Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa slay »

Ten hororový zvuk v pozadí ma dostal. Teraz tu je*** každé video za posledných 20 rokov kde niekto použil spojenie "new world order" a bože chráň sa pozerať čo pod tým myslel. Je určite jedno či hovoríš o poslaní United Nations alebo o nacizme. Chesus :modlenie:
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

ja za to nemozem ze tebe nedopaluje co pod tym myslel :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

A čo tým myslel, vysvetli nám to.
Korag
Professional
Professional

kto? bush? ved ked vies po anglicky tak je to jasne...alebo si nepochopil myslienku? tak to zhrniem do jednej vety: presne taku istu aku mali iluminati ked zalozili svoju sektu...nic viac
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie, Ded Moróz. Vysvetli mi tú myšlienku. A ja niečo zacitujem z komentárov:

How to convince people of a crazy conspiracy theory:
1) Make up shit
2) Name it after something someone said in a speech
3) Let people find the speech on their own
4) OMG NWO MUST BE TRUE HE SAID THOSE WORDS IN A SPEECH

A na záver:
...will pussy be free after the nwo?
I hope this new world order gives some people what they deserve.
Korag
Professional
Professional

aj ja ti mozem zacitovat nieco z tych komentarov, co si mi tim chcel naznacit? :
The nations of the world, even as the states making up the United States, shall engage in a process of consultation in order to arrive at just and rational decisions affecting all of humanity, not just an elite few who have inherited some temporary prosperity. Did not all the world respond to the crises in Haiti? We, the human race, have both a need and a desire to establish equitable and just relationships based upon fair representation of all, minorities and majorities alike.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A čo má tvoj citát spoločné s tým videom? Tuším, že si iba zbadal slovíčko "order", pričom vôbec nechápeš tomu, čo si sem pripastoval.

"Všetky národy sveta, vrátane tých, ktoré tvoria USA, by mali začať spoločne diskutovať (komunikovať) a dosiahnuť racionálne rozhodnutia, ktoré by pomohli celému ľudstvu, nie len skupinke privilegovaných, ktorí majú to šťastie prosperovať. Nepomáhal predsa Haiti celý svet? My, ľudská rasa, potrebujeme rovnocenné a efektívne vzťahy, založené na reprezentácii všetkých - členov majority a aj minority.

Čiže, čo má toto spoločné s vysvetlením toho, čo Bush opisoval v tom krátkom videu? Pretože tie komentáre, ktoré som poslal ja, sa NWO týkali, ale tento tvoj je skôr celkom racionálny pohľad na to, kam by sa malo ľudstvo poberať...
Korag
Professional
Professional

omg ja viem co som poslal, zas tu tupca zo mna nemusis robit... ... aj to som si silou mocou prelozil ako tak zas zaklady z ANJ mam...to bola len reakcia na to co si sem poslal ty, co mi sem posielas nazory americkych prispalcov, co to ma spolocne s tebou a tvojim nazorom?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nikde netvrdím, že si tupec a ani som na to nenarážal, iba som si nebol celkom istý, či si tomu citátu pochopil. Ja som sa ťa totiž pýtal pôvodne na tvoj názor, resp. vysvetlenie toho, čo vlastne to video s Bushom má znamenať a čo tam mám hľadať, pričom som sem iba tak pre zaujímavosť poslal zopár skopírovaných komentárov. A k tým "americkým prispalcom" - koľko američanov osobne poznáš? Mimochodom, tie veci, ktore som pastol, majú s mojím názorom spoločné celkom dosť...
Korag
Professional
Professional

ano vidis aj ten komentar co som sem postol ja tiez ma z mojim nazorom spolocne dost...takze si myslis ze ludia si nejaku myslienku skomolia na svoju vlastnu ktora s povodnou nemala nic spolocne? preco si myslis? preco prave nwo?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zasa sa niečo pýtaš, pričom už tretí krát si mi neodpovedal na moju otázku. Takto to nejde.
Korag
Professional
Professional

pytal si sa co tym myslel...ja uz som ti raz odpvedal...presne tuto istu myslienku mali slobodomuriari a illuminati v pociatku svojho vzniku, tuto myslienku mal aj hitler ak sa ti to zda byt v poriadku tak dobre nemame sa o com bavit
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

áno, v tom videu Bush povedal slovné spojenie "new world order", a čo? To akože naschvál v symboloch naznačuje že príde krutá svetovláda Iluminátov nad zjednotenou Zemou? sú ľudia stojaci za NWO naozaj takí sprostí, že sa k pokusu o svetovládu priznajú v stovkách či tisíckach verejných vyjadrení politikov? to vari chcú aby sme poznali ich plány a vedeli ktorých politikov ovládajú? (mimochodom skús si to pustiť pospiatku, možno tam začuješ "sssejtn" alebo spočítať písmenká či ti nevýjde náhodou 666.)

seth82 napísal:"Všetky národy sveta, vrátane tých, ktoré tvoria USA, by mali začať spoločne diskutovať (komunikovať) a dosiahnuť racionálne rozhodnutia, ktoré by pomohli celému ľudstvu, nie len skupinke privilegovaných, ktorí majú to šťastie prosperovať. Nepomáhal predsa Haiti celý svet? My, ľudská rasa, potrebujeme rovnocenné a efektívne vzťahy, založené na reprezentácii všetkých - členov majority a aj minority.
Korag prosím ťa ukáž mi kde v tom citáte je niečo, z čoho cítiť nejaké ohrozenie, vyhrážky alebo náznak nejakej svetovlády. jediné o čom podľa mňa hovoril bolo to, že keby svet spolupracoval na všetkom tak jednotne, efektívne a bez vzájomnej nenávisti ako pri pomoci Haiti tak by bol svet oveľa lepší.
Korag
Professional
Professional

ved hovorim myslienka illuminatov :) neviem kolko krat to mam opakovat...satan sa nikdy nezjavi v zlom svetle
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ty máš Satana v hlave..

