kuracie prsia
kuracie prsia
poradte prosim vas nej
aky zaujimavy a jednoduchy recept na pripravu kuracich prs. A ked tak poradte aj prilohu prosim. Diky =)
aky zaujimavy a jednoduchy recept na pripravu kuracich prs. A ked tak poradte aj prilohu prosim. Diky =)
Re: kuracie prsia
rados
husta aplikacia alebo čo to je
inač kuracie prsia to je snad to najjednoduchšie mäso a jedlo , či už len posoliš a daš variť , alebo to drbneš na panvicu, podla chuti buĎ okoreniš alebo opaprikuješ , množstvo spôsobov
ja osom toto mäso hodim ako základ (mäso musi byť niesom žiadny bylino žrut) na panvicu , do toho nejake zemiaky a potom hadžem čo ladnička da : mrkva,cibula,vajce,syr(ten nakoniec len na roztavenie) salamu . proste doslova čo je v ladničke tam nahadžem a riadne okorenim opaprikujem posolim pridam množstvom inych korenin(majoranka,praškovy cesnak,magi omačku , atd. )
poprskam troškou oleju na koniec a toto možem jest donekonečna
inač kuracie prsia to je snad to najjednoduchšie mäso a jedlo , či už len posoliš a daš variť , alebo to drbneš na panvicu, podla chuti buĎ okoreniš alebo opaprikuješ , množstvo spôsobov
ja osom toto mäso hodim ako základ (mäso musi byť niesom žiadny bylino žrut) na panvicu , do toho nejake zemiaky a potom hadžem čo ladnička da : mrkva,cibula,vajce,syr(ten nakoniec len na roztavenie) salamu . proste doslova čo je v ladničke tam nahadžem a riadne okorenim opaprikujem posolim pridam množstvom inych korenin(majoranka,praškovy cesnak,magi omačku , atd. )
poprskam troškou oleju na koniec a toto možem jest donekonečna
ja si zvyknem robit plnene kur.prsia (dnuka syr sunka)
tu je skoporivany recept
Mäso umyjeme, osušíme, narežeme, vytvoríme kapsu, ktorú osolíme a okoreníme. Do kapsičky vložíme plátok šunky a plátok tučnejšieho syra. Otvor pevne uzavrieme špáradlom. Mäso obalíme v hladkej múke, rozšľahaných vajciach a nakoniec v strúhanke. Obal pevne popritláčame. V panvici rozpustíme maslo a mäso 5-10 minút z každej strany opekáme.
tu je skoporivany recept
Mäso umyjeme, osušíme, narežeme, vytvoríme kapsu, ktorú osolíme a okoreníme. Do kapsičky vložíme plátok šunky a plátok tučnejšieho syra. Otvor pevne uzavrieme špáradlom. Mäso obalíme v hladkej múke, rozšľahaných vajciach a nakoniec v strúhanke. Obal pevne popritláčame. V panvici rozpustíme maslo a mäso 5-10 minút z každej strany opekáme.
To by bolo ľahšie ako sa pripojiť na hojko.com , vytvoriť tému a naťukať takúto zaujímavú otázku..
Prečo by sa škrabkal za pravým uchom pravou rukou, keď si môže pomôcť ľavou rukou a to cez celú hlavu ??
Ja milujem kuracie soté
Alebo aj pene cestoviny s brokolicou a kur. mäskom ..
http://www.akosatorobi.sk/video/182/kur ... o-zemiakmi
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
lebo pravá je položená na myši?wrtulka33 napísal: Prečo by sa škrabkal za pravým uchom pravou rukou, keď si môže pômocť ľavou rukou ??
a k téme: kuracie rezne rýchlo osmažiť z oboch strán, potom na jednu stranu položiť polovicu marhule/broskyne/ananásu podľa chute a zarkyť plátkom syra. Nechať ešte chvíľu na panvici kým sa syr neroztopí, a podávať s ryžou. Jednoduché a moc moc chutné
Ja si casto robim gyros, nakrajaj si prsia na male kusky, daj ich do pacu (olivovy olej, dost vela gyros korenia, trosku kary) do chladnicky, na druhy den to hod na panvicu a nechaj to tam kym to nechyti s tym korenim taku trocha tmavsiu farbu, rozkroj si z jednej strany cerstvu bagetu, vydlab vnutro, vytri tatarkou, nahadz tam kopu masa, na to kusky ladoveho salatu, salatovej uhory a paradajky. Normalne som sa poslintal, dnes si to musim spravit 
-
spojka13
Darca
toto mam rad, ale namiesto cestoviny si davam radšej knedlu mňam
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1495
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1495
Vsetko su to zlozite recepty, ja to robim tak, ze maso nakrajam na kocky, pridam vegetu, chvilku oprazim na panvici kym zmeni strukturu, prihodim sacok mrazenej zeleniny, par minut podusim kym zelenina zmakne a je to. Podavame s ryzou pripadne s cestovinami, ale tam treba pridat provensalske bylinky alebo nejake podobne aromaticke bylinky. Zalezitost na 20 minut predovsekym kvoli dlzke pripravy ryze.
-
spojka13
Darca
gothar, a neni to potom take suche?
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Nakrájam na rezance, pridám hoci aké korenie aké mám - kari, provenslánske, gyros, grilovacie... troška soli. Na wok panvicu dám kúsok kockového masla ( pravé zo živočíšneho tuku, nie z ropy
) a na masle do mäkúčka udusím. Ak mám, tak tam kvapnem troška sójovej omáčky. Max. 10 min.
Vyskúšajte to maslo, podľa mňa to má oveľa lepšiu chuť - takú jemnejšiu a krásne to vonia.
Vyskúšajte to maslo, podľa mňa to má oveľa lepšiu chuť - takú jemnejšiu a krásne to vonia.
Tak samozrejme ze to si musis odsledovat, je tam aj olej, zelenina vacsinou tiez pusti trochu vody, ked sa to javi suche, tak staci trosku podliat vodou, moze sa pridat aj kusok sojovej omacky, atd. Vsetko podla chutispojka13 napísal:gothar, a neni to potom take suche?