Antikoncepcia do 72 hodin

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Antikoncepcia do 72 hodin

Príspevok od používateľa Header »

Betarik ako uz bolo povedane otehotiet moze... ale je mala sanca...nechapem preco sekas playboya a neriesis s holkou HAK... mal by si po starostiach, blbych cakaniach na kramy a podobne..a v konecom dosledku neporovnatelne kvalitnejsi a intenzivejsi pozitok zo sexu ako z kondomom
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

uz streda a holka este nedostala kramy :( mala dostat v nedelu..je*** ma a este je k tomu aj v taliansku do nedele
Header
Professional
Professional

tento pocit poznam....a je strasne nechutny, hnusny fuj fuj....ako si pisal pred tym, pokial to uzila do tych 12 hod tak sanca na otehotnenie je velmi nizka.... mne sa stalo nieco podobne davnejsie a ta moja dostala escapelle dost expresne, do 1 hodiny :lol: uz si presne nespominam ci dostala kramy presne, ale tusim ze tam bolo par dni meskanie...ta tabletka obsahuje velke mnozstvo hormonov takze sa jej to mohlo trosku doprehadzovat :)
ale nestresuj sa, escapelle je dobra volba :) rada na zaver, hned ako dostane kramy, zacnite sa vazne rozpravat o antikoncepcii :)
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

mojej priatelke po tabletke meskala 2 tyzdne takze toto je este v poho
mulatt
Darca
Darca

vcera vecer chvalabohu dostala :) dik za podporu setkym
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tak dnes utekaj do najblizsich potravin, flasa a vypit. :) Ked uz si bol taky posrany. :)
Header
Professional
Professional

a ked pojdes z obchodu tak hned ju zober na gynu :D
mulatt
Darca
Darca

oslavim s nou ale je momentalne v taliansku tak nic z toho :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a dúfam, že tá oslava nebude spočívať v sexe bez ochrany... :-D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

Header napísal:Betarik ako uz bolo povedane otehotiet moze... ale je mala sanca...nechapem preco sekas playboya a neriesis s holkou HAK... mal by si po starostiach, blbych cakaniach na kramy a podobne..a v konecom dosledku neporovnatelne kvalitnejsi a intenzivejsi pozitok zo sexu ako z kondomom
ja len gynekologycky v pohode predpisu, ale same HAK neberu, resp ich muzski kolegovia neodporucaju zasa svojim partnerkam - asi vedia preco:) ze je to dobre svinstvo..tak isto ako mne moj gynelog neodporucil, len tri roky si na to telo zvyka, ale to je lekar pre ktoreho je prvorady clovek a nie jeho profit /a to ani nieje "krestan" aby neprislo k omylu
a ano su baby ktore to beru roky a ziadne nasledky, stastie..dost kontroverzna tema, nechcem zacinat, iba kto z vas ma rad svoju kocku, nech sa trosku poinformuje..
Header
Professional
Professional

ithory no ja tu svoju mam docela rad... a o HAK som sa uz nieco poinformoval... na kazdu zenu posobi inak...su dievcata ktore by pri uzivani HAK mali obrovske zdravotne problemy, potom su aj take ktore ani nevedia ze to uzivaju...ty zrejme patris do tej prvej skupiny, preto taky nazor :) taktiez je hlupost to ze holkam ktorym to nic nerobi tak je to iba stastie...je vela spokojnych zien ktore maju HAK a nemyslim ze by to v kazdom pripade bolo iba stastie :roll: . dneska uz samotna antikoncepcia nieje to co v minulosti...hlavne co sa zlozenia tyka a uz v nej nenajdes take svinstva ako kedysi...dokonca su aj take tabletky ktore uz neobsahuju synteticke ale prirodne hormony...takze si nemyslim ze ten kto ma svoju holku rad, jej to nedovoli :sly:

to skorej ty ked mas toho svojho rada, tak ho nenechas aby si na vtaka natahoval kus gumy...

