Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
inak ak sa rad hras sam, tak si daj new game a hraj sa
... 
Fofos.gaming.sk 
-
Smajlik_23
Amateur
Zdravim po dlhej dobe by som si chcel zahrat CS 1.6 po nete ale vobec neviem ktora je teraz aktualna verzia a co vsetko zas treba instalovat aby to fachalo na NS po nete. .. Dakujem velmi pekne
caute mam CS 1.6 a mam problem s rozlisenim. Omylom som si nastavil rozlisenie na 1600x1200 a zabudol som ze rozlisenie monitora je 1920x1080 a teraz sa mi stale csko v tom rozliseni 1600x1200 a teraz to nemozem zmenit pretoze v takom rozliseni nevidim cele okno hry a ani polozku options takze neviem ako sa da zmenit to rozlisenie viete mi poradit ako zmenit rozlisenie?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
"-gl -width 1024 -height 768"
samotne cisla si uz prepis ako chces
//aby sme sa vyhli dalsiemu prispevku, tak:.....
Steam: pustis steam, hore v liste Games -> View Games Library, pravy klik na Counter Strike -> Properties -> v zalozke General kliknes na Set Launch Options a do kolonky napises -gl -width 1024 -height 768
NS: pravy klik na ikonku CS na ploche -> Vlastnosti -> a prepises ciel "D:\CS 1.6\Valve\hl.exe" na "D:\CS 1.6\Valve\hl.exe" -gl -width 1024 -height 768" (ty ten ciel mozes mat odlisny, ale v podstate asi chapes co tam mas dopisat...)
//Smajlik_23: myslim ze staci patch 23b
samotne cisla si uz prepis ako chces
//aby sme sa vyhli dalsiemu prispevku, tak:.....
Steam: pustis steam, hore v liste Games -> View Games Library, pravy klik na Counter Strike -> Properties -> v zalozke General kliknes na Set Launch Options a do kolonky napises -gl -width 1024 -height 768
NS: pravy klik na ikonku CS na ploche -> Vlastnosti -> a prepises ciel "D:\CS 1.6\Valve\hl.exe" na "D:\CS 1.6\Valve\hl.exe" -gl -width 1024 -height 768" (ty ten ciel mozes mat odlisny, ale v podstate asi chapes co tam mas dopisat...)
//Smajlik_23: myslim ze staci patch 23b
mam NS a podla tvojho navodu to nefunguje. Pise: failed initialize authentication interface. Exiting
-
Pigesko
King
chjo...kedy ludia zacnete pouzivat google?? 
//takto ti to bude fungovat....(inak mne to funguje aj podla mojho predchadzajuceho navodu)
Ak mas STEAM tak:
1. Otvor Steam
2. Klikni na zalozku My Games
3. Klikni pravym na Counter-Strike a vyber "Properties"
4. Klikni "Set launch options"
5. Napis tam "-w x -h y" bez uvodzoviek, namiesto x daj sirku a namiesto y daj vysku. Takze ked chces napriklad 1440x900 tak tam napises -w 1440 -h 900.
Ak mas NONSTEAM
1. Klikni pravym na ikonu CS a vyber vlastnosti
2. Klikni na zalozku "Odkaz"
3. Do kolonky "Ciel" pridaj uplne nakoniec za uvodzovky to iste co v bode 5. pre steam.
//navod som skopiroval z konkurencneho fora...(aby sa nepovedalo)
//takto ti to bude fungovat....(inak mne to funguje aj podla mojho predchadzajuceho navodu)
Ak mas STEAM tak:
1. Otvor Steam
5. Napis tam "-w x -h y" bez uvodzoviek, namiesto x daj sirku a namiesto y daj vysku. Takze ked chces napriklad 1440x900 tak tam napises -w 1440 -h 900.
Ak mas NONSTEAM
3. Do kolonky "Ciel" pridaj uplne nakoniec za uvodzovky to iste co v bode 5. pre steam.
ako mozem si nainstalovat cs 1.6 ak mam windows7 a chcem hrat po sieti
dakujem
dakujem
Mam jeden problem vzdy ako sa napojim na nejaky server hocijaky alebo aj new game tak ako sa ukaze prva tabulka tak mi CSko sekne dam spravcu uloch a csko nepise ze neodpoveda...neviete cim to je??? a vypise cl_flushentitypacket
mam steam.
mam steam.
stiahneš/kúpiš CS a normálne nainštaluješ ako na hocakom inom windowse.
Ja mam tiež win7 aj 64 aj 32 bit a na obidvoch mi to ide, netreba na to žiaden špeciálny postup
už si len potom správne nastaviť sieť a Hrať
//autoeditácia príspevku (15 Feb 2011, 21:20)
Jednoducho, je to spôsobené blbým internetom...liMe napísal:Mam jeden problem vzdy ako sa napojim na nejaky server hocijaky alebo aj new game tak ako sa ukaze prva tabulka tak mi CSko sekne dam spravcu uloch a csko nepise ze neodpoveda...neviete cim to je??? a vypise cl_flushentitypacket
mam steam.
Tu máš na to odpovede:
https://support.steampowered.com/kb_art ... -QJLN-1999
1.Tvoje pripojenie k internetu, alebo serverové pripojenie k internetu je zlé.
2.Pripojenie je preťažené, napríklad beh peer-to-peer Filesharing aplikácií na pozadí, sťahovanie,...
