Nejde vytvorit bootovatelne USB OpenSUSE 11.3
Re: Nejde vytvorit bootovatelne USB OpenSUSE 11.3
Oba nás potešilo, že už mu to ide. A kedže si vybral OpenSuse, bude to náročnejšie. Testom prešiel... iba treba trpezlivosť, štúdium, pokus - omyl, takže čas. Ja som OpenSuse odskúšal, ale nerobím ho. Skúšam v podstate všetky distribúcie Linuxu, ale potrebujem aj multimédiá, a s tým býva problém. A nepotrebujem každú drobnosť ťukať do klávesnice v terminále, užil som si dosť kedysi aj v strojovom kóde... /to je tá časová slučka, "krok zpět" - už se mi prostě nechce/
-
reDo
Star
- Kontaktovať používateľa:
to OpenSUSE mi zatial neslo ale napisem na to OpenSUSE forum ak si nebudem vediet poradit, dolezite je ze mi tam ide Ubuntu, Linux Mint ...
Pokiaľ Ti stačí velká komunita a jednoduchá obsluha, potom volba Ubuntu /multimédia doinstalovať z rescriction/, alebo Mint, ktorý to už má a vychádza z Ubuntu, a si v pohode.
-
reDo
Star
- Kontaktovať používateľa:
ale neda mi nevyskusat aj ine som uz raz taky musim to jednducho skusit ked vsetci hovoria ze je to dobre
, aky program je najlepsi na tie Live USB? doteraz som pouzival Universal USB Installer
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2011, 17:08)
najprv som ho naformtoval vo windowse a teraz som uorbil toto
co s touto chybou? ked som to robil prvy krat podla tvojho navodu tak mi to islo ale teraz mi tam nabieha henta chyba
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2011, 17:30)
uz to ide super
este raz pato diky za ten navod
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2011, 17:08)
najprv som ho naformtoval vo windowse a teraz som uorbil toto
co s touto chybou? ked som to robil prvy krat podla tvojho navodu tak mi to islo ale teraz mi tam nabieha henta chyba
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2011, 17:30)
uz to ide super
Síce neviem, komu to píšeš, ale komunikujeme iba dvaja, takže polovica kameňa mi spadla zo srdca. Uži si to, a nechť sa v tom systéme darí. A trénuj terminál.