Dungeons / Dungeon Keeper / ... podobné

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Dungeons / Dungeon Keeper / ... podobné

Príspevok od používateľa silmarill »

nedávno som sa veľmi potešil že vyšla hra Dungeons, ktorá mala byť variáciou na starú klasiku Dungeon Keeper... grafika vyzerala byť chutná, taká "keeperovská", v hre bolo pridaných mnoho vychytávok - no práve vďaka niektorým "vylepšeniam" ma hra sklamala až natoľko, že som si proste musel stiahnuť starého DK2 a prejsť ho znova :|

hrali ste nový Dungeons?
alebo aspoň pôvodný Dungeon Keeper 1 / 2?
prípadne hru Evil Scientist, ktorá je scifi variáciou na Keepera? (tú som zatiaľ nehral)

uvítam vaše dojmy z hry, názory, odporúčania podobných hier...
palciii

Re: Dungeons / Dungeon Keeper / ... podobné

Príspevok od používateľa palciii »

kamarat mi o tom hovoril.
Nad tym keeprom vraj stravil vela hodin za mladi. Na dungeons sa vyjadril celkom vulgarne =D takze sa mu tiez velmi nepacilo :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

To Dungeons je taký fail, že väčší snáď už môže byť len vyprážaný ľad na pláži v zime. Dungeon Keepa je da best. Najlepšia je iMO jednotka, bol tam hrozne chutne spravený bile demon a dark mistress :)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

jj presne ako vravíte - Dungeons je len čajový odvar pôvodného Keepera. už tou AI, kde moje monštrá postávajú okolo pentagramu zatiaľ čo hrdinovia si napchávajú vrecká mojím zlatom. taktiež ma sklamalo "vylepšenie" že treba behať samotným Keeperom a nakopávať zadnice nepriateľom a tiež získavanie soul energy z uväznených nepriateľov... :?

hral niekto ten Evil genius? podľa screenshotov a toho čo som čítal na nete je to Keeper zmixovaný s Austinom Powersom :D
Napísať odpoveď