Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
LOL, octaviu namiesto W204 
ved C-cko je styl. aj passat cc je styl
octavia je chaba
octavia je chaba
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
osobne by som radsej robral octavku ako nejaky mercedes. aspon vidite ze slecnu na medak nezbalite 
Ahojte ,nastal cas vymenit feliciu(sice je to 2001 ,ale zub casu si vybera dan uz aj na nej ,hlavne co sa tyka karoserie, motoricky je spolahliva, mala spotreba,bez vacsich investicii) a tak mam problem s vyberom jej nasledovnika
malo by to byt auto od roku vyroby 2002 ,do sumy 4000euro,do 150000km
-v tejto kategorii mi vychadza focus,megane,stilo-stilo sa mi paci ale len trojdverove a na ne som vela chval nepocul,dalej je tam nejaka ta ibiza,chevrolet lacetti ,ked zoberiem ze skodu nechcem tak vypadava octavia a fabia,citroeny sa mi nepacia a alfa tam su tiez dost problemy s dielmi a podobne,polo sa mi zda male a dizajnovo ma nenadchlo,je tam pripadne este aj opel astra a viacej vhodnych kandidatov ani nevidim
-problem je ze by som bol najradsej keby auto malo klimu ,najlepsie automaticku,palubny pocitac, rovno aj hmlovky a aspon predne okna v elektrike,pripadne vyhrievane zrkadla,ci predne okno(viem ze za tuto cenu dost husta kombinacia ale verim ze sa da najst)
-mate niekto s danymi autami skusenosti ,ktore by ste vybrali vy?dakujem
malo by to byt auto od roku vyroby 2002 ,do sumy 4000euro,do 150000km
-v tejto kategorii mi vychadza focus,megane,stilo-stilo sa mi paci ale len trojdverove a na ne som vela chval nepocul,dalej je tam nejaka ta ibiza,chevrolet lacetti ,ked zoberiem ze skodu nechcem tak vypadava octavia a fabia,citroeny sa mi nepacia a alfa tam su tiez dost problemy s dielmi a podobne,polo sa mi zda male a dizajnovo ma nenadchlo,je tam pripadne este aj opel astra a viacej vhodnych kandidatov ani nevidim
-problem je ze by som bol najradsej keby auto malo klimu ,najlepsie automaticku,palubny pocitac, rovno aj hmlovky a aspon predne okna v elektrike,pripadne vyhrievane zrkadla,ci predne okno(viem ze za tuto cenu dost husta kombinacia ale verim ze sa da najst)
-mate niekto s danymi autami skusenosti ,ktore by ste vybrali vy?dakujem
-
maciatko99
Medium Star
Header - Možno až tak dobre neviem čo chcem, ale viem čo nechcem a to je uvedený Mercedes-Benz C 320 CDI DPF 7G. Radšej by som sa fakt vozila v Škode Octavia s poriadnej výbave ako na tom predraženom Mercedese.
v predrazenom?
Stale viac a viac sa na tebe bavim. Nemyslim si, ze je drahsie ako porovnatelne BMW, Audi, Lexus.
videl som jedno porovnanie, kde pri cca rovnakej vybave(pisem cca preto, lebo MB C Klasse ma take prvky vybavy v zaklade, ktore sa do Octavie ani nedaju nakonfigurovat), dvojlitrovom dieslovom motore s automatom bola Octavia lacnejsia o cca 2000 euro oproti MB C, pricom Cecko malo 6 rocny servis v cene.....ty predrazeny mercedes LOL
pre teba bude asi najlepsia fabia htp. Este aj 20,000 eur usetris a mozes jazdit aj 100,000 km za rok........
videl som jedno porovnanie, kde pri cca rovnakej vybave(pisem cca preto, lebo MB C Klasse ma take prvky vybavy v zaklade, ktore sa do Octavie ani nedaju nakonfigurovat), dvojlitrovom dieslovom motore s automatom bola Octavia lacnejsia o cca 2000 euro oproti MB C, pricom Cecko malo 6 rocny servis v cene.....ty predrazeny mercedes LOL
pre teba bude asi najlepsia fabia htp. Este aj 20,000 eur usetris a mozes jazdit aj 100,000 km za rok........
