wifi siet pre mobil
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.wellnet.sk/kable-prislusenst ... anguage=sk
nie tie cross
nie tie cross
Gadelat:
Diki dnes mi prisli a uz mam zapojene a zvladol som to sam ale treba zabezpecit a ine veci hlavne ze to ide
EDIT:
-chcem sa opytat ci mozu byt routre v el. sieti dlho v kuse ci mam ich odpajat aby sa im nic nestalo?
- net v pc ide super ale na mobile ked dam nacitat stranku tak nacita cast a potom prestane , WR542 som vôbec nenastavoval preto sa pytam ci tam treba nieco nastavit (okrem hesla na pristup ) alebo je to chyba v mobile ?
- je mozne vytvorit zdielanie suborov cez tieto routre ?
Diki dnes mi prisli a uz mam zapojene a zvladol som to sam ale treba zabezpecit a ine veci hlavne ze to ide
EDIT:
-chcem sa opytat ci mozu byt routre v el. sieti dlho v kuse ci mam ich odpajat aby sa im nic nestalo?
- net v pc ide super ale na mobile ked dam nacitat stranku tak nacita cast a potom prestane , WR542 som vôbec nenastavoval preto sa pytam ci tam treba nieco nastavit (okrem hesla na pristup ) alebo je to chyba v mobile ?
- je mozne vytvorit zdielanie suborov cez tieto routre ?
Re: wifi siet pre mobil
Velmi pekne vam dakujem za pomoc pri WiFi pekne mi to bezi, bezproblemovo na PC aj Notebooku uz rok a pol ale mam problem s mobilmy mam Nokiu N82 (tiez skusane s E51 , N95 a C6-01) a ked sa napojim na wifi a spustim web prehliadac tak mi to nacita len niekolko KB - (okolo 10KB) a viac uz nenacita , avsak ak spustim operu mini tak ta mi funguje normalne , na mobile Orange Boston s OS Androidom mi to po pripojeni nenacita nic a napise chyba pripojenie a chcem sa opytat ako je mozne ze cez PC mi to normalne funguje ale na mobiloch vobec. Este dodam ze mobily na inych wifi funguju bez problemov. Fakt tomu nerozumiem.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
máš na routri nastavené zabezpečenie WEP, alebo WPA?
mam nastavene WPA-PSK/WPA2-PSK