Zbierate po svojich psoch výkaly?
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
Re: Zbierate po svojich psoch výkaly?
My nášho venčíme resp., sám sa venčí za chalupou kde má svoje miesto a raz za čas to odtiaľ odpraceme - takže áno
ako kedy, ked som v prirode alebo na takych miestach kde nikto nechodi tak nie. Ale ked sa mi pes (labrador) vysere na sidlisku tak to vacsinou zoberiem, jedine ze nemam sacok alebo nikde nablizku nie je kos..
Ano zbieram, len z dovodu, ze neznasam, ked sa s nim idem prejst do parku, a musim kluckovat pomedzi hovna, nechcem byt take prasa ako zvysok. No ked som niekde v lese, tak tam nezbieram....pes beha kade tade a ani neviem kedy kadi.
Ja chodim vencit kde nik nechodi cize nie
-
krankenwagen
Professional
Ja zasa zbieram iba ked sa vysere tiez niekde na sidlisku, uz len z toho dovodu, ze neznasam, ked idem zdvihnut po civave a cestou tam stupim do dalsich hovien od dalsich psov..
Aké "väčšinou zoberiem"?! Tu žiadne výhovorky nefungujú! Aj keby si nemal ruky, tak to hovno, by som ťa prinútil zobrať. Už nejedného vola som poslal do prdele, keď som videl, že pes sa vysral a pán sa tváril, že to nevidí.NINX napísal:ako kedy, ked som v prirode alebo na takych miestach kde nikto nechodi tak nie. Ale ked sa mi pes (labrador) vysere na sidlisku tak to vacsinou zoberiem, jedine ze nemam sacok alebo nikde nablizku nie je kos..
Prepáč, NINX, že takto útočím práve na teba, aj keď je to viac-menej určené pre všetkých, ale najviac, čo neznášam je, keď skočím do psieho hovna a zvlášť, keď vidím, že na tom trávniku sa hrávajú aj deti.
-
Hellboy248
Guru wannabe
nezbieram
Psa nemám, ale keď chodím po niektorých oblastiach (sídliskách) je to horšie ako mínové polia.
By som to napchal majiteľom do krku.
Čivavu chce mať každá kunda, aby ju mohla nosiť v kabelke a muckať sa s ňou pred lesbickými kamarátkami, ale na hovno sa jej bridí i pozrieť... ááách.
By som to napchal majiteľom do krku.
Čivavu chce mať každá kunda, aby ju mohla nosiť v kabelke a muckať sa s ňou pred lesbickými kamarátkami, ale na hovno sa jej bridí i pozrieť... ááách.
vyborna otazka, majitelia psov by si konecne mohli uvedomit, ze ta trava pred sidliskom tam nerastie koli ich psom a prechadzaju cez nu ludia a hraju sa tam deti. vyrastal som na dedine, takze taketo problemy isli mimo mna, ale na intraku som pochopil o co ide. tie travniky vyzeraju otrasne...najradsej by som tie hovna strcil majitelom do ich schranok nech sa konecne uvedomia.
-
pryja
Darca
Vo Viedni som si naposledy vsimla pred cinziakmi na takych drevenych koloch v trave zapichnute oznamy, ze pri zanedbani tejto povinnosti hrozi pokuta tusim 33e, ak si dobre pamatam. Tie oznamy su dost velke, dobre viditelne, takze prehliadnut sa nedaju. A podla mna si to malokto dovoluje porusit, lebo staci, ze ta sused nabonzuje, zavola policajtov a ti si to uz odsleduju. Inde sa platia pokuty za odhadzovanie odpadkov na zem alebo slapanie po travnikoch.
Su staty, kde si bez problemov vedia udrzat poriadok pod kontrolou, ked sa chce, tak sa da.