Ak by sme chceli prijať vašu hru, tak by sme nutne museli uveriť aj na Satana a Boha, čož sú pre mňa ako ateistu, nezmyselné projekcie.
silmarill
King
King

takže podľa tejto logiky by každý kto tvrdí že by mali národy spolupracovať, bol satan, iluminát, slobodomurár alebo iný stúpenec NWO...

takýmto spôsobom sa dá obrátiť AKÝKOĽVEK výrok od AKEJKOĽVEK osoby na svete tak, aby zapadol do teórie o NWO. pretože je jedno čo človek povie - ty si to vysvetlíš po svojom. hovorí o vojne, chudobe a úpadku? NWO! hovorí o mieri, prosperite a vzostupe? NWO! nehovorí o ničom z toho? aj tak NWO!

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2011, 11:22)
takže pre toho čo mi dal 2xK- s týmto vysvetlením:
ani nie "akoze naschval v symboloch" ale celkom otvorene podla mna, a nie nenaznacuje ale oznamuje. ak by ta tak strasne neohrozovala myslienka ze to moze byt fakt , mozno by si sa nad tym bol ochotny aj zamysliet.. lebo momentalne robis to najhorsie co mozes - vysmievas sa a odmietas akykolvek iny nazor z principu netvrdim ze ludia co tu prispievaju patria medzi mentalne zdatnejsich, ale aspon rozmyslaju trochu inym smerom ako ty (masa). lenze ludia ako ty potrebuju vsade ponizit diskusiu na flamewar a honenie ega nad lahko spochybnitelnymi vecami. to je cely princip "konspiracnych teorii" len to tie deti co tu obhajuju iluminatske storky este nepochopili.. zabity cas tato tema, strasne malo prispevkov co sa da citat a zamysliet sa..
- otvorene oznamuje? kde, v čom? v tých nejednoznačných náznakoch, ktoré sa dajú interpretovať rôznymi spôsobmi? ja nechcem nápis na oblohe v štýle "WE RULZ U. THA ILLUMINATEZ", stačil by mi úplne normálny jednoznačný dôkaz. taký však neexistuje, respektíve ho doteraz nikto nebol schopný podať.
- vysmievam sa? OK, neraz som si rýpol, to nezapieram. lenže na konštroktívne otázky či argumenty mi buď nie je odpovedané, alebo niekto trepne takú sprostosť že sa na tom dá vážne len zasmiať.
- že patrím medzi masy? hm, skôr by som povedal že masy tvoria konšpirátori s bohatou fantáziou a až prílišnou schopnosťou uveriť čomukoľvek, pričom im stačí aj taký "dôkaz" ako že 1776-1000-100-10=666.
- honenie ega nad ľahko spochybniteľnými vecami? to keď niekomu rozumne niekto vyvráti evidentnú blbosť, tak si nad tým "honí ego"?

je zaujímavé ako konšpirátori žiadajú od ostatných názorovú otvorenosť a premýšľať medzi súvislosťami, keď to však chcem ja po niekom inom tak je to už flamevar a diskusná masturbácia. som ochotný ustúpiť vo svojich názoroch na základe nejakých jednoznačných tvrdení alebo overiteľných dôkazov. ale je toho schopná aj druhá strana?

//autoeditácia príspevku (15 Feb 2011, 11:26)
korag: už kvôli tebe som sa rozhodol napísať vysvetlenie, kto sú satanisti a o čom je ich filozofia. síce sa obávam že to minie účinkom a že to bude pre mňa len zabitý čas, ale aj tak to spravím. bude umiestnená v diskusii o náboženstve.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Korag Čakal by som, že už pomaly snáď 18 ročný študent bude mať viac rozumu.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:"Všetky národy sveta, vrátane tých, ktoré tvoria USA, by mali začať spoločne diskutovať (komunikovať) a dosiahnuť racionálne rozhodnutia, ktoré by pomohli celému ľudstvu, nie len skupinke privilegovaných, ktorí majú to šťastie prosperovať. Nepomáhal predsa Haiti celý svet? My, ľudská rasa, potrebujeme rovnocenné a efektívne vzťahy, založené na reprezentácii všetkých - členov majority a aj minority.
Si si isty ze to myslel takto?

USrael ako policajt tochto sveta moc nenaplna tuto myslienku.
silmarill
King
King

kali: dokážeš to preložiť aj nejako ináč? myslím si že som dobrý v angličtine, ale bol by som to tiež preložil významovo rovnako.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

silmarill napísal:kali: dokážeš to preložiť aj nejako ináč? myslím si že som dobrý v angličtine, ale bol by som to tiež preložil významovo rovnako.
Asi nechapes co som napisal ale nevadi necham ta v tom
Napísať odpoveď