi vypíše že nemožno ukončiť inštaláciu:
Warning
Our audio chip provides multi-speaker surround and realistic sound effects. Due to the fact that your computer is not equipped with our chip, you can not avail yourself of these advanced features.
Dá sa s tým niečo robiť? nejaká aktualizácia hardvéru alebo čo?
ďakujem za všetky nápady
Starší PC a Win7
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Starší PC a Win7
Super by bolo napísať akú máš dosku [výrobca/model], procesor, či používaš integrovanú [onboardovú] grafiku, alebo dedikovanú. Napr. teraz som dával jednu starú ViA dosku dokopy a Audio to zobralo v pohode, len grafika musela ísť dedikovaná, nepapalo to onboardovú.
Vedel by si mi prosím ťa poradiť ako zistím aký presne hardvér v PC mám?
everest
takže moj PC
//obrázky do prílohy
stačí to?
//obrázky do prílohy
stačí to?
Rob1k
Ovládače komponentov nájdeš na www stránke ich výrobcu. Viac o komponentoch nájdeš nielen v ovládacom paneli, ale aj s pomocou SW, ktorých je na nete gratis dosť. A na stránke MS sa dá aj zistiť kompatibilita PC s W7. Alebo si pozvi odborníka, azda to bude oveľa rýchlejšie.
Ovládače komponentov nájdeš na www stránke ich výrobcu. Viac o komponentoch nájdeš nielen v ovládacom paneli, ale aj s pomocou SW, ktorých je na nete gratis dosť. A na stránke MS sa dá aj zistiť kompatibilita PC s W7. Alebo si pozvi odborníka, azda to bude oveľa rýchlejšie.