Test Drive Unlimited 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Drakomir
Novice
Novice

Re: Test Drive Unlimited 2

Príspevok od používateľa Drakomir »

Prave som sa nasral a rozbil klavesnicu, aj vy mate taky divny pocit ze radenie prevodov si ide kedy sa mu zachce, alebo to ja mam zlu klavesnicu a zasluzila si to vlastne? Asi to je klavesnicou celkovo bola divna aj v inych hrach. Ked som stlacil 3-4 klavesy naraz tak sa akosi blokla a PC si pipal...

Jednoznacne sa mi rata v TDU volnost ktora tam je, aj ta moznost zarobit si len tak jazdenim po ostrove (FRIM), da sa tak aj po 10 000$ zarobit na dialnici, ked si to rezete na tesno okolo aut.. ak ste dobri v protismere, tak to mate za chvilu. Aspon to moje bezduche jazdenie po ostrove ktore som praktizoval aj v TDU1 bude mat teraz v 2 zmysel. Som skor len obcasny hrac hier, ked pridem z prace tak si k tomu sadne len tak, aby som myslel na nieco ine a posnival o ferrari... prejdem jeden turnaj pochodim po ostrove a spim... tak teoreticky zvazujem ze by som to aj kupil, online to moze byt dobre.

Uplny carlist maju na FCB stranke aj s popisom aut:
http://www.facebook.com/#!/testdriveunl ... 6009294086

Otazka: oplati sa mi podla vas kupit volant, bude ovladanie jednoduchsie? Alebo je to len pre fanatikov, ktori ine nez len zavodne hry ani nehraju a treba si na to tvrdo zvykat?
Acer01
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Acer01 »

Mne v tej hre chyba moznost dat auto do smyku,... :( jazdim na 4kolke a chcem prudko zobrat zatacku auto by malo ist do smyku a namiesto toho vyletim z cesty :D
matko456
Novice
Novice

Príspevok od používateľa matko456 »

ahojte , mám taký problém, že mi nechce zobrať gamepad genius maxfire blaze 3 , na všetkých hrách mi ide len tu nie, viete niekto poradiť??
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

mna táto hra veľmi sklamala.
po 20min hrania som to hneď vypol a plánujem to odinštalovať ale dám tomu ešte šancu.
ovládanie aj na hardcore či ako sa to volá je nenormálne arkádové čo som v podstate čakal tak to možno skusim na tej najlahšej a bude to sranda :D
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

mna tato hra bavi. zarabanie penazi a nakupovanie aut, domov.... Grafika sa o vela nezlepsila ale neni nijak hrozna. Uz mam oba ostrovy odomknute a paci sa mi mnozstvo veci ktore sa daju vyhrat, pozbierat, najst :)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Mna to tiez nejak chytlo... hram to na gamepade co je lepsie oproti klavesnici..len pezianky sa tazko zarabaju ... :lol:
Drakomir
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Drakomir »

Acer01: Ak myslis drifty, riadeny smyk zakrutou tak ide, ja niesom sice velky fanda driftov, ale par som ich tam aj urobil, jednoducho s rucnou, ale nastavenie treba aspon na sport alebo hardcore, pripadne na offroad cestach to lieta.

Ozaj to co ma privadza do sialenstva je ked si jazdite a zrazu zvoni ten mobil... vobec mi nejde vtedy preradovat... Aj vy mate ten problem? Mozno to brali vazne v tom ze ak drzis mobil tak ma vodic ruku zamestnanu niecim inym ako riadenie auta. Ale inak ma to akosi chytilo. Prachy sa podla mna aspon na zaciatku len tak sypu. Auta odporucam kupovat v bazare, su tam casto aj s tuningom, za cenu nizsiu ako nove zakladne auto, to dost pomoze vyhravat turnaje.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Mna to nejak nechce pustat na sutaze,... mam licencie A6,A7,B4 a na B4 ma nechce pustit,..pise lock :D pritom auto mam z tej kategorie do ktorej chcem jazdit,.. hmky
Zatial som odjazdil 3 sampionaty a na dalsie sa neviem dostat :(
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

Acer01 napísal:Mna to nejak nechce pustat na sutaze,... mam licencie A6,A7,B4 a na B4 ma nechce pustit,..pise lock :D pritom auto mam z tej kategorie do ktorej chcem jazdit,.. hmky
Zatial som odjazdil 3 sampionaty a na dalsie sa neviem dostat :(
musis k tym sampionatom prist autom. neda sa tam teleportovat lebo si v tom mieste este nebol... ;-)

//to DAMON88: na tdu2 staci stlacit alt+enter. na f1 neviem ci to funguje - za pokus nic nedas
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

nevie niekto prečo sa mi spúšťa táto aj F1 2010 ako minimalizované(je vidieť štart ponuku)
skušal som aj nastaviť vo vlastnostiach spustiť v maximalizovanom okne a nič
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Stlač ALT+ENTER
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ďakujem :)
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

nevie niekto teda ako predám auto?
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Chod do garaze a ked kliknes nanho tak mas moznosti,soferovat,atd a predat (sell) alebo druha moznost ist do nejakeho obchodu,kupit druhe a ak mas plni garaz tak ty ponukne nejake auto na predaj,.. to iba odfajknes a das SELL
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

neviete niekto čo znamená to číslo na GPS v pravom dolnom rohu vedľa ikony auta?
foxmaros
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa foxmaros »

fúú akurát som to nainštaloval...moje pocity su zmiešané hrám to na volante režim sport , celkom mi to aj driftuje :) ..od hry som moc nečakal ...chcel som si len zajazdiť na luxusných autách po krajinke :) .....aa ak by chcel niekto save.. tak na abc.sk už je..neaký
ondo79
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ondo79 »

chlopi viete mi poradit, hram hru a po 10 minutách mi vypne. skusil som novy graficky ovladac, aj som preinstaloval system a nepomohlo.
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

táto hra je jeden veľký prepadák. ovládanie, a interakcia vozidiel, optimalizácia, grafika, atď, sú o ničom. ak vývojári nevydajú nejaký mega patch , ktorým zaplátajú celú hru, tak neviem, či to vôbec bude mať nejaký úspech. ale chápem, že ľudia si to kupujú hlavne kvôli názvu hry
Nevertheless
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nevertheless »

Pripada mi to strasne nudne. Este aj NFS Underground 2 bolo zabavnejsie.
Vasilis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vasilis »

Neviete preco sa mi to nesavuje ? robila mi to aj TDU1 . neviem ci robim nekde chybu ja alebo co . Proste vytvorim offline profil a ked hru spustim zase tak sa mi nic neulozilo a zase sa mi ukaze okno na vytvorenie noveho profilu.
Napísať odpoveď