Robíte titulky ???

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Robíte titulky ???

Príspevok od používateľa Gangy »

To ze sa do toho nemas srat nebolo smerovane na teba ale na ludi ktori si planuju pri titulkach zlepsovat jazyk. Podmienenie rezervacie na zakladne reputacie autora je dobry napad ktory vsak asi nikdo nezrealizuje kedze Marty sa o ten portal stara asi ako ja o svoje rybicky, ktore su pat rokov mrtve.

1. Ja som s tym zacal lebo ma ta zaujalo, mal som vela casu, mam rad filmy a prave preto ze som nebol spokojny s niektorymi prekladmi a tak som sa od opravovania prepracoval az k samotnemu pisaniu. Neviem aku vacsiu motivaciou nez zapal pre danu cinnost treba.
2. Myslim ze som jasne napisal preco ich oznacujem za dementov, len si to asi treba prebehnut este raz.
3. Narazal som na to ze ma znervoznuje ked niekdo oponuje v ramci temy o ktorej ma male znalosti a caka ze pred tym nez niekdo zacne oponovat jemu, mu este predtym cely system podrobne vysvetli. Ano, ked chce niekdo zacat s titulkami mal by isty cas radsej len upravovat tie co su uz vonku, podmienka ze uz vtedy musi mat jazyk zvladnuty ostava.
4. Niesom, bol som. Ano myslim ze sa v tom vyznam a nemyslim si ze nemas pravo so mnou nesuhlasit, akurat sa nespoliehat na situaciu opisovanu v druhom bode. Normalne som to uz vysvetlil a nie raz.
5. citaj vyssie

Myslim ze informacii je tu dost, len si tie pejorativa treba odfiltrovat ak su na teba prilis osobne a nasledne by nemal byt problem im rozumiet ci sa im nebranit.
Napísať odpoveď