Problém s JRE
-
Sagittarius
Guru
Problém s JRE
Neviete, v čom by mohol byť problém?
Nejdú mi spúšťať Java aplikácie. Už som x-krát odinštaloval a nainštaloval JRE a nikdy sa mi nepodarí spustiť .jar súbor. Keď dám Otvoriť s (Open with), tak na výber dve možnosti Java(TM) Platform SE Binary. Pri jednej mi nabehne konzola a niečo vypíše, ale vypne sa tak rýchlo, že nemám šancu prečítať, čo. Pri druhej mi zase, že nevie nájsť main triedu a skončí. Skúšal som to na viacerých programoch, ktoré určite fungujú, tak neviem, kde môže byť chyba.
Ďakujem za pomoc.
Nejdú mi spúšťať Java aplikácie. Už som x-krát odinštaloval a nainštaloval JRE a nikdy sa mi nepodarí spustiť .jar súbor. Keď dám Otvoriť s (Open with), tak na výber dve možnosti Java(TM) Platform SE Binary. Pri jednej mi nabehne konzola a niečo vypíše, ale vypne sa tak rýchlo, že nemám šancu prečítať, čo. Pri druhej mi zase, že nevie nájsť main triedu a skončí. Skúšal som to na viacerých programoch, ktoré určite fungujú, tak neviem, kde môže byť chyba.
Ďakujem za pomoc.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém s JRE
chyba bude v tom jar subore.
-
Sagittarius
Guru
Ale pred preinštalovaním PC mi to išlo. Jedine, že by sa nedal spustiť pod novšími verziami, ale skúšal som aj staršie a efekt bol ten istý.
-
javatar
Hardcore addict
aky mas OS? skus to spustit v cmd/konzole cez java -jar cestaKjarSUBORU a aj uvidis co ti vypise do tej konzoly
-
Sagittarius
Guru
Windows 7 Profesional 32bit. A cez cmd to funguje, spustilo program.
-
javatar
Hardcore addict
java 6 predpokladam,ci?
skus si nastavit enviromental variables - java home a path (ak nevies ako napis - postnem ti neaky navod) - pri java 6 by to malo byt jedno ale rozhodne tym nic nepokazis
skus si nastavit enviromental variables - java home a path (ak nevies ako napis - postnem ti neaky navod) - pri java 6 by to malo byt jedno ale rozhodne tym nic nepokazis
-
Sagittarius
Guru
Áno. Java 6, presnejšie jdk 1.6.0.23 a jre 6, pričom by to asi malo brať to vyššie, čiže jre 1.6.0.23. A radšej by som ťa poprosil o nejaký stručný návod, lebo neviem aký path tam mám dať a či stačí len do cmd napísať java home +path.
-
Sagittarius
Guru
Neviem, čo je s tým. Nastavil som premennú PATH na ;C:\Program Files\Java\jre6\bin a stále ten program môžem spustiť len v command line... Už aj som odinštaloval a naištaloval jre aj jdk aj som vyskúšal dať PATH na ;C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_23\jre\bin a nič.