VUB banka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

VUB banka

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Ahojte, chcem si zrusit ucet v SLSP a zalozit novy + sporiaci vo VUB banke. Jedine tato ma spomedzi vsetkych tych vacsich zaujala, vkoli poplatkom za vedenie uctu a moznosti vyskladat si ucet ako pausal u operatora :) Chcel som ist predtym do CSOB, ale hrozne zvysili teraz poplatok za vedenie uctu. Myslim, ze az 4 Eura!!! A SLSP nehoraznych 4.90 E. Ake mate skusenosti s VUB bankou?
sundevil
VIP
VIP

Re: VUB banka

Príspevok od používateľa sundevil »

Mam vub a za ucet platim minimum.
Pozri si podmienky: http://www.vub.sk/osobne-financie/ucty- ... flexiucet/
Kazdy mesiac dostanem zvyhodnenym urokom vacsinu sumy za vedeniu uctu spat. Nepamatam si, ze by som niekedy platil viac ako 1 euro za poplatky/vedeniu uctu.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

ak mas nejake konkretne otazky, kludne sa pytja, mam robi vo VUB, takze velmi rad pomozem ked tak :)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

mam Start konto vo VUB uz dlhsi cas a zatial som nezaznamenal ziadnu negativne vec.... ako student mam rozne veci zadarmo (vedenie uctu, zriadenie, zrusenie, vypis z uctu...)...co sa tyka mna, mozem odporucit
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

pri start konte treba mat niejaky minimalny zostatok?uz som aj zabudol
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Mám Start Konto. Som študent. Celkovo nemám výhrady. Chodia mi smsky o pohybe na účte. mám IB. Klasickú Visa Kartu
Všetko je v pohode. Nevidím žiadne nevýhody.
Taktiež môže doporučiť
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Asi som zabudol napisat - ja uz nie som student. A iba ku Flexiuctu dostanem sporiaci ucet. Nieco som cital, ze platba kartou mu vrati nejaku cadt sumy na ten sporiaci. A ked si vytvorim na stranke flexiucet.sk ako by mal vyzerat moj ucet, tak mi naskoci poplatok za vedenie uctu cca. 3.20 - 3.50 za mesiac! Ratam s tym sporiacim uctom, pretoze chcem sporit - odvadzat urcitu sumu trvalym prikazom. A vraj VUB banka a vafne bankomaty. Vraj ukazujr zly zostatok a blbne.
rr900
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa rr900 »

Zdravím vás, mal by som otázku - V sobotu som si otvoril vo VUB-ečke ten študenský účet...je normálne, že ešte stále mi nejde prihlásiť sa to internet bankingu ??
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

jeden den by mal prebehnut od spravenia uctu.hmm a co tak zavolat na zakaznicku linku? :D
rr900
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa rr900 »

nechcel som tam ešte volať, lebo som si nebol istý...tuším mi hovorila že v nedelu večer by to už malo ísť - no nejde, ale zajtra tam idem tak či tak, takže im to poviem, aj tak díky...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ako si dopadol s tym uctom?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

neviete akym systemom a po akej dobe sa aktualizuju pohyby na ucte? vsimol som si, ze dva zaplatene ucty cez paypal prisli naraz aj ked platene boli v iny den.
popcorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa popcorn »

nechcem zakladat novu temu tak pisem sem: z jednej irskej stavkovej kancelarie (totesport) mi prisiel sek postou. /neda sa u nich previest vyber bankovym prevodom tak to riesia sekmi.../ da sa takyto sek z irskej "Ulster Bank" preplatit v hociktorej slovenskej banke konkretne vo vubecke normalne ze tam pridem a teta mi to preplati?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Dávnejšie som cez VÚB preplácal šek zo zahraničia. Vypisoval som formulár na základe ktorého si overovali šek a zhruba o 10 dní mi prišla správa, že mi peniaze boli prevedené na účet.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja som student a mam slsp, studentovi je to v podstate jedno, tie poplatky su minimalne vsade.. akonahle pridem o statut studenta idem do mbanky.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

prosim vas, mam ucet vo VUB, pred 2 dnami 12.3. mi bola zrealizovana platba cez internet banking na moj ucet - bol som pri tom, dnes je 14.3. a peniaze stale neprisli, je to normalne alebo sa niekde stala chyba?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

CheZteR: VUB banka je tak mierne zaostala. Ked napriklad vecer platis z uctu, tak peniaze neodidu hned ako v SLSP, ale az rano. Takze to trva dlhsie. To iste aj s prijmom, zda sa mi to dost pomale ked cakam na peniaze.

Ci je tvoj pripad normalny neviem, tri dni sa mi zdaju vela, no ak to bolo posielane z inej banky a platba bola zrealizovana az v pondelok rano, tak to mozne je.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ano, zabudol som, odoslane z tatrabanky :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hojko napísal:CheZteR: VUB banka je tak mierne zaostala. Ked napriklad vecer platis z uctu, tak peniaze neodidu hned ako v SLSP, ale az rano. Takze to trva dlhsie. To iste aj s prijmom, zda sa mi to dost pomale ked cakam na peniaze
Musim ta trosku poopravit. V oboch bankach neodidu hned, ale az v zuctovacom intervali. A ten ma kazda banka iny. Ja som tiez zakaznikom VUB. Oni maju napr. 4x v inych casoch, ako ma banka, pre ktoru robim.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

p4ra: Vychadzal som z toho co bolo na jesen odvysielane v televiznych novinach (Markiza alebo Joj), kde sa priamo pytali v bankach na ich interval. Niektore mali tusim poobede o 17:00, ine az do polnoci normalne posielali. A kedze mam skusenost ako so SLSP, tak aj s VUB, tak mozem v klude povedat, ze VUB je v tomto smere katastrofalna.
Napísať odpoveď