I,P: SONY VAIO X13 - najtensi notebook na trhu - carbon, AL
-
krutypomstitel
Zablokovaný
I,P: SONY VAIO X13 - najtensi notebook na trhu - carbon, AL
ako novy prevedenie premium carbon, no baterka slabsia.....ponuknite.
Procesor
Intel Atom Z540
Mobile Intel Hub US15W
Operačný systém
Windows 7 professional original
Konektivita
Bluetooth 2.1 s EDR, Gigabit Ethernet, mobilný broadband, 802.11 b/g/n Wi-Fi, 2x USB
RAM
2GB (2GBx1), DDR2/533MHz, max: 2 GB
Displej
11,1 palcový, LED podsvietenie, rozlíšenie 1366x768
Grafická karta
Mobile Intel Graphics Media Accelerator 500
SSD
128 GB
Videokamera
MOTION EYE
Iné
GPS, čítačka pamäťových kariet, Intel High Definition Audio
Rozmery a hmotnosť
Hrúbka 13,9 mm, ďalšie rozmery: 278x 185 mm, hmotnosť cca. 700 g
stale aktualne
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2011, 12:01)
stale aktualne
//autoeditácia príspevku (24 Jan 2011, 18:22)
nikto nema zaujem? je ako novy, povodna cena vyse 1500 euro nema ani skrabanec kupovany v auguste 2010 tj. v zarujke....jedina chyba je slaba bateria.
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2011, 7:03)
up
Procesor
Intel Atom Z540
Mobile Intel Hub US15W
Operačný systém
Windows 7 professional original
Konektivita
Bluetooth 2.1 s EDR, Gigabit Ethernet, mobilný broadband, 802.11 b/g/n Wi-Fi, 2x USB
RAM
2GB (2GBx1), DDR2/533MHz, max: 2 GB
Displej
11,1 palcový, LED podsvietenie, rozlíšenie 1366x768
Grafická karta
Mobile Intel Graphics Media Accelerator 500
SSD
128 GB
Videokamera
MOTION EYE
Iné
GPS, čítačka pamäťových kariet, Intel High Definition Audio
Rozmery a hmotnosť
Hrúbka 13,9 mm, ďalšie rozmery: 278x 185 mm, hmotnosť cca. 700 g
stale aktualne
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2011, 12:01)
stale aktualne
//autoeditácia príspevku (24 Jan 2011, 18:22)
nikto nema zaujem? je ako novy, povodna cena vyse 1500 euro nema ani skrabanec kupovany v auguste 2010 tj. v zarujke....jedina chyba je slaba bateria.
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2011, 7:03)
up
Re: I,P: SONY VAIO X13 - najtensi notebook na trhu - carbon, AL
priblizna predstava o cene?
-
krutypomstitel
Zablokovaný
neponahla to,,,,najvyssej ponuke
mmm, tak nic
predpokladal som ze mas daku predstavu ked ides predavat
predpokladal som ze mas daku predstavu ked ides predavat
-
krutypomstitel
Zablokovaný
cena okolo tisic euro hore dole....zistujem zaujem momentalne nepotrebujem ho na silu predat na cesty sa zide...
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Za toto chces tisic eur?! Okrem ssd disku tam nema hodnotu asi nic. Schvalne budem sledovat tento thread, ze kolko zan dostanes:D
-
krutypomstitel
Zablokovaný
nenutim ta prispievat tu tvojimi nazormi, chod a kup si novy. Zakazovat ti ale sledovanie threadu nebudem.....pipiak napísal:Za toto chces tisic eur?! Okrem ssd disku tam nema hodnotu asi nic. Schvalne budem sledovat tento thread, ze kolko zan dostanes:D
1000 sa mi zda moc. Ako kolega hore spomenul, jedine dobre je tam SSD, a aj to ma moc malu kapacitu. Sorry, ale 1000e ti za book s 1,9GHz atomom a 2GB ram nik neda.
-
krutypomstitel
Zablokovaný
-
pipiak
Medium Star
Tak porovnaj svoju cenu, image notebooku, vahu a paramertre s tymto http://www.notebook.de/toshiba-libretto ... 1434#33400
A potom sa vyjadri, pretoze mi ti mozno spamujeme temu, ale ty zavadzas potencionalnych kupujucich.
