...hmmm, škola, tak to by som nechceeell, inak hojko ten uvod si uplne vystihol... suuuuper tema
najhoršie je na tom to , že si všetci myslia, že prvy tyzden bude pohodovy, rano hned doma a tak. ale hned v utorok tam budete milí školáci pekne podla rozvrhu
hezo napísal:najhoršie je na tom to , že si všetci myslia, že prvy tyzden bude pohodovy, rano hned doma a tak. ale hned v utorok tam budete milí školáci pekne podla rozvrhu
To si teda fakt vystihol, ale mne to nevadí, lebo aj tak je v škole haluz.
Aj sa tesim cez prazdniny som nikoho z triedy nevidel a tie cajocky co tam mam ... Jeden problem mam vobec sa nemapet na fyziku...na konci roka som z nej mohol maturovat a teraz nic!!! ALE tesim sa!!!!
Retne napísal:Aj sa tesim cez prazdniny som nikoho z triedy nevidel a tie cajocky co tam mam ... Jeden problem mam vobec sa nemapet na fyziku...na konci roka som z nej mohol maturovat a teraz nic!!! ALE tesim sa!!!!
He, my uz fyziku nemame . A ani chemiu, ani dejepis ...
hezo napísal:...hmmm, škola, tak to by som nechceeell, inak hojko ten uvod si uplne vystihol... suuuuper tema
najhoršie je na tom to , že si všetci myslia, že prvy tyzden bude pohodovy, rano hned doma a tak. ale hned v utorok tam budete milí školáci pekne podla rozvrhu
Aj u nas to tak je, ze prvy den dostaneme rozvrh a vyfasujeme knihy (niektore si musime kupit ako inak ) a na druhy den uz zarezavame. To nieje ako na zakladnej ze prvy mesiac sme nic nerobili
Janky napísal:Na novy školský rok sa relativne tesim,pretoze idem na novú Školu.Len sa netešim,že čo tie svine vymyslia na imatrikulačnom večierku.
Juj imatrikulacka ,,,ja som mal jednu ulohu - musel som stat okolo krk som mal priviaznu snurku a na nej bolo jablko (vyselo vo vyske, no pri ,,ujovi,,), no a dvievca si muselo klaknut a musela obhryzat jablko ale nesmela pouzivat ruky....no bola sranda!!!
Ja sa uz tesim, no ale este si musim necely mesiac pockat kua! Ja sa tesim skor na partu a intrak. Rok co rok je vacsia sranda a vacsi bordel. To by chcelo jeden velky "make depclean" (uz my smyka z tych tuxov)