Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
LotDrinks
Amateur
Amateur

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa LotDrinks »

Predám Paladina Blood Elfa lvl 80 na servery Anthoria. Účet je VIP.
Je na ňom PVE Tank equip GS: 4800+-
Potom PVP Holy equip GS: 5100+-
Full Jwc skill, low ench
V banke je dosť epic gemov
Archievmentov neviem koľko mám.
Mám zopár titulov.
Okolo 40mountov vrátane motorky a mamuta s vendormi.

Chcel by som za neho 30€+-
V prípade záujmu píšte PM. Aj keď budete mať otázky.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Wishmaster »

30 eciek? Za postavu na freecku?

Uz to prestava byt vtipne, ale je to skor do placu..
LotDrinks
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa LotDrinks »

ja osobne by som tolko nedal ale viem ze ludia su schopny za nu tolko dat tak preco si nepytat?
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miňo_sk »

Zaujima ma ci sa da presunut postava z anglickeho na nemecky realm. (z ang na ang sa da myslim za poplatok 20eur). Vie mi niekto poradit?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Nemal by byt ziadny problem.
Transfery nejdu pokial viem len EU -> US a vice versa.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Co vravite na tie nerfy/boosty v novom patchi? Moj kamarat hra warriora a asi mu ostava len reroll na fury. Ja osobne hram paladina a som sklamany z toho ze Ret je unplayable a Holy je jeden z najhorsich healerov (hlavne do aren) kompletne z celej hry. Zacal som si expit shamana, v priebehu 3 dni som na Level 44 a asi budem hrat jeho. Predsalen ak budem Resto Shaman mam CC, mam Grounding Totem, Tremor Totem a veci, ktore mi vedia ovela lepsie zachranit prdel ako Bublina, ktora aj tak do 1.5 sekundy dispelnuta.

Priest changes sa mi pacia, shadow priest je teraz super damage dealer a co sa tyka frost maga, tak jedine co im nerfli je init mastery points, ale to nas pred nimi aj tak nezachrani, kedze staci ze vymenia par gemov na mastery, nieco reforgnu a maju to spat.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

lol...kto vie hrat tak tomu nevadia nejake nerfy...ja som arms a hrajem 3ky s retri palachom a resto shamanom na 2500 ratingu, a nezda sa nam zeby sme boli nejak slabi alebo co :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak pokial sa na to pozeras len z takehoto hladiska tak otvor oci. Tie nerfy su u warriora viditelne na prvy pohlad. Mas shared CD na Interecept a Charge, nerfnuty damage skoro z kazdej ability a co sa tyka Retri paladina, tak nechapem ako mozes tvrdit ze je silny. Nema cim vyplnat GCD, caka na Inquistion, potom moze davat TV. Co je pri vsetkych prococh asi tak 10 sekund, ked nic neprocne aj 16 sekund. Dovtedy len toci Crusader Strike a Judgement. Holy Power je nedorobena poriadne. Paladin je len jedno velke RNG, ktore dokaze dat burst, len ak mas dostane proc, inak si moze len auto attackovat a tocit 2 ability.
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

nepaci sa mi nerf smoke bomby :( :D
ale zasa + ma :plus: ze mi nezrusi stealth demoralizing shout :D
a je toho este vela co sa mi paci a nepaci na zmenach roguny
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:Tak pokial sa na to pozeras len z takehoto hladiska tak otvor oci. Tie nerfy su u warriora viditelne na prvy pohlad. Mas shared CD na Interecept a Charge, nerfnuty damage skoro z kazdej ability a co sa tyka Retri paladina, tak nechapem ako mozes tvrdit ze je silny. Nema cim vyplnat GCD, caka na Inquistion, potom moze davat TV. Co je pri vsetkych prococh asi tak 10 sekund, ked nic neprocne aj 16 sekund. Dovtedy len toci Crusader Strike a Judgement. Holy Power je nedorobena poriadne. Paladin je len jedno velke RNG, ktore dokaze dat burst, len ak mas dostane proc, inak si moze len auto attackovat a tocit 2 ability.
nevravim ze warr nema nerfy ale az take zle to nieje, charge zdiela CD hej ale ma 3.5s stun a len 15 sekund CD, s talentom blitz ked das 2-3 cielom naraz stun na 3.5 sekundy tak to je OP....a dmg nerfli len heroic strike, naopak mortal strike buffli takze warr ma rovnaky dmg ako predtym ;) ....retri ze je zly? tak asi niekto kto ho nevie hrat tak mozno...nas retri hral super aj pred patchom, a teraz je to tota ownage....retriho dmg bol zly to ano ale bol to perfektny offhealer, netreba sa na to pozerat furt tak ze retri musi davat dmg, my to hrame tak ze on ich hlavne kituje a vsetok holy power dava do offhealingu na mna ked idu po mne, a funguje to paradne, teraz po patchi konecne dava aj nejaky slusny dmg tak je to len plus....nadavat na to moze len niekto kto to chce hrat stylom 3 button smash ako to bolo doteraz, teraz je retrina ovela narocnejsia na hranie tak to asi par nubom vadi, tak nech si idu hrat DK alebo nieco ine, kto to vie hrat tomu to ide.....skor by som povedal ze magovia maju dost OP CC, tie novy mozu spamovat jedna radost, do toho ring of frost ktory navyse aj trocha buguje, to neni bohvieco no...blizzard si to bud neuvedomuje alebo brutalne nadrza magom...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Neziadam paladina ako bol vo Wrath of the Lich King. To je na mna moc, ale v oficialnej guide k wowku je napisane ze paladin je spojenie warriora a priesta. Z toho warriora tam veru nevidim nic. Aspon keby pridaju crusader striku ze zredukuje healing ako Mortal a taktiez pridali aspon 1 spell do rotacie (pozor! mam iba 2 spelly v rotacii na damage). Neziadam tam nejaky imba op Divine Storm, ale nieco co by spravilo aj 50% weapon damage ako Holy damage napriklad a dalo by mi to 1 charge Holy Power. Takze troska si ma nepochopil (troska riadne).

