Voľné finančné prostriedky - kam s nimi?
-
Black.Raven
Medium Star
Voľné finančné prostriedky - kam s nimi?
Ahojte. Chcem sa spýtať, či niekto z Vás nemá skúsenosť so sporením k osobnému účtu od Slovenskej sporiteľni. Je možné zriadiť toto sporenie aj k účtu sporožiro Vysokoškolák, alebo len k osobným účtom, ktoré sú spoplatnené 2,06€. Mám voľnú hotovosť, značnú časť som previedol na emax +, a keďže v blízkej budúcnosti neplánujem veľké výdavky, rozhodol som sa aj zvyšné finančné prostriedky ako-tak zhodnotiť.
ďakujem za každé rady a postrehy
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 14:06)
po dvoch dňoch pracovníčka SLSP na môj podnet reagovala, a žiaľ sporenie nie je možné zriadiť k účtu Sporoziro vysokoskolak. Sporenie je možné zriadiť len k Osobnému účtu za ktorý sa platí.
Mám k dispozícii momentálne niečo cez 1500€, a nechcem aby len tak ležali na účte s úročením 0,20% p.a. Aký produkt a od akej banky by ste mi odporučili? Ďakujem.
ďakujem za každé rady a postrehy
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 14:06)
po dvoch dňoch pracovníčka SLSP na môj podnet reagovala, a žiaľ sporenie nie je možné zriadiť k účtu Sporoziro vysokoskolak. Sporenie je možné zriadiť len k Osobnému účtu za ktorý sa platí.
Mám k dispozícii momentálne niečo cez 1500€, a nechcem aby len tak ležali na účte s úročením 0,20% p.a. Aký produkt a od akej banky by ste mi odporučili? Ďakujem.
-
Black.Raven
Medium Star
Re: Voľné finančné prostriedky - kam s nimi?
momentálne mám okolo 700€ na emax +. ZUNO len včera, alebo dnes navýšil úrokové sadzby. Preto neviem či by nebolo rozumné pár dní počkať, či na zvýšenie úrokov nezareagujú aj "Poliaci". Čo myslíš?
///aj ja mám taký pocit
ale dúfam že dačo urobia, lebo inak budem nútený od nich odísť. Ajtak vďaka, idem si preštudovať čo to ZUNO je vlastne zač 
///aj ja mám taký pocit
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nieco mi hovori, ze nezareaguju...
Nemozem ti povedat viac, sorry.
Pozeram akurat to ZUNO. celkom ma to zaujalo, no pride mi to az priliz dokonale, kde je hacik? Ma ta banka ci co to vlastne je, nejaku pobocku na Slovensku, kde sa mozem ist porozpravat? Nikdy som o nich totizto nepocul...
-
p4ra
Redeemer
Hacik tam nie je ziadny. 
Kto su? - http://www.zuno.sk/o-nas/zuno/kto-stoji-za-zuno/
Kde ich najdes? - http://www.zuno.sk/pomoc/kontakty/
Kto su? - http://www.zuno.sk/o-nas/zuno/kto-stoji-za-zuno/
Kde ich najdes? - http://www.zuno.sk/pomoc/kontakty/
Ako tak pozeram, tusim sa to oplati viac ako bezne studentske ucty ostatnych bank. Je mozne, ze len prehliadam nejake poplatky?
Jedine co stoji o cosi viac (aj to je relativne) su vybery z bankomatov, spravne?
Jedine co stoji o cosi viac (aj to je relativne) su vybery z bankomatov, spravne?
-
p4ra
Redeemer
Ano robbiee, spravne. 
-
Black.Raven
Medium Star
mne to zase pripadá, že je to ďalšia mBank. Tak iste ako mBank, ani ZUNO nebudem využívať ako primárnu banku. Skrátka nemám dôveru nechať všetky moje peniaze relatívne rýchlo-založenej "internetovej" banke. Avšak musím uznať, že úrokové sadzby majú bezkonkurenčne najvýhodnejšie. Len ako je to s kvalitou poskytovaných služieb?
-
p4ra
Redeemer
A co chces vediet?
Ja som zamestnanec a pomahal som postavit tu banku. Mozem ti povedat vseobecne veci, ktore vidis na webe, pripadne este nieco objasnit, ak tak. Myslim, ze mBank sa nechyta. Kazdopadne ako zamestnanec ju mam tiez len na sporenie a primarne mam VUB a Tatra Banku.
