Nechcené zmazanie súboru
-
BookEditor
Light Professional
Nechcené zmazanie súboru
Ahojte, omylom som vymazal jednu veľmi dôležitú zložku do koša (nemal som nastavené dialógové okno, kt. sa pýta, či chcem súbor vymazať). Čo mám robiť? Nejaký program??? ... čo mi dokáže vrátiť z koša zložku na plochu? Ja v koši nemám žiadne súbory... Mal som tam zaškrtnuté, že súbory hádzať rovno do koša. Dúfam, že to nie je natrvalo odstránené... Nedá sa tá zložka nejako dostať späť? Stalo sa to pred pár minútami... Za každú pomoc K+
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nechcené zmazanie súboru
...ak to nieje v koši tak to je natrvalo odstránené...ale ak si to neprepísal ničím iným tak sa to dá obnoviť, resp. je tu ešte nejaká šanca...môžeš skúsiť programy ako GetDataBack for NTFS alebo Recuva...a im podobné...
Máš istotu, že si tu zložku zmazal, kedže nemáš nič v koši?
Pokiaľ si mazal, pridržal si klávesu "shift"?
Nepremiestnil si tu zložku inam?
Skús dať do vyhľadávania meno tej zložky alebo súboru v ňom, či si to iba nepremiestnil.
Pre istotu nič nenahrávaj a nerob, keby si to náhodou destruktívne zmazal.
Na Googli aj "undelete" nájde program pre obnovenie zmazaných vecí. Aj toto: http://www.slunecnice.cz/sw/restoration/
Pokiaľ si mazal, pridržal si klávesu "shift"?
Nepremiestnil si tu zložku inam?
Skús dať do vyhľadávania meno tej zložky alebo súboru v ňom, či si to iba nepremiestnil.
Pre istotu nič nenahrávaj a nerob, keby si to náhodou destruktívne zmazal.
Na Googli aj "undelete" nájde program pre obnovenie zmazaných vecí. Aj toto: http://www.slunecnice.cz/sw/restoration/
-
Grim
Darca
...nie vždy je nutné stláčať Shift...závisí to od užívateľových nastavení...primárne je nastavená nutnosť stlačiť Shift pri vymazávaní bez umiestnenia do koša...ale dá sa to zmeniť...
-
typek61
Darca
mne pomohol program tune up utilities 2009 
Všetko je možné, ale potom je ten koš "na figu". Odporúčam pre istotu použiť program, ktorý netreba inštalovať, a keď treba - tak pomazať zbytočnosti a vyprázniť aj temp a iné, ale aj tak, radšej inštalovať ten "undelete" trebárs na USB kľúč...
-
BookEditor
Light Professional
Ďakujem Vám všetkým, už sa to podarilo obnoviť. Máte všetci K+... Lock