3.Máš aj ďalšie počítače v lokálnej sieti, ktoré majú internetové pripojenie cez Tvoj PC.
4.Server, na ktorý sa chceš pripojiť ma preťaženú linku.
5.Používaš bezdrôtové pripojenie a máš slabý signál.
6.Máš vírusu alebo trójskeho koňa alebo Internet Worm infekciu, ktorá je Ti zaťažuje internet.
7.Si pripojený k internetu pomocou dial-up alebo iného nízko-rýchlostného pripojenia.
8.Máš zle nastavené tieto parametre cl_updaterate, cl_cmdrate.
Možné riešenia:
1.Vypni všetky nepotrebné programy na Tvojom počítači predtým ako budeš hrať.
2.Odpoj všetky ostatné počítače vo Tvojej domácnosti, či sú príčinou problému.
3.Skontroluj všetky počítače v domácej sieti či nemajú vírus / trojan a spyware.
4.Ak si pripojený cez bezdrôtovú sieť, skús sa pripojiť pomocou ethernet kábla priamo a zisti či problém zmizne. Pravdepodobne budeš musieť vypnúť "Wireless Zero Configuration" službu.
.
.
.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ked pise, ze mu to robi aj na localhoste, asi to netom nebude ..
mozes tam mat vselico pokazene, mozno si skusal nejake nove modely, sprity, hocico a nieco si pritom podrbkal. to su ale iba odhady a kedze si nenapisal nic podstatne - aky mas OS, PC a ani kedy sa zacal problem objavovat, mozem poradit jedine reinstallliMe napísal:Mam jeden problem vzdy ako sa napojim na nejaky server hocijaky alebo aj new game tak ako sa ukaze prva tabulka tak mi CSko sekne dam spravcu uloch a csko nepise ze neodpoveda...neviete cim to je??? a vypise cl_flushentitypacket
mam steam.
Skiny a podobne blbosti som nedaval problem zacal asi tak 2hodky dozadu... win mam Vistu
pc Intel Core Quad Cpu Q6600 2.4GHz,2GB ram.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tym "kedy" som myslel skor to, ci si predtym s CSkom nieco robil/menil alebo ti to zacalo robit samo od seba? pripadne instaloval si nejake nove programy, menil nieco v systeme?
ako ono to moze byt sposobene vazne hocicim, mal by si najprv skusit ten reinstall aby sa vylucila chyba v hre. pre zaciatok ale skus nahodit default config (zalohuj si a vymaz sucasny config, zapni hru a skus to)
problem moze byt aj s procesorom, ja mam dvojjadrak a jedneho dna to z nicoho nic CSku zacalo vadit, tak trebalo stiahnut nejaky patch
ako ono to moze byt sposobene vazne hocicim, mal by si najprv skusit ten reinstall aby sa vylucila chyba v hre. pre zaciatok ale skus nahodit default config (zalohuj si a vymaz sucasny config, zapni hru a skus to)
problem moze byt aj s procesorom, ja mam dvojjadrak a jedneho dna to z nicoho nic CSku zacalo vadit, tak trebalo stiahnut nejaky patch
mozes tam mat vselico pokazene, mozno si skusal nejake nove modely, sprity, hocico a nieco si pritom podrbkal. to su ale iba odhady a kedze si nenapisal nic podstatne - aky mas OS, PC a ani kedy sa zacal problem objavovat, mozem poradit jedine reinstall[/quote
K tomu locallhostu som sa zabudol vyjadriť. Može byť chyba v Tvojom PC alebo CS-ku a tak isto poradím ten reinstall ... stiahni si to cez steam keď vravíš že ho máš a nainštaluj znova
Tá chyba sa stala z ničo ho nič,nič som neinstaloval nemenil to s stým configom som skúšal rein skusim zajtrá.
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2011, 11:16)
Tak spravil som rein CSka a stale to robi
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2011, 11:16)
Tak spravil som rein CSka a stale to robi
ked som dodrzal tento navod a upravil som odkaz podla navodu a potom som ho spustil tak sa mi uz ta chyba nezobrazila ale neupravilo sa ani rozlisenie (zadal som 640x480)Pigesko napísal:chjo...kedy ludia zacnete pouzivat google??
Ak mas STEAM tak:
1. Otvor Steam
Ak mas NONSTEAM
Tak skusil som aj rein celeho Steamu a aj tak to robi

Ked idem cez new game tak uz ani nenacita mapu iba ostane ze parsing game info...
Ked idem cez new game tak uz ani nenacita mapu iba ostane ze parsing game info...
moj problem je vyrieseny
-
Pigesko
King
Googler1: tu u "nas" je zvykom podelit sa o svoje riesenia
...takze prezradis nam ako si to vyriesil ? 
//inak, teraz som skusal oba moje navody, a podla oboch mi to na Steame funguje, akurat pri druhom je jedno ake rozlisenie zadas, stale ti to hodi defaultne (najnizsie) rozlisenie...ale v podstate by ti aj to pomohlo, keby ti to islo...ale neslo
ale snazil som sa...
//inak, teraz som skusal oba moje navody, a podla oboch mi to na Steame funguje, akurat pri druhom je jedno ake rozlisenie zadas, stale ti to hodi defaultne (najnizsie) rozlisenie...ale v podstate by ti aj to pomohlo, keby ti to islo...ale neslo
Nikto neviete pomoct s mojim problemom???okrem rein OS,skusil som rein cs/steamu nepomohlo...