Zbierate po svojich psoch výkaly?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Áno
8
21%
Nie
25
66%
Občas
5
13%

Celkom hlasov: 38

krankenwagen
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

... :)
pitbullko
Light Star
Light Star
Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]

Re: Zbierate po svojich psoch výkaly?

Príspevok od používateľa pitbullko »

My nášho venčíme resp., sám sa venčí za chalupou kde má svoje miesto a raz za čas to odtiaľ odpraceme - takže áno
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

ako kedy, ked som v prirode alebo na takych miestach kde nikto nechodi tak nie. Ale ked sa mi pes (labrador) vysere na sidlisku tak to vacsinou zoberiem, jedine ze nemam sacok alebo nikde nablizku nie je kos..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ano zbieram, len z dovodu, ze neznasam, ked sa s nim idem prejst do parku, a musim kluckovat pomedzi hovna, nechcem byt take prasa ako zvysok. No ked som niekde v lese, tak tam nezbieram....pes beha kade tade a ani neviem kedy kadi.
Whiteboss
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Whiteboss »

Ja chodim vencit kde nik nechodi cize nie
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja zasa zbieram iba ked sa vysere tiez niekde na sidlisku, uz len z toho dovodu, ze neznasam, ked idem zdvihnut po civave a cestou tam stupim do dalsich hovien od dalsich psov..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

NINX napísal:ako kedy, ked som v prirode alebo na takych miestach kde nikto nechodi tak nie. Ale ked sa mi pes (labrador) vysere na sidlisku tak to vacsinou zoberiem, jedine ze nemam sacok alebo nikde nablizku nie je kos..
Aké "väčšinou zoberiem"?! Tu žiadne výhovorky nefungujú! Aj keby si nemal ruky, tak to hovno, by som ťa prinútil zobrať. Už nejedného vola som poslal do prdele, keď som videl, že pes sa vysral a pán sa tváril, že to nevidí.

Prepáč, NINX, že takto útočím práve na teba, aj keď je to viac-menej určené pre všetkých, ale najviac, čo neznášam je, keď skočím do psieho hovna a zvlášť, keď vidím, že na tom trávniku sa hrávajú aj deti.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

nezbieram
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Psa nemám, ale keď chodím po niektorých oblastiach (sídliskách) je to horšie ako mínové polia.
By som to napchal majiteľom do krku.
Čivavu chce mať každá kunda, aby ju mohla nosiť v kabelke a muckať sa s ňou pred lesbickými kamarátkami, ale na hovno sa jej bridí i pozrieť... ááách.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

vyborna otazka, majitelia psov by si konecne mohli uvedomit, ze ta trava pred sidliskom tam nerastie koli ich psom a prechadzaju cez nu ludia a hraju sa tam deti. vyrastal som na dedine, takze taketo problemy isli mimo mna, ale na intraku som pochopil o co ide. tie travniky vyzeraju otrasne...najradsej by som tie hovna strcil majitelom do ich schranok nech sa konecne uvedomia.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Vo Viedni som si naposledy vsimla pred cinziakmi na takych drevenych koloch v trave zapichnute oznamy, ze pri zanedbani tejto povinnosti hrozi pokuta tusim 33e, ak si dobre pamatam. Tie oznamy su dost velke, dobre viditelne, takze prehliadnut sa nedaju. A podla mna si to malokto dovoluje porusit, lebo staci, ze ta sused nabonzuje, zavola policajtov a ti si to uz odsleduju. Inde sa platia pokuty za odhadzovanie odpadkov na zem alebo slapanie po travnikoch.
Su staty, kde si bez problemov vedia udrzat poriadok pod kontrolou, ked sa chce, tak sa da.
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

nezbieram po nasom havovi vykaly, nakolko ho chodim vencit do lesa a poctivo svoju nadielku stale zahrabe :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

