Notebook HP velky problem
Notebook HP velky problem
Dobry den mam notebook HP a mam taky problem.. ked ho zapnem proste sa mi obrazovka rozdeli na 8 casti.. neviem co s tym moze byt zacalo to robit len tak odrazu
takto to vypada: zatial dakujem
takto to vypada: zatial dakujem
Re: Notebook HP velky problem
mozno odisla grafika, skus ho napojit na externy monitor ked mas moznost....
skusal som ho pripojit k tv... ale neviem ako sa to robi ja som to proste len spojil kablom a zapal a na tv nic.. len obrazovka na notebooku isla... a kolko stoji nova grafika? a da sa to vobec kupit samostatne?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak máš NB v záruke daj na reklamačku...
ak nie tak skús ešte pomeniť RAM-ky, ak to nie sú ramky, tak potom grafika a to by bolo treba meniť asi celú dosku a to je veľmi nákladné....
ak nie tak skús ešte pomeniť RAM-ky, ak to nie sú ramky, tak potom grafika a to by bolo treba meniť asi celú dosku a to je veľmi nákladné....
mozu to byt aj ramky? lebo ramky mam doma ked som kupoval ten notebook tak som kupoval lepsie ramky a tie stare mi dali... a zakladna doska kollko asi stoji?
-
BOS BOSÍCH HLÁV
Medium Expert
zakladnu dosku na notebook nekupis a ak aj hej tak to kup novy book
ked pripojis k NB TV kablom tak stalc Fn+F5 alebo nejaku funkcionalnu klavesnicu na ktorej su dve obrazovky znazornne, neviem ktora to je tlacitko na HPckach, ked nepojde tak mozno by som este skusil resetovat CMOS, ale to asi nepomoze kedze to vyzera na HW problemmskus pohladat na nete ci niekto nemal podobny problem,na anglickych forach atd, a ak je este v zaruke jednoznacne reklamovat a necakat ani minutu
nehladaj fn+f5, to je na kazdom booku ine.....ale na kazdom wine na 100% funguje win+P 
-
hrban
Addict
mne toto robila jedna ram-ka, keď som ju vybral, tak to prestalo, tak som si kúpil druhú a zatiaľ mi to ide 2. rok 
nejde mi ani vymena ramky a nejde mi to ani na externy monitor
skus este resetovat CMOS
co znamena "nejde mi to ani na externy monitor", ked ti robi to iste na externom monitore tak grafika je v pi*i....ani ramky ani CMOS nepomozu
nejde mi to na externy monitor znamena ze ked dam to win+P tak sa nic nestane.. a skusal som aj fn+ vsetky tie horne tlacitka... kamarad vymenil aj tie ramky a nic
Keď to nieje v záruke a nepomohla výmena RAM, tak potom ozaj iný NB a tento do vitríny ako pamiatka. Oprava býva nerentabilná, iba ak máš kamoša so skúsenostiami, vybavením, časom a ochotou.
-
Supersonic
Light Professional
toto je klasicka chyba pavilion serie s grafikou 8400M mas ju aj ty? mne tiez odisiel pol roka po skonceni zaruky 
nie nie to je problem pavilionov DV6000 rady ..na jednom mi odisla grafika zo dna na den .. ale vo Zvolene v Gigacomputers mi chlapik tvrdil ze sa to da opravit ked odide grafika ..ze proste ju osadia z druhej strany .. kazdopadne mi to je na prd ked uz mam iny NTB
No to s tým osadením grafiky z druhej strany - videl si niekedy rozobratý NB? Jeho MB? Veď je to všetko SMD technológiou na štvorvrstvom plošáku, odpojiť sa z MB nedá nič, napojiť na celkom iné spoje z druhej strany tiež nič, a čo vlastne? Je to proste súčasťou tej MB. Oprava je výmenným systémom, a býva lacnejšie kúpiť nový, a už aj výkonnejší NB. Možno niekto v záruke vymení MB. Pokiaľ ju má. Alebo z NB s inou vadou, tiež nerentabilne opravitelného.
Videl mal som nejeden rozobraty.. len proste ti vravim co mi on povedal .. mam hp pavilion a bol som snim apson 4 krat na reklamacii ked som mu povedal ze by som uz nikdy HP nechcel ze jeden sa mi zo dna na den odpalil tak mi povedal to co som uz pisal :ze to proste vedia uz spravit ..tiez sa mi to nezda ale tak no uz ma to ani netrapi kedze viem ze ked mi dosluzi toto HP tak uz sa k tejto znacke nedostanem.. Pavilion DV6000 rady boli najkazivejsie ,znamy predava pc techniku a z 10 sa 10 reklamovalo najcastejsie grafika ,DVD romka ,disk,displej..konkretne mne na tomto odisiel displej 3x menili dosku displej HDD aj ked neviem preco az nakoniec vymenili flex kabel co ide s ntb do displeja a je pokoj.. uvidim dokedy..
No na tretiu reklamáciu žiadosť na vrátenie peniazí a kúpiť hocikde hocičo iného, a mal by si pokoj.
ano ved tak som aj chcel .. ale kedze vkuse mi menili daco ine tak mi to neuznali ako 3x zavadu jednej suciastky tym padom smola