Neznama karta
Neznama karta
zdravim, v pc mam hned vedla grafiky niaku malu karticku zapojenu v zakladnej doske vedu z nej 3 sede kable a dalsie dva ktore maju modru a ciernu farbu ,neviem na co tam ta karta je v ziadnom inom PC som to nevidel a rad by som na miesto toho zapojil nieco ine len neviem ci je to dolezite a ci to mozem vytiahnut , je uplne natlacena k grafike takze som nevidel nic na nej napisane
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neznama karta
"karticka"....fotka by pomohla viac
bars aj mobilom to cvakni...
//a hod sem nazov dosky..
//a hod sem nazov dosky..
a kam tie káble vedú? a dajú sa do nej ešte nejaké káble zvonku zapojiť?
toto je ona, zakladna doska je IPIBL-LB
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 9:02)
ten ciernomodry ide na zakladnu dosku a tie sede idu popod horny krit a blokuju ho tam cize ho nemozem dat dole a ani nevidim kam vedu ,ine kable sa zapojit nedaju
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 9:02)
ten ciernomodry ide na zakladnu dosku a tie sede idu popod horny krit a blokuju ho tam cize ho nemozem dat dole a ani nevidim kam vedu ,ine kable sa zapojit nedaju
-
zdravotnik
Light Professional
Ak sa nemýlim, tak je to Wifi karta
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
prehod ju do spodneho pci slotu...takto nalepena na grafiku by uz dlho nemusela vydrzat 
praveze su tam dva sloty a ta grafika je strasne hruba a jeden slot je rovno pod nou cize honto je jediny ale chcem dat namiesto toho tv kartu
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 9:46)
a ten kryt karty sa skoro vobec nezohrieva takze by to nemalo vadit
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 9:51)
ja wifi nepouzivam takze to mozem odtial dat von , urcite je to wifi karta ? vetsinou na nich byva niaka antena
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 13:35)
a este jedna otazka ohladom toho TV tunera staci ho zapojit do PC a zapojit antenu alebo satelit alebo treba zapojit este nieco ?
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 9:46)
a ten kryt karty sa skoro vobec nezohrieva takze by to nemalo vadit
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 9:51)
ja wifi nepouzivam takze to mozem odtial dat von , urcite je to wifi karta ? vetsinou na nich byva niaka antena
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 13:35)
a este jedna otazka ohladom toho TV tunera staci ho zapojit do PC a zapojit antenu alebo satelit alebo treba zapojit este nieco ?
-
BOS BOSÍCH HLÁV
Medium Expert
aj ja si myslim ze je to wifi karta