Moto do 25KW
Moto do 25KW
Poraďte niečo do 25kw. Do tej kubatury toho asi vela neni.ale nieco s čím možno máte skusenosti a viete že je dobra. Na type motorky nezalezi.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Moto do 25KW
cagiva mito predsa
sen kazdeho mladeho zavodnika 
-
Mrk
Professional
no neviem ci chce 2-takt kery zere jak tank
vsetko zalezi od penazi, ak ich mas dost ja by som si kupil ninju 250ccm
uz z principu by som po***anu 125cc nechcel ked uz mam vodicak na 25kw ... A poradim ti nieco ked mas vodicak do 25kw na moto ta moto nemusi byt do 25kw
Moze splnat aj pomer vykon vaha ...
MRK: ano 2t sice zere viac ALE ! v rovnakej kubature je to 1000x lepsi pocit z jazdy ...
MRK: ano 2t sice zere viac ALE ! v rovnakej kubature je to 1000x lepsi pocit z jazdy ...
-
Mrk
Professional
tak ako 2-takt urobi 2x tolko prace ako 4takt za rovnaky cas, takze v rovnakej kubature, to bude urcite zivsie, ale kedze neni obmedzovany objemom, tak by som urcite siel do 4taktu, menej starosti s olejom, krajsia spotreba a neposlednej rade krajsi zvukovy prejav
Tak dva roky som jazdil na motorke s objemom 125cc a vodicak si robim len kvoli tomu aby som kupil nieco silnejsie a nie zase 125-tu 
No a hej ta ninja 250 sa mi tiez moc paci uz som sa pozeral no ale ta cena novej je trochu vysoka mozno keby som nasiel nieco vyhodne na bazare tak by som ju zobral ale este uvidim.
Stigmar: Hmmm jak to myslis s tym pomerom vykon vaha?
No a hej ta ninja 250 sa mi tiez moc paci uz som sa pozeral no ale ta cena novej je trochu vysoka mozno keby som nasiel nieco vyhodne na bazare tak by som ju zobral ale este uvidim.
Stigmar: Hmmm jak to myslis s tym pomerom vykon vaha?
-
Mrk
Professional
ono mozes ist napr podla druhej podmienky a to vykon / vaha a to tusim v pomere max 0,16kW/kg tzn ak ma moto napr. takze ak ma moto hmotnost 200kg moze mat 32kW, ale neviem ktora hmotnost sa rata, ci celkova, alebo pohotovosta, treba pozret vo vyhlaske
skopirujem to sem aj pre tych lenivsich 
výkonom motora nepresahujúcim 25 kW alebo s pomerom výkon/najväčšia prípustná celková hmotnosť nepresahujúcim 0,16 kW/kg alebo motocykla s postranným vozíkom s pomerom výkon/najväčšia prípustná celková hmotnosť nepresahujúcim 0,16 kW/kg
výkonom motora nepresahujúcim 25 kW alebo s pomerom výkon/najväčšia prípustná celková hmotnosť nepresahujúcim 0,16 kW/kg alebo motocykla s postranným vozíkom s pomerom výkon/najväčšia prípustná celková hmotnosť nepresahujúcim 0,16 kW/kg
dobrý deň, chcel by som vás poprosiť o radu, mam vodičák do 25kw, mam 18 rokov, chcel by som si kúpiť moto, ale nejakú, čo má reálne do 25kw, nechcem žiadnu 600ccm čo ma v TP 25kw, chcel by som nejakú 250ccm, alebo tak podobne,, naháča, alebo supersport,
cena--tak 1000_2000 eur
max. rýchlosť-- tak +- 150km/h
nízka spotreba
ďakujem za rady
cena--tak 1000_2000 eur
max. rýchlosť-- tak +- 150km/h
nízka spotreba
ďakujem za rady
http://motoride.sk/?P=inz_detail&ID=202573
Čo znamena papierovo do 25kw ale inak plne otvorena? To si môžem aj ja hocijaku veľku moto kúpiť a napisať do papierov 25kw aj keď bude mať napr. 60kw?
Čo znamena papierovo do 25kw ale inak plne otvorena? To si môžem aj ja hocijaku veľku moto kúpiť a napisať do papierov 25kw aj keď bude mať napr. 60kw?
-
RATZINGER666
Darca
nie, musi byt v papieroch uvedeny vykon do 25kw, cize udaj priamo od vyrobcu... co ty s motorkou potom spravis, je uz jedno...
-
iceman1414
Medium Star
najlepšia bude Yamaha WRF 250 alebo Kawasaki KLX 250... 4T výkon dostačujúci a tá spotreba...
no ked tak honda cbr 250 je to sice len 20kw ale podla mna je to super masinka ani vaha neni velka a je nadherna 
http://moto.honda.sk/motocykle/superspo ... macie.html
http://moto.honda.sk/motocykle/superspo ... macie.html
Alebo si môžeš kúpit Kawasaki ER-6N ktorá má síce objem 650ccm ale predávajú ju v dvoch verziách. Jedna verzia je s klasickým motorom a druhá verzia je s motorom do 25kw ktorú si po dosiahnutí 21 rokov môžeš odblokovať na 53kw (72koní). Ak máš dobré skúsenosti s motorkami tak sa ti to oplatí pretože si časom nemusíš kupovať silnejšiu ale len odblokuješ túto a je hotovo. 
-
lacijawa
Star
Teoreticky môžeš mať aj 600vku, zapísanú v techničáku na 24,9 kW. Taktiež robím vodičák /25kW. Po skončení kurzu by som privítal nejaké endurko, som rozmýšľal nad yamahou dt , 125ka 2T. Kľudne poradťe niečo iné, čo by ste kúpili vy, resp. čo osedlávate nejaké endurko. 
lacijawa - je zbytočné si kupovať 125cc na A-čko vodičák aj ked sa jedná o dvojtakt. Ale ked na tom trváš tak jedine Husqvarnu SM 125 S. Má najkrajší zvuk s pomedzi všetkých dvojtaktov. Ale aj tak časom ti to bude slabé takže skôr Yamaha WR 250 X, Kawasaki KLX 250, Aprilia SXV 450 (neviem kolko má kw ale možno by bola aj do 25kw), atď... na výber je toho dosť. 
-
lacijawa
Star
Rethon ja by som mile rád vzal 4T, lenže nič poriadne som nenašiel. Neviem sa rozhodnúť, už neviem čo chcem . 
lacijawa - pozri, keď prídeš do predajne tak si pozrieš aká sa ti najviac páči, keď ťa nejaká osloví tak si na ňu sadneš a ak bude splňať tvoje parametre (v tomto prípade 4T, 250cc, kvalitná značka + ešte keď ti "sadne" do ruky) tak kúpou určite nič nepokazíš. Ale ver mi že iné je vidiet motorku na obrázku a iné ja na nej sediet... takže treba skúšať 
-
Eru
Light Professional
chcel by som sa opytat a zbytocne nezakladat novu temu, vodicak A nad 25kw sa da robit v 21 rokoch ze? to splnam ale niekde som cital ze podla novej vyhlasky je to od 24 rokov. co je na tom pravdy?
nova vyhlaska zacne platit niekedy v 2013 takze, utekaj do autoskoly aby si to stihol tento rok