pryja napísal:Vo Viedni som si naposledy vsimla pred cinziakmi na takych drevenych koloch v trave zapichnute oznamy, ze pri zanedbani tejto povinnosti hrozi pokuta tusim 33e, ak si dobre pamatam. Tie oznamy su dost velke, dobre viditelne, takze prehliadnut sa nedaju. A podla mna si to malokto dovoluje porusit, lebo staci, ze ta sused nabonzuje, zavola policajtov a ti si to uz odsleduju. Inde sa platia pokuty za odhadzovanie odpadkov na zem alebo slapanie po travnikoch.
Su staty, kde si bez problemov vedia udrzat poriadok pod kontrolou, ked sa chce, tak sa da.
Aj v UK mas take tabulky, a kazdy na to serie doslovne...proste ignore...ty ako suseda ked ma zbadas, ze som za psom nepozbieral...nahlasis ma...a ja sa ti tak zasmejem, skus mi to dokazat...isto to hovno zo zeme neposlu na DNA expertizu.
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Psa nemám, ale téma sa mi páči.
V Prahe je to najhoršie vtedy, keď sa roztápa sneh. Cesta k metru mi trvá aj 10 minút, pričom za normálnych okolností trvá len 5. Vyhnúť sa všetkým psím exkrementom, je doslova umenie. Majitelia psov na to v zime z vysoka kašlú - "však čo". Pes to snehom zahrabe a už po tom nie je "ani stopy". Príde však jar a ľudia nemajú kde stúpiť...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Psa nemam, ale prave pred par minutami som bohoval, co za debila to tam nechalo. Priamo na chodniku, asi 5 metrov od vchodu, na ulici, medzi domami uplne v pohode, pekna nadielka aspon od 4 psov na 2 m^2. Ruky polamat.
Ninx
Star
Star

pinco napísal:...
zle som to napisal, zoberiem ho vzdy, len ked nemam sacok tak nie. Nablizku mame potok, so psom chodim len tam a kym tam dojdeme stihne sa ledva vystat. Chodim z druhej strany potoka ako je sidlisko, a ked sa mi pes vysere na pole alebo tam kde je metrova trava (ano, u nas v MT byva aj rovno pred vchodom 50cm travy) tak to nezodvihnem.
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

A co spravite, ked vencite psa v tme, a on sa vam vy-toto niekde dalej od vas v trave? Budete to tam hladat polhodinu? :D
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

krankenwagen napísal:A co spravite, ked vencite psa v tme, a on sa vam vy-toto niekde dalej od vas v trave? Budete to tam hladat polhodinu? :D
Ak to je niekde mimo mesta na lúke kde nikto nechodí, tak sa to MOŽNO ešte dá pochopiť. Neverím však, že niekde v meste je taká tma, aby si nemohol vidieť to, kde si pes čupne. Však chodíš vyvenčiť psa, tak musíš logicky čakať, že niekde spraví kôpku. Ak sa nechceš pozerať, tak je jedno či je noc alebo deň.
Ninx
Star
Star

zoberem, bieleho psa vidim a vecer ho mam vzdy na voditku, ak by zdrhol myslim ze by som ho uz nenasiel a v tom horsom pripade by ho nasli spoluobcania..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

krankenwagen napísal:A co spravite, ked vencite psa v tme, a on sa vam vy-toto niekde dalej od vas v trave? Budete to tam hladat polhodinu? :D
Ked som so psom von, tak ho mam na voditku, ked ho mam obcas pusteneho, tak si vsimam kade beha a co robi, opat preto, lebo nemam rad nezodpovednych majitelov, co si pustia psa a maju to na haku...ked taky pes napadne mojho (na voditku) tak druheho psa nelutujem nikdy....aspon slzak do oci sa mu ujde, pri najhorsom som ochotny ho aj kopnut a zneskodnit nejak....no a teda kedze si vsimam co robi moj pes, tak viem kde kadi...a pozbieram to....este som zabudol dodat...ked ma hnacku, vtedy to nezbieram :P
Napísať odpoveď