Su staty, kde si bez problemov vedia udrzat poriadok pod kontrolou, ked sa chce, tak sa da.
nezbieram po nasom havovi vykaly, nakolko ho chodim vencit do lesa a poctivo svoju nadielku stale zahrabe 
Aj v UK mas take tabulky, a kazdy na to serie doslovne...proste ignore...ty ako suseda ked ma zbadas, ze som za psom nepozbieral...nahlasis ma...a ja sa ti tak zasmejem, skus mi to dokazat...isto to hovno zo zeme neposlu na DNA expertizu.pryja napísal:Vo Viedni som si naposledy vsimla pred cinziakmi na takych drevenych koloch v trave zapichnute oznamy, ze pri zanedbani tejto povinnosti hrozi pokuta tusim 33e, ak si dobre pamatam. Tie oznamy su dost velke, dobre viditelne, takze prehliadnut sa nedaju. A podla mna si to malokto dovoluje porusit, lebo staci, ze ta sused nabonzuje, zavola policajtov a ti si to uz odsleduju. Inde sa platia pokuty za odhadzovanie odpadkov na zem alebo slapanie po travnikoch.
Psa nemám, ale téma sa mi páči.
V Prahe je to najhoršie vtedy, keď sa roztápa sneh. Cesta k metru mi trvá aj 10 minút, pričom za normálnych okolností trvá len 5. Vyhnúť sa všetkým psím exkrementom, je doslova umenie. Majitelia psov na to v zime z vysoka kašlú - "však čo". Pes to snehom zahrabe a už po tom nie je "ani stopy". Príde však jar a ľudia nemajú kde stúpiť...
V Prahe je to najhoršie vtedy, keď sa roztápa sneh. Cesta k metru mi trvá aj 10 minút, pričom za normálnych okolností trvá len 5. Vyhnúť sa všetkým psím exkrementom, je doslova umenie. Majitelia psov na to v zime z vysoka kašlú - "však čo". Pes to snehom zahrabe a už po tom nie je "ani stopy". Príde však jar a ľudia nemajú kde stúpiť...
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Psa nemam, ale prave pred par minutami som bohoval, co za debila to tam nechalo. Priamo na chodniku, asi 5 metrov od vchodu, na ulici, medzi domami uplne v pohode, pekna nadielka aspon od 4 psov na 2 m^2. Ruky polamat.
zle som to napisal, zoberiem ho vzdy, len ked nemam sacok tak nie. Nablizku mame potok, so psom chodim len tam a kym tam dojdeme stihne sa ledva vystat. Chodim z druhej strany potoka ako je sidlisko, a ked sa mi pes vysere na pole alebo tam kde je metrova trava (ano, u nas v MT byva aj rovno pred vchodom 50cm travy) tak to nezodvihnem.pinco napísal:...
-
krankenwagen
Professional
A co spravite, ked vencite psa v tme, a on sa vam vy-toto niekde dalej od vas v trave? Budete to tam hladat polhodinu? 
Ak to je niekde mimo mesta na lúke kde nikto nechodí, tak sa to MOŽNO ešte dá pochopiť. Neverím však, že niekde v meste je taká tma, aby si nemohol vidieť to, kde si pes čupne. Však chodíš vyvenčiť psa, tak musíš logicky čakať, že niekde spraví kôpku. Ak sa nechceš pozerať, tak je jedno či je noc alebo deň.krankenwagen napísal:A co spravite, ked vencite psa v tme, a on sa vam vy-toto niekde dalej od vas v trave? Budete to tam hladat polhodinu?
zoberem, bieleho psa vidim a vecer ho mam vzdy na voditku, ak by zdrhol myslim ze by som ho uz nenasiel a v tom horsom pripade by ho nasli spoluobcania..
Ked som so psom von, tak ho mam na voditku, ked ho mam obcas pusteneho, tak si vsimam kade beha a co robi, opat preto, lebo nemam rad nezodpovednych majitelov, co si pustia psa a maju to na haku...ked taky pes napadne mojho (na voditku) tak druheho psa nelutujem nikdy....aspon slzak do oci sa mu ujde, pri najhorsom som ochotny ho aj kopnut a zneskodnit nejak....no a teda kedze si vsimam co robi moj pes, tak viem kde kadi...a pozbieram to....este som zabudol dodat...ked ma hnacku, vtedy to nezbieramkrankenwagen napísal:A co spravite, ked vencite psa v tme, a on sa vam vy-toto niekde dalej od vas v trave? Budete to tam hladat polhodinu?