Ahojte,
stala sa mi taka velmi neprijemna vec, a hoci ze moja MSI 8800 GT zrejme odisla. Neviem co je na vine, a ci je to konkretne grafika alebo daco ine tak v strucnosti popisem moj problem; nemenil som ani hw ani sw. Bezim na Win7 Ultimate. PC: 2,66 GHz Intel Core 2 Duo, 2 GB RAM, MSI 8800 GT, 2x 320 GB WD HDD. S hardiskom uz mam dlhsiu dobu mensie problemy, pracuje pomalsie, huci [na tom hdd mam nainstalovany aj win].
Poslednych zhruba 6 dni som kazdy den dostal pravidelne BlueScreen. Vzdy pri roznej prilezitosti [zapol som komp, pozeral som video, hral som, bol som afk]. Teraz ked zapnem komp tak sa mi nabootuje windows, hodi mi welcome screen v pohode. Potom sa mi naloaduje desktop, obraz zrazu zozelenie, a zasekne sa. Obcas vyhodi aj artefakty.
Skusal som preinstalovat aj odinstalovat graficky driver. SafeMode ide bez artefaktov, ale ked dam dxdiag tak mi neukazuje ziadne GPU.
Za pomoc vopred diky!
Zrejme odisla grafika > mozem pracovat iba v SafeMode
Re: Zrejme odisla grafika > mozem pracovat iba v SafeMode
Grafika odchádza do večných lovíšť. Mal som podobný problém so 7300GT. Bez ovládačov išla, a keď som nainštaloval ovládače, tak hádzalo BlueScreeny. Potom som musel vymazať drivery v Safe Mode a pár dni som bol bez ovládačov. + artefakty vo wine, farebné písmo v BIOSe, o tom ani nehovorím.
Grafiku som dal opraviť môjmu majstrovi z praxe. Nahrial ju teplovodnou pištolou a grafika šlapala ako nová.
Tebe by to na 90% pomohlo tiež, ale dostať sa k teplovodnej pištoli nie je jednoduché. Možno by pomohla trúba, ale máš tam pomerne veľké riziko na odpálenie ostatných komponentov na GK. Ale v podstate nemáš čo stratiť, inak ju neopravíš.
Grafiku som dal opraviť môjmu majstrovi z praxe. Nahrial ju teplovodnou pištolou a grafika šlapala ako nová.
Tebe by to na 90% pomohlo tiež, ale dostať sa k teplovodnej pištoli nie je jednoduché. Možno by pomohla trúba, ale máš tam pomerne veľké riziko na odpálenie ostatných komponentov na GK. Ale v podstate nemáš čo stratiť, inak ju neopravíš.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
tu trubu vyskusaj, len si zisti ktorou stranou mas otocit GK pri "opekani"
Sapo
Mas na mysli teplovzdusnu pistol...A az taky problem sa k nej dostat nie je-je to bezne naradie nejakeho kutila,alebo remeselnika...
Samozrejme druha vec je"know how".
Mas na mysli teplovzdusnu pistol...A az taky problem sa k nej dostat nie je-je to bezne naradie nejakeho kutila,alebo remeselnika...
Samozrejme druha vec je"know how".
Jasné teplovzdušná. Sekol som sa. 
zdravim,
mne sa podobne veci stavali, ked mi odchadzal southbridge na doske. Aby si si bol na 100% isty vyskusaj grafiku v inom kompe;-)
Marcel
mne sa podobne veci stavali, ked mi odchadzal southbridge na doske. Aby si si bol na 100% isty vyskusaj grafiku v inom kompe;-)
Marcel