fotak/kamera
fotak/kamera
caute...chcem sa spytat nemohli by ste mi poradit ...chcem nejaku kameru na skate...na natacanie takze by som chcel nejaku kameru ... cena by mala byt okolo 400eur..a vobec sa do toho nevyznam takze....oplati sa mi kupit zrkadlovku s kamerou alebo normalnu kameru ? zatial som rozmyslal nad tymto fotakom http://www.alza.sk/canon-powershot-sx30 ... k&IDP=1361 ale neviem ci ma nahravanie zvuku a neviem ci je 30 snimkov za sekundu...dakujem
Re: fotak/kamera
uz som myslel ze zrkadlovky tak klesli ale nakoniec si tam uviedol UZ ktory je podla mna na tento ucel uplne nevhodny
ty potrebujes skor sirsie ohnisko na sk8 ako nejake vzdialene objekty snimat a este z ruky to udrzat
zrkadlovku ktora by nahravala video asi za tu cenu aj s objektivom nekupis
v kamerach sa neorientujem, ale pokial sa zmestis do svojho rozpoctu tak to bude na natacanie videa vzdy lepsie ako fotak
ty potrebujes skor sirsie ohnisko na sk8 ako nejake vzdialene objekty snimat a este z ruky to udrzat
zrkadlovku ktora by nahravala video asi za tu cenu aj s objektivom nekupis
v kamerach sa neorientujem, ale pokial sa zmestis do svojho rozpoctu tak to bude na natacanie videa vzdy lepsie ako fotak
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja si myslím že na tento účel skorej kameru, ak stým mieniš len kamerovať skate, tak zrkadlovku budeš kupovať zbytočne...ale potom už kameru s fisheye objektívom
ale aku kameru ?