zamrznutie pc alebo restart pri hrani hier cca po 10min.help

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
johny496
Amateur
Amateur

zamrznutie pc alebo restart pri hrani hier cca po 10min.help

Príspevok od používateľa johny496 »

Zostava: intel quad core 2,5Ghz,4GB ram A-data 1066Mhz,zakladka asus p5ql pro, grafika asus ati eah 4870 512MB,zdroj 500watt fortron.
Mam problem po dvoch rokoch mi zacal mrznut PC pri hrati sekne obraz aj zvuk a neda sa kedysi ani resetnut a niekedy naskoci blue screen ,windowsom to neni som uz skusal mam dva a pod oboma to robi.
Nikdy som si to nevsimal ale ked som vedel ze to asi zamrzne tak som sa dival do katalistu som is to minimalizoval a bolo tam 99 percent vyuzitie grafiky a hral som mafiu 2 takze neviem a teplota do 80 stupnov to neni take strasne kedze grafiku vypina az okolo 110 stupnov . pridavam aj ten blue screen podla ktoreho je asi grafika nafigu ale robi to iba pri hrani!!!!!!
Prílohy
DSC03427.JPG
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: zamrznutie pc alebo restart pri hrani hier cca po 10min.help

Príspevok od používateľa vikko78 »

skús prebehnúť ramky memtestom, ale aj tak si myslím, že to je grafou...teplota 80 stupňov je len teplota jadra a kludne sa ti môžu prehrievať pamäte na grafe..takže by som skúsil aj prepastovať grafu...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

na 4870 je podcenene chladenie mosfetov a celkovo napajania, v gpu-z si nechaj zaznamenavat teploty a ak bude niektora nad 100 °C tak vies kde je problem
johny496
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johny496 »

idem skusit cez to gpu-z ak tak dam nove chladenie dikes hosi dam vediet ako som dopadol
Napísať odpoveď