Autoradio pri PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Autoradio pri PC

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

pri pc pouzivam dost stare neznackove domace kino , nema ani divx je to jedno z tych prvych a som rad ze este ide , mechanika necita tak ho pouzivam aspon cez aux na hudbu , mam napojeni subak a dva satelity ... pri zapnuti a prvych par minut to cele bzuci asi uz nieco odchadza a rozmyslal som ako vyuzit repraky a vymyslet najlacnejsiu alternativu .. tak ma napadlo pouzit nejake stare autoradio s vystupom na subwoofer a s auxom , ci uz zadnym prednym hocijakym ... co myslite ? napojit ho do el.siete nie je problem mam doma adapter na 12V 1A a ide mi tu v pohode autoradio sony cdx-mp30 ma aj nejaky aux vzadu , audio in je pisane no nejako nefunguje :) tak mi povedzte ci je moj napad uplna blbost :)
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Autoradio pri PC

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Myslím si že 12V 1A je dosť málo na napajanie autorádia.
Keď pridáš na volume tak ti to nebude stíhať.
Už keď tak použil by som radšej nejaký starši zdroj z PC. Dá to viac amperov.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

alebo jednoducho napojit na pc zdroj v kompe .. keby nebol pc pusteny radio by neslo :) no ok to by bolo super , snad sa mi to nejako podari vydumat a zohnat nejake radio
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Len to prosím ťa nieee. Hlavne nepripájaj nič externé na zdroj krorí funguje pre PC. Radšej si na to pozhanaj iný zdroj ktorí bude fungovať len pre to rádio.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

aj tak este neviem ci zozeniem radio .. no a potom budem ten zdroj spustat tak ze sa musia nejake dva piny spojit na 20/24 pinovej pätici ? len neviem ktore :D dobre tak vdaka , chcel som len vediet ci je to realne a ci nevymyslam blbosti
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

A nebolo by vhodnejšie dať do PC radiokartu, alebo USB trebárs odtialto http://www.pixmania.sk/sk/sk/775/1396/x ... eresn.html Alebo na nete je veľa možností počúvať rozličné stanice, najdeš ich vyhľadávačom, aj toto: http://music.aol.com/radioguide/bb
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

mne nejde o radio , ja radio nepocuvam , potrebujem nejaky zosilovac do ktoreho napojim dva satelity a subak a do ktoreho pichnem aux aby som mohol pocuvat veci z PC
Napísať odpoveď