Naprogramovanie + Dizajn Eshopu - cena

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
xjojox2246
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Naprogramovanie + Dizajn Eshopu - cena

Príspevok od používateľa xjojox2246 »

Prvorade sa ospravedlnujem fakt som nevedel kde to mam dat ale tu sa mi to najviac hodi

kolko sa tak normalne bere ked niekto naprogramuje a aj urobi dizajn e-shopu??
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Naprogramovanie + Dizajn Eshopu - cena

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak ide iba o design, tak nakreslenie od 200€. Záleží však od kvality spracovania. Ak je to amatérske, tak možno aj menej, a naopak, ak je to fakt kvalitná práca tak kľudne aj dvakrát toľko.
Naprogramovanie dizajnu neivem čo u teba znamená, ale ak je tým chápaný prevod z psd do html a css, tak to je rôzne. Niekedy to je už v službe grafika ktorý to jednoducho rozstrihá vo photoshope a hodí ti tabuľky. Zobere si 20-30€ navyše a hotovo. Ak to chceš ale kvalitne, a nie v tabuľkách a má to byť flexibilné (pre templatovacie systémy) tak to bude druhá práca v prilibžne rovnakej sume, teda okolo 200€.
Samotné naprogramovanie na mieru (php a mysql) potom rátaj okolo tisícky, ale tiež to závisí všetko od toho čo tam chceš mať a ako kvalitne. A to neviem či som veľa tých súm nepodstrelil. Treba sa spýtať grafikov, ja som ten komu už chodia designy hotové a iba programuje
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

alebo € 21,91 s kompletnym webom mesacne
alebo zadarmenko bez seckeho http://www.weboit.sk/clanok/47/najlacne ... adarmo.htm
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

naprogramovanie plus originalny dizajn so vsetkym vsudy, hlavna stranka, produktova stranka, listingy, searche, komplet eshop od 2000eur
Napísať odpoveď