dosť smiešne požiadavky takže súdim že grafika niak extra neohúri ale kto vie možno super zoptimalizované a silné stroje z toho dostanú veľa každopádne mam to už predobjednané od júla tak sa teším
a MP beta už 1. kolo bolo ak sa nemýlim v decembri(aj skorej možno) toto je 2. minimálne
ale zatial to vyzerá tak že sa tvorci zamerali hlavne na MP čo ma v podstate teší
a predpokladám že dátum vydania 22 marec sa už nezmení
Funguje to vobec ? Ma vyznam to stahovat ? Lebo neviem o tom ze by niekde rozdavali beta kluce.
// ze vraj to je funkcny release, len beta. Ked som dobre pochopil z popisu tak su tam vsetky levely
Pekny pruser. Mesiac pred vydanim leaknute
/// necham cez noc stahovat. zajtra spravim screeny ...
ja mam napriklad Intel dual core E5500, GK mam 8800GS 384 MB, 2GB ram DDR3 corsair dominator, a slape mi to na medium 30-45 FPS. podla prostredia sem tam klesne aj na 25 ale malokedy =)
hral som leaknutu betu. bugami sa to len hemzi, vypadky grafiky, iba dx9 efekty....
to kamik: mne to robilo problemy ked som spustil 64-bitovu verziu. 32-bitova uz isla vramci moznosti vporiadku.
v kazdom pripade hru dalej hrat nebudem a pockam na full lebo si myslim ze totalne kazi zazitok z hry
miricleboy napísal:hral som leaknutu betu. bugami sa to len hemzi, vypadky grafiky, iba dx9 efekty....
to kamik: mne to robilo problemy ked som spustil 64-bitovu verziu. 32-bitova uz isla vramci moznosti vporiadku.
v kazdom pripade hru dalej hrat nebudem a pockam na full lebo si myslim ze totalne kazi zazitok z hry
suhlasím s tebou je hlúposť hrať hru na ktorú sa teším 2 roky v takom stave akom je navyše keď ju mam predobjednanu
každopádne by sa tí piráti mohli uvedomiť lebo keď toto budú robiť v budúcnosti môžme na bety zabudnúť
Damon mozno ta sklamem ale toto neurobili pirati ... za toto moze Crytek alebo Electronic Arts ... rozmyslaj predsa odkial by pirat ziskal "nedokonceny projekt" ... okrem toho oni sami uznali ze spravili chybu ..
Tak vyskúšal som to aj ja. Chlapci majú ešte čo robiť, aby to bolo hrateľné. Za 5 minút hrania som narazil na pár bugov a to:
Vypadávajúce textury, extrémny drop FPS, nestabilita hry, zatiaľ nefunkčné DX11.
Skúšal som nastavenia Advanced, pri Hardcore crashla hra. Keď som chcel zmeniť nastavenia na Gamer, tak crashla hra a od vtedy už ani zapnúť nejde. Ďalej to neriešim. Pridávam pár screenov.