No a co sa tyka toho offhealu, tak odkedy sice WoG ide tusim z AP, tak retri s tym moze dobrea healnut, ale niekde aj tu Holy Power musi nabrat.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pozri v podstate ty hovoris ze retri pala je slaby, ale ja ti tvrdim opak aj som ti to vyvratil, to je vsetko...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Hovorite ake ma mag OP CC... cital niekto z vas dvoch vobec patch notes ?
Ano, ma 2 frost novy (magova + pet, ak je frost), ktora ma ale CD ... taktiez mag nic nevydrzi.

* Counterspell lockout duration reduced to 7 seconds, down from 8.
* Polymorph now has a PvP duration of 8 seconds.
* Ring of Frost: Radius shrunk to 8 yards, and inner “safe” radius is now 4.7 yards (exactly matching graphic). Dispelling the effect of Ring of Frost will now make the target immune to being refrozen for 3 seconds. If a second Ring of Frost is cast by the same mage while the first is still active (via Cold Snap), the first will now disappear and cease functioning. In addition, Ring of Frost now has a PvP duration of 8 seconds.

Arcane

* Slow now has a PvP duration of 8 seconds.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

SchYzo napísal:pozri v podstate ty hovoris ze retri pala je slaby, ale ja ti tvrdim opak aj som ti to vyvratil, to je vsetko...
Ty si mi nic nevyvratil, ja si stale stojim za svojim, ze je to class, ktory nutne potrebuje zmenu Holy Power systemu a aspon o 1 spell obohatit rotaciu. Skus si to najprv vyskusat osobne a potom uvidim co budes robit, ked nebudes moct vyplnit GCD.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hawk ta normalizacia na 8 sekund CC prebehla u vsetkych classov, aj warr ma teraz hamstring len na 8 sekund....ale je to proste kravina ked mi mag da frost novu 7x za sebou (ok tie posledne su len na nejaku sekundu alebo kolko ale aj tak ma to zastavi)....takze je aj celkom jedno ze nic nevydrzi ked sa k nemu meleecka v podstate ani nemaju sancu dostat...pozri si 3v3 bracket, tam v top 20ke su okrem nas skoro vsetky teamy s magom..to je nieco nehorazne, nutnost mat nejaku classu v teame lebo inac je to CC fest z ich strany....nehras pvp tak zbytocne nieco hovoris, ale v 3v3 setupy ako mage, SP, resto druid, mage lock resto druid nemaju konkurenciu, a prakticky sa proti nim neda nic urobit :S
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

momentalne jak som bol doma so zlomenou nohou som si spravil maga, este som nub co sa pyp tyka, ale warr je taka otravna mrcha a to nehovorim o tom ako krasne sa healuje :) u maga som si asi najvacsi nerf vsimol pri mastery, doteraz som mal tusim +30% dmg do frozen targetov, co teraz mam len 10%
Greece Titan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Greece Titan »

wiem ze toto nic neovpyvni ale mohli by ste aspon zareagovat ci sa vam to paci alebo ee...

mam napad... ttiz ak hrate sa orka death knighta tak ste spojenec hordy ale dk je predsa s pohromou... a tak si myslim, ze by to bolo dobre spravit tak, ze ak prejdete na miesto, kde vycinali vojka kralal lichov mozete tu najst a vziat predmet "Wrath of the lich king" teda "hnev krala lichov" a ak ho mate a zomriet blizko icecrown citadel, tak vlastne budete ci sa vam to paci alebo nie premeneni na death knighta... prakticky budete mat na zaciatok par utokov a ine skilly akoby ste zacinali odznovu a padnete na lvl 55 ktory je na tuto vec minimalny aby ste boli oziveny a tak sa stanete dk a budete pomahat pohrome ktora bude mat v znaku tie nemrtve ruky a sekery a tu diky zvislo dole a cele zamrzntue co v normalnom warcrafte bol znak nemrtvych..

edit: tym znakom som myslel napriklad to co ma horda a aliancia v znaku na tlacidle s battlegroundami...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to myslis akoze tretia frakcia k horde a ally? to by bolo dost odveci teraz to zacinat...este k tomu nedobrovolny prestup ak som spravne cital to co si napisal..... + scourge tematika tu bola vo WOTLku, teraz v cata je to uz pase a su tam uz ine "temy" :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja som si jeho post precital 2 krat a nejako tomu nedokazem pochopit :? Viem o com tam priblizne keca ale jeho formulacia viet je otrasna
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

v skratke tam opisal "napad", zeby do hry pridali 3tiu stranu a to pohromu..ku ktorej by sa hraci nedobrovolne museli pridat ak by splnali urcite podmienky :lol:
Napísať odpoveď