Problem z instalaciou OS XP
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem z instalaciou OS XP
nafoť menu biosu ...
Ano jarda.j to idem nafotit menu.
Asusy dual som robieval, a všetky išli bez ovládačov v prvej fáze, AMD a SATA 320 GB, W XP home OEM
Takže tu sú screeny.A aj video.
Ale takto ja som možno spravil ťiež chybu lebo som tam nainštaloval Sedmičku 64bit a mám tam Smepron 2 Ghz 2 GB ram a 510 MB grafiku a blo mi CSS sekalo na najmenších detailoch a pritom na XP mi to išlo na stredných normálne takže ja tam hodím 32 bit Windows 7 a už by to malo frčať bez problémou či nie ?
Ale takto ja som možno spravil ťiež chybu lebo som tam nainštaloval Sedmičku 64bit a mám tam Smepron 2 Ghz 2 GB ram a 510 MB grafiku a blo mi CSS sekalo na najmenších detailoch a pritom na XP mi to išlo na stredných normálne takže ja tam hodím 32 bit Windows 7 a už by to malo frčať bez problémou či nie ?
-
vladenko007
VIP
Tam ako si rozklikol Primarny IDE Master. Si predtým prešiel cez položku IDE Configuration. Mohol by si odfotit aj aké nastavenie je tam?
64 bit SW na 32 bit procesor nenainštaluješ, problém je inde. Win potrebuje RAM...2 GB je málo. Z parametrov, ktoré uvádzaš, vyplýva, že máš niekoľkoročný stroj. Alebo RAM na doraz podľa možností MB, alebo inú. A aj VGA. V manuále je # Graphics Controller NVIDIA GeForce 6100 Shared video memory (UMA) a RAM max 4 GB... a nevidno tam PCIE slot.
Možem srať celý XP idem tam nainštalovať Windows 7 Home Premium 84x [32bit] uvidíme čo to urobí. 
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2011, 8:20)
Prosím neviem nájst tento ovládač nemá ho niekto link alebo nieco take ? high definition audio device driver pre Win 7
Dakujem.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2011, 8:57)
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2011, 8:20)
Prosím neviem nájst tento ovládač nemá ho niekto link alebo nieco take ? high definition audio device driver pre Win 7
Dakujem.
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2011, 8:57)
Tam mam vsetko enabled.vladenko007 napísal:Tam ako si rozklikol Primarny IDE Master. Si predtým prešiel cez položku IDE Configuration. Mohol by si odfotit aj aké nastavenie je tam?
-
vladenko007
VIP
Tak skus ovladač na Vistu 32bit
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
vyhladaj svoju MB podla obrazka klikni na search vyber OS Vista 32bit a stiahni driver na AUDIO. Rozbaliť a nainštalovať.
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
vyhladaj svoju MB podla obrazka klikni na search vyber OS Vista 32bit a stiahni driver na AUDIO. Rozbaliť a nainštalovať.
Diki.Ide to ale aj tak mi blbne CS:S aj na low 800x600 no nic.
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 8:07)
Tu mas ten screen IDE Configuration
//autoeditácia príspevku (22 Feb 2011, 8:07)
Tu mas ten screen IDE Configuration