Day of Defeat: Source
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Day of Defeat: Source
http://www.progamingshop.sk/day-of-defe ... -2252.html napriklad
Aj tak to budes musiet aktivovat na Steame
Aj tak to budes musiet aktivovat na Steame
.. a source pack je čo?Sphinx napísal:krabicovku som ani nevidel ze by niekde ponukali
ja s tým počítam, že tu bude celé fičať cez steam. Len jednoducho to chcem mať fyzicky doma, originál. Ako som všade pozeral, majú to len na objednávku alebo "tovar v nedohľadne", preto sa pýtam, či niekto nepozná nejaký shop kde sa to dá bez problémov zohnať ..
-
Soviet
Darca
Tu je to vraj do tyzdna: http://www.okhry.sk/day-of-defeat-source/
Ale ani ebay moc neuspel. Asi si moc nenavyberas
Ale ani ebay moc neuspel. Asi si moc nenavyberas
Ja som vedel, že sa nájde niekto, kto bude vedieť kde to kúpiť
. Ďakujem Ti, objedal som ztade aj s programingshopu. Tak uvidím ako sa to vyvinie. K+
Mao, ale ked si kúpiš CD tak to budeš hrať tiež cez steam, tak to máš jedno a cenovo to je veľmi rozdielne.
ja viem, ale jednoducho to chcem mať fyzicky doma. Ja viem, že je to trafené a dám za to viac, ale jednoducho to tak chcem a tá hra si to zaslúži. Iní dajú 30€ za cigarety dvojtýždenne. Ja nefajčím, tak si raz za čas môžem dopriať kvalitnú hru ..
Hej dobre, ale ked stratíš heslo na steam alebo čo alebo ti ho ukradnú tak CD ti je na hovno. tak si to kúp mne to je jedno.
Tak si to kup na steame a napalM4RoS3K napísal:ja viem, ale jednoducho to chcem mať fyzicky doma. Ja viem, že je to trafené a dám za to viac, ale jednoducho to tak chcem a tá hra si to zaslúži. Iní dajú 30€ za cigarety dvojtýždenne. Ja nefajčím, tak si raz za čas môžem dopriať kvalitnú hru ..
Mapeko: nie je to uplne tak, s fotkou cdkeya sa da ziskat ucet spat, ale rovnako sa to da aj pri poskytnuti zakladnych udajov kreditnej karty z ktorej boli hry kupovane online, atd.
-
Corn Flake
Guru wannabe
A keď už píšeš, že tá hra si tie peniaze zaslúži. Keď kúpiš krabicovú verziu, tak zisk vývojárom ide len cca 30% a keď kúpiš na steame tak 100% 
-
Soviet
Darca
Rozumny ludia si daju nejaky keypass do PC a heslo nestrati. Na taketo veci, kde clovek investuje prachy si treba davat pozor. A CD nema tiez extra brutal zivotnost, cize riziko je aj tam aj tam.Mapeko napísal:Hej dobre, ale ked stratíš heslo na steam alebo čo alebo ti ho ukradnú tak CD ti je na hovno. tak si to kúp mne to je jedno.
Ale dost o krabicovke, tema je o inom
ach jaj. Hrozné čo i len niečo napísať, to je sloboda prejavu, demokracia. Človek niečo napíše a hneď ho idú ukameňovať. Keď si už idem kúpiť hru, tak ju chcem mať aspoň fyzicky doma. Ak CD/DVD nemá až takú životnosť, tak tým pádom by vôbec nemuseli existovať krabicové verzie a všetko by sa malo kupovať napr. cez steam. Ale ok, už kašlite na mňa ..
-
Sphinx
Addict
novy server : 91.148.0.110:27050 _Funny maps
91.148.0.109:27035 _Klasik
pridte nas navstivit
91.148.0.109:27035 _Klasik
pridte nas navstivit
Diki moc
idem sa pozriet ako to vyzera kedze na lovensku je ich malo
jeej ShepDog .. Teba si pamätám z mapekovho servera .. mao som
. Vždy si ležal zakempený so snipou 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Tak tento server je naozaj fajný, mal som príležitosť si zahrať aj s tebou aj s inými hráčmi a hralo sa mi super. fakt fajný server.
-
Sphinx
Addict
hh tazko sa rozoznava kto je z fora ked ma kazdy iny nick
btw [C.W.]cQ ak nahodou ma tam zbadate
btw [C.W.]cQ ak nahodou ma tam zbadate
-
Thief211
Light Star
hmm pekny serverik obcas tam zavitam nick mam taky isty ako tu 
-
Sphinx
Addict
217.73.17.23:27020 Dodportal.net|Public ZMENA IP PUBLIC SERVERU -zatial Steam (pocas tyzdna sa prehodi aj na nonsteam)
-
Soviet
Darca
Inak tu stranku ste moc nevylepsili. Pacila sa mi viac stara. Snad to nieje finalna podoba. A upozornujem, ze to pozadie by som dal cim skor prec, kedze porusujete autorske prava gamewallpapers.com
Co sa tyka php-fusion, tak tam stacilo nejaky mod hodit a uz bola menej a menej bezpecna. Cize bacha nato. Mozno by som odporucil WordPress. Cesky klan ma na tom postavenu par rokov stranku a bez najmensich problemov: http://www.clanteamsixdods.cz ..I ked neviem ako je to MODmi do toho.
Co sa tyka php-fusion, tak tam stacilo nejaky mod hodit a uz bola menej a menej bezpecna. Cize bacha nato. Mozno by som odporucil WordPress. Cesky klan ma na tom postavenu par rokov stranku a bez najmensich problemov: http://www.clanteamsixdods.cz ..I ked neviem ako je to MODmi do toho.
Čo sa týka WP tak s tým mám zlé súsennosti. Čo sa týka registrácie a členmi pre má to je nevyhovujúce. Podpora na WP je slabá. Tému sú krajšie, ale sú tak stavané keby si niečo prezentoval pre portál to neni dobré. A zase prerábať web to sa mi moc nechce. Web je dobrý len treba obsah, časom sa dúfam naplní. Lebo sám nômôžem dať obsah.
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2011, 13:37)
Už vidím ako ti od steamu do týždňa odpíšu, ked im píše celý svet.
EDIT//: Treba si ešte počkať kým sa servery rozbehnú, budú zase plné nájdem dalších sponzorov a bude další server (SNIPER)
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2011, 13:37)
GothaR napísal:Tak si to kup na steame a napalFunkcnost je uplne rovnaka a este aj usetris. Ja mam tiez krabicovky rad, ale v tomto pripade to nema ziadny zmysel. Krabica sa podla mna oplati iba pri hrach, ktore sa daju nainstalovat aj samostatne bez nejakej online aktivacie.
Mapeko: nie je to uplne tak, s fotkou cdkeya sa da ziskat ucet spat, ale rovnako sa to da aj pri poskytnuti zakladnych udajov kreditnej karty z ktorej boli hry kupovane online, atd.
Už vidím ako ti od steamu do týždňa odpíšu, ked im píše celý svet.
EDIT//: Treba si ešte počkať kým sa servery rozbehnú, budú zase plné nájdem dalších sponzorov a bude další server (SNIPER)