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... tak ja neviem, ale za 30k EUR by som si kupil starsi Mercedes S, alebo BMW 7 za 15 - 20 a za dalsich XX auticko pre zabavu - nejake kabrio, premotorovane coupe, alebo tak nieco
...
mega svojich penazi by som za auto nedal, kor za take, ktore je iba evoluciou predoslej rady za dvojnasobok ceny ... viem, ze si take znevazovanie auta z vyssej strednej nezasluzia, ale v com sa drasticky zmenilo BMW 5, Mercedes E a Audi A6 oproti generaciam pretym ? ... designom, naladenim tych istych motorov, prekopanim tych istych podvozkov a pridanim novych prvkov elektrickej vyzbroje, ktorych ucelom je nasrat vodica pri kazdom pridani plynu
...
mega svojich penazi by som za auto nedal, kor za take, ktore je iba evoluciou predoslej rady za dvojnasobok ceny ... viem, ze si take znevazovanie auta z vyssej strednej nezasluzia, ale v com sa drasticky zmenilo BMW 5, Mercedes E a Audi A6 oproti generaciam pretym ? ... designom, naladenim tych istych motorov, prekopanim tych istych podvozkov a pridanim novych prvkov elektrickej vyzbroje, ktorych ucelom je nasrat vodica pri kazdom pridani plynu
dzifče, co ty na toto
farba pekna, kufor velky, mas to v nafte....no co viac si priat
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
-
maciatko99
Medium Star
Tak ja vám teda páni neviem, máte v tom lepší prehľad ako ja. Zavolám ešte do Mercedesu, že či tam majú aj takýto nový Mercedes a či je možné sa na tom povoziť. Tá cena je inak pri ňom celkom zaujímava aj v prípade nového auta, ak je to teda vážne v takej výbave že to má mať veľa vecí.
Header - Bola som v stredu v Audi na testovacej jazde, už som tu o tom písala, jazda fajn, ale sedenie mi prišlo nepohodlné.
Header - Bola som v stredu v Audi na testovacej jazde, už som tu o tom písala, jazda fajn, ale sedenie mi prišlo nepohodlné.
no tak ja radsej tvrdsie ako uplne makke...ale myslim ze v doplnkovej vybave najdes asi aj komfortne sedacky, pripadne nieco podobne...
rozhodnut sa musis sama
rozhodnut sa musis sama
-
maciatko99
Medium Star
V prípade jazdeného auta si doplnkovú výbavu asi len ťažko vyberieš.
myslel som samozrejme hladat take, ktore spominanu vybavu uz ma 
-
Holubar
Darca
A co taky Lexus IS? Ked sa sem tam zasnivam o drahsom aute, vzdy kliknem aj na ich stranku. Cenovo by sa to iste zmestilo a o aute sa pise vacsinou v dobrom.
IS je fajn auto, ale uz je za zenitom IMHO(momentalne je po druhom facelifte)... a diesel sa robi iba s manualom.(aspon pred faceliftom bol iba s manualom) A este treba povedat, ze ten 177k diesel je na to auto slaby, predsa len IS je dost tazke auto. Ale prvkami vybavy predci aj niektore novsie a aj o triedu vacsie auta. Co by som tomu autu vytkol, bola vysoka hmotnost, divne sprevodovanie a zalostne malo miesta v zadu. Mam nieco na nom odjazdene, kedze ho mal otec dlhsiu dobu a od novoty. Inak je to solidne postavene auto a najrozumnejsia volba je IS250 s automatom...
