Sieťová tlačiareň

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Marcos Corvin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Sieťová tlačiareň

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

Ahojte,
mám takýto problém... na pevnom PC je nainštalovaná tlačiareň a je zdieľaná a je tam nainštalovaný systém Windows XP 32-bit a čo mám notebook tam mám systém Windows 7 64-bit... keď dám tlačiť z notebook-u tak to trvá asi cca 2 min. keď to spracuje a vytlačí... ale keď dám priamo na kábel tlačiareň s notebook-om tak to tlačí okamžite... môže to spôsobovať rozdielnosť systému??? Lebo keď som mal na oboch XP-čko 32-bit tak to išlo v poriadku... viete niekto niečo poradiť ako to odstrániť???
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Sieťová tlačiareň

Príspevok od používateľa jarda.j »

Tá prodleva by nemala byť iným Winom. Azda ide o nastavenie, alebo okamžitý prístup ku tlačiarni, alebo do fronty Koľko počítačov máš v sieti? O aké rozhranie tlačiarne ide? Píšeš "sieťová tlačiareň", takže má sieťovú kartu? Alebo je na jednom počítači napriamo a musia byť pre tlač z druhého počítača zapnuté oba? A pokiaľ ide iba o 2 počítače, sú aj HW prepínače, aj automatické prepínanie.
Marcos Corvin
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

jarda.j napísal:Tá prodleva by nemala byť iným Winom. Azda ide o nastavenie, alebo okamžitý prístup ku tlačiarni, alebo do fronty Koľko počítačov máš v sieti? O aké rozhranie tlačiarne ide? Píšeš "sieťová tlačiareň", takže má sieťovú kartu? Alebo je na jednom počítači napriamo a musia byť pre tlač z druhého počítača zapnuté oba? A pokiaľ ide iba o 2 počítače, sú aj HW prepínače, aj automatické prepínanie.
Tak tlačiareň je priamo napojená na pevnom PC a je zdieľaná po sieti... a tlačí sa len z pevného PC a z notebook-u... no a keď chcem tlačiť z notebook-u tak musí byť pevné PC zapnuté... keď sa napojím z druhým notebook-om na tlačiareň a dám tlačiť tak to ide rýchlo ale na tom je Windows XP 32-bit verzia... rozhranie tlačiarne je USB
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tu mas zopar rieseni:
http://help.lockergnome.com/vista/Slow- ... 31680.html

Ale aj premna najrozumnejsie pripada toto:
We 've another solution:
go the the configuration screen on your Vista computer; printers; add a new printer and then:
1. chose: ''add a local printer;
2. chose: 'new port'
3. chose 'localport'
4. type path to the networkprinter e.g. : \\someXPcomputer\HP6500
5. print to this printer
works fine...

Je to sice na Vistu, ale to iste by malo zaberat na Win 7
Napísať odpoveď