//darcovi K- odkazujem nech si nase*e do nohavic :smt006 ty ustrachany zbabelec...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Header napísal: kazdu zenu posobi inak..., su aj take ktore ani nevedia ze to uzivaju....
to skorej ty ked mas toho svojho rada, tak ho nenechas aby si na vtaka natahoval kus gumy...
môžem potvrdiť...HAK beriem už niečo cez 4. rok v kuse..chodím na pravidelné prehliadky spojené s testami, a žiadne zdravotné problémy som do teraz nemala. Ani len som nepribrala...
Myslím že s tým prezervatívom si sa ale trošku sekol, že ak má rada svojho priateľa tak mu nenechá aby používal prezervatív.. Každý chalan je iný, a ak mu záleží na svojom zdraví a aj zdraví svojej priateľky tak je jasné že ten prezervatív použije. Teraz už sú tak kvalitné prezervatívy kde sa nemôžeš vyhovárať na to že necítiš, i keď nikdy to nebude 100% pocit ako keď ideš na "ostro". Ja nemôžem bohužiaľ používať prezervatív, lebo mám na to alergiu... :? ale je xy iných spôsobov ako sa chrániť, treba sa len informovať a hlavne neísť do niečo s neuvážením...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak podľa mňa ešte nevymysleli taký prezervatív, ktorý by sa vyrovnal "ideniu na ostro." Skôr ide o to, že sa na to dá zvyknúť a časom to človek (chlap) už proste nevníma. Ale ten prechod je dosť citeľný (priateľka brala HAK, ale nerobilo to dobre, tak to proste prestala brať).
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ithory no ja tu svoju mam docela rad... a o HAK som sa uz nieco poinformoval... na kazdu zenu posobi inak...su dievcata ktore by pri uzivani HAK mali obrovske zdravotne problemy, potom su aj take ktore ani nevedia ze to uzivaju...ty zrejme patris do tej prvej skupiny, preto taky nazor :) taktiez je hlupost to ze holkam ktorym to nic nerobi tak je to iba stastie..

a z akych zdrojov?:) nie ja som zacas uzivala HAK a bez potiazi, ale nastastie som zmenila lekara inak ho hltam asi do dnes
a kafiatko, tie vedlajsie ucinky sa mozu prejavit az o niekolko rokov, ale fakt nechcem rozoberat..po nete koluje dost clankov pro/kontra, o co mi ide v prvom rade, ako som uz napisala samotne gynekologycky do ust nevezmu/ani inou cestou a ja viem dobre o com pisem, tomu ver..nieco je zhnite v state danskom:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ithory si tu dosť dlho na to, aby si vedela používať citáciu. Takto sa to nedá po tebe čítať. Ak na niekoho reaguješ, stlači "citovať" pri jeho príspevku na okniec textu dopíš svoju odpoveď. Ďalšie takéto zlepence ti budem bez upozornenia mazať
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Dosť ma zaráža, že tu o núdzovej antikoncepcii niektorí veselo píšu akoby sa jednalo o lentilky.Aspoň vidno úctu akú prejavujete partnerkám.Nehovorím o tých u ktorých zlyhala metóda ochrany, skôr o tých ktorí nemali ani toľko zodpovednosti sa chrániť.
lucash99
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lucash99 »

nazdar. mam podobny problem... stalo sa co sa nemalo a dievca zobralo talbetku po 36hodinach... pise sa tam ze do 72h ucinkuje.. chcel som sa opytat ako rychlo si moze urobit tehotensky test ? vdaka ake su vase osobne skusenosti... vdaka
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

na druhy den
lucash99
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lucash99 »

ok tak to sedi... a teraz mam dalsiu otazku... urobila si 2 testy... na prvom bola ciarka a druha slaba a na dalsom bola iba jedna ??? kedy je to najpresnejsie ??? rano.... pri testoch pisalo ze je to jedno.... vdaka
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

no ale tieto testy vykonávané pár hodín či dní od styku nemusia byť až také presné. najpresnejšie sú vždy vtedy, ak už mešká menštruácia.
Napísať odpoveď