videonavod
videonavod
mal by som taku otazku, ak by som chcel spravit zakladny kurz urciteho programu, mohol by som to potom predat ako neoficialny kurz ? hrozi zato nejaky postih ? dakujem
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: videonavod
no predať to možeš bez potvrdenia teda z ruky hockomu kto by to kúpil...ale azs do obchodnej siete to nedostaneš lebo to by len problemy boli...ale vieš si tiež spraviť haluz že cez inzerat ponukneš že doučíš alebo naučíš to a to...
preco by z to mal byt problem, normalne sa predavaju vyukove videa napr na Photoshop
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja si myslim ze navod by nemal byt problem niekde zverejnit,ale samozrejme,ak si ho spravil na software, ktory je legalny
Fakt si myslíš, že to niekto kúpi? Dnes máš tutoriálov, videotutoriálov také množstvo a ešte aj zadarmo.... čo ponúknu tie tvoje?
Radšej si pekne sprav channel na youtube paypal a dufaj, že raz ti niekto pošle pár centov
a postih za to nieje žiadny si myslím..... jedine možno keby tam navádzaš na nejakú nelegálnu činnosť... napr ako používať program na sťahovanie warezu
Radšej si pekne sprav channel na youtube paypal a dufaj, že raz ti niekto pošle pár centov
a postih za to nieje žiadny si myslím..... jedine možno keby tam navádzaš na nejakú nelegálnu činnosť... napr ako používať program na sťahovanie warezu