Paci sa mi ako auto pre zenu prebera milion ludi ,a ostatne prispevky sa tu ignoruju
-
RATZINGER666
Darca
hatamrc: prepac... podla tvojich kandidatov usudzujem, ze hladas nieco mensie, idealne hatch... vybavu tam nemas nejaku extra zvlastnu, tak ak chces nieco spolahlivejsieho, skus popozerat focusy, 323, 323F, corolly, almery, astry, civicy... z este mensich fiesty, yarisy, apod...
nord: uz ta vidim, ako si za 15k kupis 7er alebo S klasse na 80 000 rocne
ale inak neviem, co tam este riesite, dama si uz evidentne vybrala svojho kandidata... ja by som mimo uvedenych, s cim sa aj stotoznujem, obzrel aj mazdu 6 a hondu legend... okrem toho neviem, co mate proti oktavke, za tu cenu je v plnke a uplne nova...
pripadne pohladaj na fore, nie je to len moj nazor a poznatok 
nord: uz ta vidim, ako si za 15k kupis 7er alebo S klasse na 80 000 rocne
ale inak neviem, co tam este riesite, dama si uz evidentne vybrala svojho kandidata... ja by som mimo uvedenych, s cim sa aj stotoznujem, obzrel aj mazdu 6 a hondu legend... okrem toho neviem, co mate proti oktavke, za tu cenu je v plnke a uplne nova...
a co mam ine odporucat? tie "skatule" su na vrchole rebricka spolahlivosti vo svojej triede... pytal si sa na nieco spolahlive, tak som Ti napisal... ak sa Ti zdaju v globale japonske auta nechutne, skus oply, fordy... pri japonskych autach okrem toho ani tolko tych ND nepotrebujes, kazia sa omnoho menej... a skus omrknut ceny nahradnych dielov, ci uz originalnych alebo z druhovyroby, myslim, ze budes prekvapenycORP. napísal:to ratzinger : nieje troska zvlastne vraviet o tom ze nemecky koncern ma drahe diely ako na superb (co je logicke kedze su to identicke znacky z pohladu dielov ) a nasledne na to odporucat stale tie japonske skatule ktore maju ceny dielov tiez nie najnizsie ,pritom su podla mojho vkusu nechutne ,ale tiez dakujem za radu ,skratka ja japonca nechcem ,tie auta sa mi nepacia ,az na hondu aj to len vynimocne
-
maciatko99
Medium Star
Možno budem vyzerať smiešne pre niektorých, ako to tu už bolo napísané, za čo by som sa teda rada ospravedlnila, ale dnes som si večer všimla jedno auto, ktoré sa mi zapáčilo. Je to Škoda Superb, ktorá sa mi páči aj z vonku, pri vystupovaní majiteľa som si ho všimla tak trochu aj z druhého pohľadu, nedalo mi to a pozerala som si fotky a pár informácii na internete. Cena mi prišla celkom zaujímavá, výbava tiež. Čo si myslíte o tomto aute?
Čo hovoríte na Ford Focus Combi, 1.8 TDCi, r.v. 1999
ceny sú okolo 2500€ čo nie je vôbec veľa. Je na nich niečo špaciálne načo si dávať pozor? Chcel by som brať neičo čo má okolo 150.000 najazdené.
ceny sú okolo 2500€ čo nie je vôbec veľa. Je na nich niečo špaciálne načo si dávať pozor? Chcel by som brať neičo čo má okolo 150.000 najazdené.
-
RATZINGER666
Darca
maciatko99: vyborna volba, na autosalone ma mimoriadne nadchol... a pri tvojom rozpocte mas takmer uplne novy model... zial, o skusenostiach tazko hovorit, je to predsalen dost nove auto... kazdopadne som este o nom nepocul ani jedno zle slovo... trochu som nan pozabudol, ale urcite by patril k mojim kandidatom na vacsiu limuzinu...
DR8PruBr: vo focusoch chvalili hlavne benziny, nad tym neuvazujes?
DR8PruBr: vo focusoch chvalili hlavne benziny, nad tym neuvazujes?