Tak ja som to radsej neskusal a rovno som kupil puzdro+ nejaku tu nepodarenu foliu...ale kupim lepsiu:Dmoosha napísal:Tak isto, čtyřka, bumper, bez folie a od oktobra na nom nevidim nejake skrabance
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
vie niekto ako je to s GPS a iphonom 3G? kedysi mi urcite fungovalo, ale uz nejaky cas nie. mam fw 3.1.2, jailbreak a unlock. myslel som si, ze bude chyba v hw, ale dve strany dozadu sa niekto pytal na mne nic hovoriaci gps fix, tak ma napadlo, ze chyba bude niekde inde.
a este jedna otazka. robil uz niekto oficialny unlock u tmobile? ako to vlastne prebieha?
inac iphone mam uz 2 roky a som fakt spokojny. najlepsie je, ze ani po 2 rokoch ten telefon neomrzel. nech si kazdy hovori co chce o applu a ich marketingu, pravda je, ze aj napriek par mucham je to fakt vydareny kusok. zatial mi 3G bohate staci, ale ked uz pojde do kytek, tak sa pravdepodobne obratim zase na apple
a este jedna otazka. robil uz niekto oficialny unlock u tmobile? ako to vlastne prebieha?
inac iphone mam uz 2 roky a som fakt spokojny. najlepsie je, ze ani po 2 rokoch ten telefon neomrzel. nech si kazdy hovori co chce o applu a ich marketingu, pravda je, ze aj napriek par mucham je to fakt vydareny kusok. zatial mi 3G bohate staci, ale ked uz pojde do kytek, tak sa pravdepodobne obratim zase na apple
tiez ako pises, mam iP 3G druhy rok sa velmi spokojny... no a na 3.1.2 som mal GPS Serial a GPS slo dobre a presne, teraz na 4.2.1 ho mam tiez, pre 4 velmi dlho nebol a GPS mi neslo, ale je velmi nepresne, odchylka az 2km, ale mozno je to tym ze v tomto pocasi len trianguluje a nechyta signal zo satelitov... len pre jeho instalaciu teba mat JB...M142 napísal:vie niekto ako je to s GPS a iphonom 3G? kedysi mi urcite fungovalo, ale uz nejaky cas nie. mam fw 3.1.2, jailbreak a unlock. myslel som si, ze bude chyba v hw, ale dve strany dozadu sa niekto pytal na mne nic hovoriaci gps fix, tak ma napadlo, ze chyba bude niekde inde.
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
...na ten gps fix som sa pytal ja... ide o to, ze pokial mas baseband 6.15 (z iPad-u) nejde ti gps, kedze iPad ho nema... max. to pojde velmi nepresne, kedze nechyta signal z druzic ale iba trianguluje, ako pisal jackb...
o oficialny unlock som sa pokusal, dopadol som neuspesne (tiez som tu uz o tom pisal...) dovod bol, ze nie povodny majitel, ktory uzavrel zmluvu.... v jednej predajni mi povedali, ze to nevadi ale ze nemam este skoncenu viazanost.. v druhej som sa dozvedel, ze viazanost skoncila ale musi prist povodny majitel (na ktoreho uz kontakt nemam...) ...takze som nepochodil ale aspon vidno, aky v tom maju neporiadok
o oficialny unlock som sa pokusal, dopadol som neuspesne (tiez som tu uz o tom pisal...) dovod bol, ze nie povodny majitel, ktory uzavrel zmluvu.... v jednej predajni mi povedali, ze to nevadi ale ze nemam este skoncenu viazanost.. v druhej som sa dozvedel, ze viazanost skoncila ale musi prist povodny majitel (na ktoreho uz kontakt nemam...) ...takze som nepochodil ale aspon vidno, aky v tom maju neporiadok
aha, tak to nefungujuce gps bude zapricinene asi niecim inym. a tieto administrativne veci okolo unlocku mam ok, skor ma zaujima, ten postup ako to robia, ci nebude lepsie spravit restore predtym alebo co..
no tak dnes som v buse skusal to GPS a vysledok je taky, ze triangulacia hodi moju poziciu na poziciu vykryvaca a to je vsetko. "velke navigacie", mobile maps a pod., pisu ze sa ziaden GPS signal nenasiel... 
neviete niekto o dobrom softe na konvertovanie filmov z Avi do Mp4 s rozlisenim Ipodu 2G, aby to podporovalo aj titulky?
-
Alex481991
Medium Star
môžem otazku?? ako sa kupuje cez ten App store pretože vždy ked dam buy vypiše že "please contact iTunes support to complete this transaction" dakujem pekne
mas ucet v iTunes nastaveny na svoju platobnu kartu, na ktorej su odblokovane platby cez net ako paypal a podobne?Alex481991 napísal:môžem otazku?? ako sa kupuje cez ten App store pretože vždy ked dam buy vypiše že "please contact iTunes support to complete this transaction" dakujem pekne
-
Alex481991
Medium Star
tak ako nie prvykrat čom som platil niečo cez net kartou...
A mas tam dostatocnu sumu + nejake to euro (alebo 2) navyse na autorizovanie karty?
Tak kupená nová fólia(Martins field), podľa predavaca na úrovni Zagg, ale o niečo lacnejšia (12,5€), pretože nie je taká známa.Nalepená bezchybne.
veď toľko isto stojí priamo od Zaggu
http://www.zagg.com/invisibleshield/app ... hields.php
no nebol to veľmi dobrý obchod teda...
za neznámu fóliu by som nikdy nedal 12€
http://www.zagg.com/invisibleshield/app ... hields.php
no nebol to veľmi dobrý obchod teda...
za neznámu fóliu by som nikdy nedal 12€
Otec má zagg na HD2 a kvalitou,klzavostou je to fakt na rovnakej úrovni...btw chlapci všimol som si, že keď je displej úplne čierny(napríklad keď idem vypnut) a pozerám sa naň asi z centimetra, tak je vidno akokeby malé modre (a nie je ich malo)bodecky, ale ked to dám na inú farbu tak sa to strati...je to pri ips displejoch normalne, alebo mám ísť do tmobilu reklamovat stuck pixely.
-
moosha
Darca
Nemas 4.0.1 a jailbreakme? Lebo prave taketo zafarbene pixely sa pri zapinani/vypinani iPhonu zobrazili hore v rohu, co bol vlastne exploit. Ak nie, tak si stiahni nejaku free appku urcenu na screen test (ja mam Battery Pro, ale bolo platene tusim), ukaze ti vsetky tri farebne kanaly (RGB) a ciernu+bielu na celom screene a tak si skontrolujes stuck pixely.
Jb nemam...uz som to skusal a jedine kedy to trochu vidno je cierna obrazovka....
-
Andreso
Medium Professional
Má zmysel upgrade-ovať 3Gs-ko zo 4.1 na 4.2.1?
Samozrejme, to co su za otazky? 
-
Andreso
Medium Professional
A aké tým výhody tým získam? 
Take nieco ako changelog urcite poznas Andreso