Velkost displaya - 2x 7"
A potom sa vyjadri, pretoze mi ti mozno spamujeme temu, ale ty zavadzas potencionalnych kupujucich.
Velkost displaya - 2x 7"
-
krutypomstitel
Zablokovaný
vyjadrenie k spamu ale dobre no: uvedeny taschenbuch format toshiby ma sice o sto gramov viac a velkost displeja je 7 palcov no na rozdiel od mnou predavaneho plnohodnotneho 11 palcoveho notebooku tu nejde o klasicky notebook.....pipiak napísal:Tak porovnaj svoju cenu, image notebooku, vahu a paramertre s tymto http://www.notebook.de/toshiba-libretto ... 1434#33400
poprosim administratorov odstranit spam.
-
halabaster
Darca
krutas: Vzdy ked ti niekto napise prispevok, kde ti dokaze ze oje***, volas admina na premazanie.
Admin by mohol prist, ale nie premazat tuto temu ale teba vykopnut z tohoto fora.
Chod na bazos a tam predavaj predrazne, sem tam nelegalne veci a neoje***** tu ludi.
Ten book ma hodnotu 1000€ len vtedy ked k nemu ponuknes moznost, aby ta mohol kupujuci kopat jeden den do tvojho pozadia, za to aky si a ako sa chovas k uzivatelom tohoto fora. Pre toto forum nie si ziadny prinos. Urob nam tu sluzbu a vypadni dpc.
A aby som nebol OT, tak za ten book ponukam 159,97 €. Moja ponukana cena odzrkadluje riziko spojene s obchodovanim s tebou teda s osobou krajne nedoveryhodnou, ktora sem tam rada oje*** ludi.
//
Admin by mohol prist, ale nie premazat tuto temu ale teba vykopnut z tohoto fora.
Chod na bazos a tam predavaj predrazne, sem tam nelegalne veci a neoje***** tu ludi.
Ten book ma hodnotu 1000€ len vtedy ked k nemu ponuknes moznost, aby ta mohol kupujuci kopat jeden den do tvojho pozadia, za to aky si a ako sa chovas k uzivatelom tohoto fora. Pre toto forum nie si ziadny prinos. Urob nam tu sluzbu a vypadni dpc.
A aby som nebol OT, tak za ten book ponukam 159,97 €. Moja ponukana cena odzrkadluje riziko spojene s obchodovanim s tebou teda s osobou krajne nedoveryhodnou, ktora sem tam rada oje*** ludi.
//
Vynimka potvrdzuje pravidlo.mulatt napísal:ja len aby ste ho zas tak nesundavali..kupoval som od neho poukazky na bazos, kody poslal skor ako ja peniazevsetko z mojej strany
ja len aby ste ho zas tak nesundavali..kupoval som od neho poukazky na bazos, kody poslal skor ako ja peniaze
vsetko z mojej strany
-
krutypomstitel
Zablokovaný
ignore list upraveny 
-
halabaster
Darca
Uz si sa prejavil ako pokriveny charakter ale ze doma pri pisani prispevkov myslis na pohlavne organy uzivatelov fora.
To uz je fujtajbl. Hadam uz podobne perverzne tajomstva nemas. A ak nahodou ano, tak prosim nechaj si ich pre seba. THX
Ak by si to s tym predajom za mnou urcenu cenu rozmyslel, tak ma kontaktuj cez ss. Dorucenie len cez postu alebo kurierom. Po tvojich chlipnych myslienkach sa s tebou osobne radsej nechcem stretnut.
To uz je fujtajbl. Hadam uz podobne perverzne tajomstva nemas. A ak nahodou ano, tak prosim nechaj si ich pre seba. THX
Ak by si to s tym predajom za mnou urcenu cenu rozmyslel, tak ma kontaktuj cez ss. Dorucenie len cez postu alebo kurierom. Po tvojich chlipnych myslienkach sa s tebou osobne radsej nechcem stretnut.
-
hojko
Site Admin
Olddaddy - blacklist, ban.