free online MMORPG
-
Peter_Retep
VIP
free online MMORPG
caute. nepoznate nejake free online mmorpg? pozn.: flame o tom ze je to blbost si nechajte..nie je to totiz to pre mna 
Re: free online MMORPG
4Story,Dungeon and Dragons,Lotro bude free2play teraz je beta,Runes of magic,Metin 2,Tibia v tibii sa nenechaj ovplivnit grafikou lebo je to dost sranda 
pozri tu http://www.sector.sk/list.aspx?dow=3&sub=mmo
niektore som chcel aj vyskusat ale nakoniec som sa k tomu nedostal
niektore som chcel aj vyskusat ale nakoniec som sa k tomu nedostal
Ja som hrával pol roka Allods, je to farebne ako wow, ma to celkom kvalitny editor postav, obrovské prostredie, vela questov (v prvom meste som ani všetky nedokončil
), zaujímavé výzbroje (hlavne pri kúzelníkoch
), zábavnost..ale tak po pár mesiacoch to začne pôsobit stereotypne, neviem či je to tak aj pri wow ale tu skrátka máte pocit dat si na pár dní prestávku a dni sa razom zmenia na mesiace ale rád sa k tej hre ešte niekedy vrátim 
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2010, 22:11)
A ešte som skúšal Perfect World ale to na mna oproti Allods pôsobilo príliš japonsky (elfovia vyzerajú ako nejaké japonské mangy) a prostredie bolo fádne. Za vyskúšanie nič nedáte je to kompletne free ale je to nudné a oproti Allods aj hoodne chudobné.
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2010, 22:11)
A ešte som skúšal Perfect World ale to na mna oproti Allods pôsobilo príliš japonsky (elfovia vyzerajú ako nejaké japonské mangy) a prostredie bolo fádne. Za vyskúšanie nič nedáte je to kompletne free ale je to nudné a oproti Allods aj hoodne chudobné.
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.freemmogamer.com/ mrkni sem, je z coho vyberat
Tiež odporúčam 4story. Dosť som sa na tom vyhral som tam level cca 20. 
-
Qerten
Medium Star
A niečo také kde sa za poplatok nezvýhodňujú hráči? Ak také niečo vôbec existuje..
-
Andr3w
Light Professional
guild wars, sice si to musis kupit ale teraz to uz vela nestoji a ziadne mesacne poplatky, dobra komunita cz/sk hracov, kopa zabavy...odporucam
Tak viac menej sa všade za poplatok zvýhodňujú. Z čoho by programátori a admini žili 
-
webmasterr
Medium Professional
alebo Global Agenda....bola teraz v akcii na steame za 6e aj nieco.... raz zaplatis a hras free ako Guild wars, je to scifi mmorpg, orientovana hlavne na pvp 
runescape
a este ste nevraveli dungeon runners a podebne hry je ich dost aby si si vybral
este Karos a tak dalej.......
-
Robo0000100
Amateur
Česká klasika ktorá je dosť chytľavá aj na svoju blbú grafiku. www.chmatakov.cz 
-
18VLKODLAK45
Amateur
Pozn´te nejakú dobrú mmorpg hru s vlkodlakmi a upírmi. Prípadne na sposob strategie?
-
Qerten
Medium Star
napríklad Oblivion