Paypal, platby cez paypal
Re: Platby cez paypal
objednával som cez Mekena z www.focalprice.com mp3 uplna spokojnost 
Máte nejaký nápad ako dostať 100e z paypal úču ktorý ma bloknuté platby lebo nemá pridelenú cradit kartu ?
-
javatar
Hardcore addict
pridelit mu neaku?
Mam doma dve jedna je platna este tento mesiac z banky mi uz prisla nova... Tu staru ktora teraz konci uz mam na mojom osobnom ucte, ked karta expiruje chcem tam pridat novu... Rozmyslam ze tu staru co konci odstranim z osobneho uctu a pridam na ten dalsi paypal ucet kde mam iba 100e ale ako sa tu spomina paypal nepodporuje dva ucty, preto sa bojim staru pridavat kedze sa tam vyplnuje aj meno
-
javatar
Hardcore addict
nuz tak kartu niekoho kto ma kartu a nepotrebuje paypal... ved ho potom aj tak zrusis,nie?
A neda sa spravit ze by som si na mojom osobnom ucte spravil nejaky donate button a cez tento by som si daroval peniaze ?
-
javatar
Hardcore addict
a nemas tento nahodou zablokovany? ci donate ide?
No zablokovane je posielanie penazi ale ked som si napriklad vyplacal rapidko tak to ide skusim to donate
-
denial
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
potreboval by som zaplatit svojou VISA kartou okolo 300e ('nabit' paypal ucet) a nasledne vratit tie prachy (vsetky) z paypal uctu na svoj bankovy ucet naspat. da sa nieco take s paypalom spravit - alebo nejakou inou spolahlivou sluzbou?
vo Withdraw funds to ponuka zadarmo prevod na slovensky bankovy ucet - este som to neskusal.
lenze ked si dam Add Funds, tak to zahlasi
Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
nechcem momentalne nic kupovat, len potrebujem na karte spravit transakciu v istej vyske.
vdaka za radu.
vo Withdraw funds to ponuka zadarmo prevod na slovensky bankovy ucet - este som to neskusal.
lenze ked si dam Add Funds, tak to zahlasi
Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
nechcem momentalne nic kupovat, len potrebujem na karte spravit transakciu v istej vyske.
vdaka za radu.
-
PaliMpi
Medium Star
potrebujem aby niekto zaplatil na paypal ucet 18 dolarov,teda 13 eur,ja mu tie peniaze vopred poslem,je tu niekto taky?Dakujem !
Kludne pomožem, mám paypall stačí SS a ja dám číšlo účtu a všetko sa vybaví.
-
2janci2
Medium Professional
Ja som tiez k sluzbam 
Gangy mi uz velakrat pomohol so sluzbami cez PayPal, takze jednoznacne ho odporucam. Diky pekne Gangy 
Caute mohol by mi niekto nieco objednat z ebay cez paypal ..peniaze by som mu previedol na ucet ?kontaktujte ma prosim ss pripadne tu ..jedna sa o
http://cgi.ebay.com/2010-11-Manchester- ... 473wt_1139
http://cgi.ebay.com/2010-11-Manchester- ... 473wt_1139
ozvy sa mi do PM
-
hrban
Addict
čo slavo zabudol povedať, že sa jedná o Bid akciu, a dokonca keď som mu cez PM napísal "pošli mi do mailu link na produkt a tvoju adresu" ale aj tak to nebol schopný urobiť
Ja ako debil som musel na mobile ísť na hojko tu hľadať ten link, i keď by som to cez mail mal oveľa rýchlejšie, ale no dajme tomu, šiel som o 7 ráno bidnúť cca 6min pred koncom dal som bid no aj tak som to nevyhral ...čo už je tam znova a o 2 dni končí aukcia tak ak máte niekto chuť bidovať do toho...
a k tej adrese, pred tým ako niečo kúpim bolo by pekné, keby mám adresu nech viem kam to posielať a nie, že budem čakať ešte týždeň na adresu ...
Ja ako debil som musel na mobile ísť na hojko tu hľadať ten link, i keď by som to cez mail mal oveľa rýchlejšie, ale no dajme tomu, šiel som o 7 ráno bidnúť cca 6min pred koncom dal som bid no aj tak som to nevyhral ...čo už je tam znova a o 2 dni končí aukcia tak ak máte niekto chuť bidovať do toho...
a k tej adrese, pred tým ako niečo kúpim bolo by pekné, keby mám adresu nech viem kam to posielať a nie, že budem čakať ešte týždeň na adresu ...
-
guess.whoo
Redeemer
ved ja som mu to vyhral a zaplatil...ci naraz riesil aj s tebou aj so mnou?
Potreboval by som poradit, ked som chcel zaplatit prostrednictvom paypal uctu cca 110$ tak mi to vypisalo toto:
You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.
Mal som primarnu menu euro skusal som zmenit aj na dolar ale bez zmeny.
co to moze byt? Ako by sa to dalo odstranit? Kartu mam platnu, mam limit 1000€ mam ucet verifikovany. Tak cca pred rokom som aj overil kartu tak ze mi stiahli 1.5€.
Diky za radu
You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.
Mal som primarnu menu euro skusal som zmenit aj na dolar ale bez zmeny.
co to moze byt? Ako by sa to dalo odstranit? Kartu mam platnu, mam limit 1000€ mam ucet verifikovany. Tak cca pred rokom som aj overil kartu tak ze mi stiahli 1.5€.
Diky za radu
ja som to vyriesil s tebou..ale aj on mi pisal......kedze som tu hodil prispevok nech sa ozve kto moze pomoct..a ste sa ozvali obaja potom ......na koniec som s tebou vyriesilguess.whoo napísal:ved ja som mu to vyhral a zaplatil...ci naraz riesil aj s tebou aj so mnou?
//autoeditácia príspevku (18 Apr 2011, 18:49)
...tak som blby z toho teraz..tak som asi zle ta pochopil abo co..ospravedlnujem sa teda za nedorozumenie ... uz je to ukoncene, dohodnute a vyriesene cez uzivatela guess.whoohrban napísal:čo slavo zabudol povedať, že sa jedná o Bid akciu, a dokonca keď som mu cez PM napísal "pošli mi do mailu link na produkt a tvoju adresu" ale aj tak to nebol schopný urobiť
...a ked sme uz pri tom pozeral som si spravu tvoju spravu co si mi poslal a napisal si "pošli mi všetky info na...." nie "posli mi link na produkt a tvoju adresu" ..nevedel som ze to bude tolko ked som link na produkt daval tu ..a adresu som ti do mailu poslal ! takze som to bol schopny urobit a ty si sa mi uz potom neozval neodpisal tak som to riesil cez guess.whoo, ak ti mail nedosiel neviem kde nastala chyba ale odoslal som ti mam ho vo svojej mailovej schranke v odoslanych ..ja len tolko k tvojej poznamke...nic to uz je to vyriesene, vdaka i tak za ochotu ......
Pokial nevies co je to sniper tak nerozumiem na co sa ludom ponukas ze im vyhras aukcie a potom sa stazujes, ze si to musel robit manualne, to nema ziadnu logiku.hrban napísal:čo slavo zabudol povedať, že sa jedná o Bid akciu, a dokonca keď som mu cez PM napísal "pošli mi do mailu link na produkt a tvoju adresu" ale aj tak to nebol schopný urobiť