-
Black.Raven
Medium Star
niektorí upozorňujú na chaotickosť ib, vraj je celý tak príliš "prečačkaný" a dosť dlho museli hľadať čo a kde. Osobne neviem, lebo som nemal možnosť v ňom pracovať. A na mbanku sa mi nepáči, že prijaté platby pripisujú len raz za deň. Ako je to u nich?
a ako je to vlastne s tou súťažou? Každý kto má 1000€ na sporiacom účte dostane 20€, alebo bude hrať max o 1000€? Dobre to chápem?
a ako je to vlastne s tou súťažou? Každý kto má 1000€ na sporiacom účte dostane 20€, alebo bude hrať max o 1000€? Dobre to chápem?
-
Soviet
Darca
Pojdem dnes otestovat zamestnancov Zuna v BA do Eurovei..
Som zvedavy co mi povedia. Premyslam nad zrusenim mBank a prechode do Zuno. Tak ci tak to pouzivam len a len na sporenie..
Som zvedavy co mi povedia. Premyslam nad zrusenim mBank a prechode do Zuno. Tak ci tak to pouzivam len a len na sporenie..
-
p4ra
Redeemer
Black.Raven, chaotickost? Podla mna maju najlepsi IB. Tatra Banka otras, VUB tiez nic moc. Tu je zopar ukazok. Uplne jednoduche, prehladne.
V tej sutazi si hodis kockou. 20 EUR mas istych, 1000 EUR mozes vyhrat.
Odporucam checknut Facebook.
http://www.facebook.com/zuno.sk
Tam je marketing a vsetko tam vysvetluju a davaju novinky.
V tej sutazi si hodis kockou. 20 EUR mas istych, 1000 EUR mozes vyhrat.
Odporucam checknut Facebook.
http://www.facebook.com/zuno.sk
Tam je marketing a vsetko tam vysvetluju a davaju novinky.
-
Soviet
Darca
Urobil som na Zuno vlastnu temu http://www.hojko.com/zuno-diskusia-rady ... 55327.html
Nech to nieje tu kade tade..
Nech to nieje tu kade tade..
https://www.zuno.sk/hra/?x=jeXIa0*1jtQB ... Zq972FdeUop4ra napísal: V tej sutazi si hodis kockou.
tak prave pozeram ze to je virtualna kocka..?
v tom pripade ja jej velmi neverim coked je nastavena tak ze stale hodi len 20eu
Posledné 4 číslice z čísla Vášho ÚČTU v EUR:
(Nájdete na zmluve alebo v online bankingu.)
cize kolko musis mat minimum na ucte aby si nou mohol hadzat
Ja by som chcel niekam ulozit asi cca 25k euro a podla tab. vychadza najlepsie J&T banka, Privat banka a Postova banka, pri J&T mozem vybrat vklad v polovici viazanosti so snizenim urokom a Postova banka pri 36 mesiacov je 140 dni neurocenych...
Ktoru banku (aj ine, okrem spominanych) by ste si vybrali a preco?
Ktoru banku (aj ine, okrem spominanych) by ste si vybrali a preco?
-
javatar
Hardcore addict
no mat dost volnych financnych prostriedkov asi skusim toto http://www.oddsportal.com/sure-bets/
len si cekni vedlajsie podmienky... ak denne otocis nieco s 1% ziskom (cistym, treba tam vsade ceknut poplatky - ci sa to vobec oplati) tak ti to vyde za rok na 37,7% a to ti neda ziadna banka nikdy
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 19:42)
no blbo som pocital - ak by si kazdy den zhodnotil bank na toto vyhradeny o 1% tak si ho znasobis 37x...
co ale nepojde nakolko ho budes musiet rozlozit do viacerich ako 3 stavkovych aby si ho mohol zacat zhodnocovat, na druhej strane tych sure betov je tam viac ako 1 denne a s vacsim profitom ako 1% takze si treba ceknut podmienky kazdej SK a potom sa rozhodnut... v kazdom pripade to ma na prvy pohlad omnoho vacsi potencial ako banky... aj ked musis preto nieco urobit
len si cekni vedlajsie podmienky... ak denne otocis nieco s 1% ziskom (cistym, treba tam vsade ceknut poplatky - ci sa to vobec oplati) tak ti to vyde za rok na 37,7% a to ti neda ziadna banka nikdy
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2011, 19:42)
no blbo som pocital - ak by si kazdy den zhodnotil bank na toto vyhradeny o 1% tak si ho znasobis 37x...
co ale nepojde nakolko ho budes musiet rozlozit do viacerich ako 3 stavkovych aby si ho mohol zacat zhodnocovat, na druhej strane tych sure betov je tam viac ako 1 denne a s vacsim profitom ako 1% takze si treba ceknut podmienky kazdej SK a potom sa rozhodnut... v kazdom pripade to ma na prvy pohlad omnoho vacsi potencial ako banky... aj ked musis preto nieco urobit