Antikoncepcia do 72 hodin

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Antikoncepcia do 72 hodin

Príspevok od používateľa typek61 »

mne sa to tiez stalo teraz na silvestra mal som strach ze bude zatvorena lekaren ale bola otvorena.dala si po 6 hodinach a nastastie zabrala.a to hovorim o pepinu ktory mi praskol prvy krat a to uz mam toho dost odskakane :P
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mulatt, neboj budes v klude. Ja som na tom bol viackrat horsie, hehe. Bez gumy, zenska sa nepriznala, ze nema antikoncepciu, potom som po nociach a v skorych rannych hodinach hladal Postinor. Vtedy sa dal iba na lekarsky predpis, tazke to bol celkom problem. Nastastie otec spoluziaka a velmi dobreho kamarata v jednom je gynekolog, tak sa to vybavilo.

A pred par dnami sme riesili problem so sucasnou priatelkou. Pouziva ten kruzok (Nuvaring) a vybrala si ho predcasne, ako mala. Bolo jej aj zle 2 dni, ci kolko. To uz zacinala mat take pochybnosti. Tak isla k lekarke, ale ta potvrdila, ze je vsetko v poriadku. Teda pre mna by osobne bolo v poriadku, aj keby bola tehotna, nebranil by som sa tomu, ona naopak este chce pockat, co uplne akceptujem, chapem a respektujem.

Cital som jednu studiu, kde pisali, ze ak zena berie pravidelne nejaku hormonalnu antikoncepciu, tak v pripade, ze planuje otehotniet, musi ju vybrat najskor 2 mesiace predtym, ako sa zacne s partnerom usilovat o dieta. Neplati to u kazdej, ale priblizne na 90% zien, ktore skumali sa to vztahuje.

Ak tvoja priatelka neberie ziadnu ochranu a mali ste len kondom, tak vam to veci komplikuje, ale ak je chranena aj ona, myslim, ze by ste mali byt v pohode. Takze klud a rozvahu, o chvilku uvidis.

;)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

@markus: aha - tak napr. o tom ze v predejakulacnej tekutine je dost spermii na oplodnenie som nevedel... tak beriem spat... treba kupovat kvalitne kondomy
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

javatar, je. Dalsiemu kamaratovi, s kt. som chodil do skoly a hral hokej sa prave takymto sposobom narodila dnes uz dvojrocna dcera Tamarka. :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ach to uz nic na tomto svete nie je 100% spolahlive a nahoda je svina... :lol:

takze sa treba drzat povodneho konzervativneho scenara, a sice sukam len ked si mozem dovolit znasat nasledky :)
markus
Light Professional
Light Professional

ani kondom nieje 100%, uvadza sa 97%, to znamena ze zo 100 sulozi kde je pouzity kondom pripadaju 3 deti, to ti zamota hlavu :D
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

lollo: dve tabletky??ja viem o tom ze sa iba jedna ma pozit najlepsie do 12 h..
para: antikoncepciu nikdy nebrala ani nebere, mal som iba gumu.
v sobotu ma dostat podla pravidelneho cyklu kramy, lenze bohvie co s nou ta escapelle urobi ( chuda :( ) ak dostane kramy som za vodou?
markus
Light Professional
Light Professional

ta tabletka ju samozrejme moze trochu rozhodit, kramy moze teoreticky dostat aj ked je tehotna, ale stava sa to malokedy takze ked pridu mas na 99% vyhrane
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mulatt, tabletka moze, ako ti pise markus uplne narucit jej cyklus, takze musis chvilku vydrzat. A tiez je pravda, ze moze byt aj tehotna, aj ked sa menstruacia ukaze. Zensky organizmus .. nevyspytatelna to oblast. :)
mulatt
Darca
Darca

no dufam ze sa jej ukaze :( inac dava sa iba jedna tabletka ze?lebo lollo na predoslej strane pisal cosi o 2 v rozmedzi 12h..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Su rozne.. Ja som tiez daval jednej kocke take, ze 2 musela uzit. Sucasnej priatelke som kupil taku, ze si mala dat iba jednu, ked este nebrala antikoncepciu.
mulatt
Darca
Darca

no nic chlapi vdaka za rady..neostava mi nic ine iba cakat :( drzte palce..ak to dobre dopadne pozyvam :smt006
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

najlepsia antikoncepcia je paralen medzi kolena :D

Nuz ako pise p4ra niekde co som cital boli 2 a niekde, len jedna...istu dobu som sa aj o to zaujimal :) napr antikoncepcne tabletky upravuju menstruacny cyklus, alebo pomahaju proti akne (?) co som tiez nevedel....

no dufam ze nebudes ocko, a ked budes tak taktiez drzim palce aby male bolo zdrave
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

blitzkrieg napísal:je tu kopu tem o takychto veciach ale chcem sa spytat a podelit sa s vami co sa mi vcera stalo a aby ste ma aspon nejako uistili..:( nejakou cistou nahodou som vcera okolo 17:00 s frajerkou nieco vyviedol ..teda hlavne ja...kamarat mi vo vsetkom pomohol a kupili sme AK ktora sa ma pouzit do 72 hodin po pohlavnok styku...zjedla ju asi tak po hodinke po tom ako sa to stalo...lenze stale nemam tu istotu ci tam nieco bude...na buduci tyzden v piatok ma dostat kramy ...a vcera zjedla tu tabletku za 710Sk ...ani nazov neviem tej tablety co som sa tak ponahlal...neviete ci tam je aspon 99,9% uspech ze to pomoze ?? a tehotensky test moze urobit aj na druhy den po tom ako sa vsetko stalo?? alebo mam tyzden pockat a nech ho spravy dajme tomu za 5-7 dni?diky moc za vsetky prispevky...
vole nerob stresy, .... :wink: lebo sa mi z teba zaludok trasie,..... to ej strasne "bohovy" pocit to cakanie, to je masaker riadny....
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

postinor sa už nepredáva pokiaľ viem, tam boli dve, escapelle má len jednu, tá má účinnosť "hneď" po súloži cca 80% potom to klesá...predejakulačná tekutina spermie sama o sebe neobsahuje(náhodou som o tom čítal v jednom lekárskom časopise štúdiu) dostať sa do nej môžu ak predtým došlo k ejakulácii a nejaké spermie ostali v močovej trubici...pepina su nekvalitné, čo počúvam tak nerobia nič iné ako praskajú(aj vlastná skúsenosť)...metóda "rýchlo von" je fakt hlúposť, fakt nespolahlivá...
mulatt
Darca
Darca

no ja som teraz cital clanok a 84% je priemerna uspesnost.ak sa uzije do 12h je 99% zevraj..potom kazdymi 12 h sa to znizuje az na tych 72..a z toho je priemer 84%.dufam ze nebudem to jedno percento :oueee:
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

toto bude offtopic ale cital som niekde ze prasknutie kondomu je na 80% sposobene tym ze ho date naopak... :wink:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ako sa dá kondom funkčne nasadiť naopak??? O_O
mulatt
Darca
Darca