jaj šak tam hore to máš napísane lebo iPhone je skôr zameraní na zábavu a na iné činnosti zabudli .keť ho zapneš hneť tam musíš do sťahovať ďalšie veci lebo bez nich ti nepôjde(no aspoň na tie prve čo na slovensku boli lebo bi nemáme ten najnovší ale kupovali sme ten čo prišiel ako prvý tuším ma len 18 GB ale nikdy som to nezaplnil
Sony Ericsson XPERIA X10 alebo Apple iPhone 3GS 32GB
Re: Sony Ericsson XPERIA X10 alebo Apple iPhone 3GS 32GB
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna fungujes uz par rokov na silnych barbituratoch, iPhone sa (narozdiel od Androidu, ktory si bez problemov za noc stiahne niekolkomegovu aktualizaciu, a nezaujima ho ze ci uzivatel je na Wi-Fi alebo ci ma/nema datovy pausal) aktualizuje JEDINE cez pocitac/Mac, a ked ho zapnes, tak uvidis jablko, potom svoj springboard a okno "SIM Card Locked - Unlock / Dismiss". To je vsetko. Ano, je to najlepsi telefon v oblasti zabavy, ale zaroven sa z neho da aj normalne telefonovat, pisat SMSky, vybavovat maily, na Appstore mas nespocetne mnozstvo kvalitnych organizerov a kalendarov takze... asi si vazne idiot.
a ty máš iPhone?? s týchto tvojich reči som zitil že nie lebo keby áno tak takto nerozprávašmoosha napísal:Podla mna fungujes uz par rokov na silnych barbituratoch, iPhone sa (narozdiel od Androidu, ktory si bez problemov za noc stiahne niekolkomegovu aktualizaciu, a nezaujima ho ze ci uzivatel je na Wi-Fi alebo ci ma/nema datovy pausal) aktualizuje JEDINE cez pocitac/Mac, a ked ho zapnes, tak uvidis jablko, potom svoj springboard a okno "SIM Card Locked - Unlock / Dismiss". To je vsetko. Ano, je to najlepsi telefon v oblasti zabavy, ale zaroven sa z neho da aj normalne telefonovat, pisat SMSky, vybavovat maily, na Appstore mas nespocetne mnozstvo kvalitnych organizerov a kalendarov takze... asi si vazne idiot.
-
moosha
Darca
Ano, mam, konkretne iPhone 4, taktiez mam este zopar inych iOS zariadeni.
Chces fotku telefonu pri mojom nicku, alebo staci takto?
Chces fotku telefonu pri mojom nicku, alebo staci takto?
mne sa zdá že ty ho nemáš, nikdy si ho nemal a tieto bullshity si našiel na neakých android fan fórach,mucko616 napísal: a ty máš iPhone?? s týchto tvojich reči som zitil že nie lebo keby áno tak takto nerozprávaš
alebo ho máš a nevieš naňom nič spraviť
-
moosha
Darca
...a ak niekto nevie NIC urobit na najintuitivnejsom telefone na trhu, tak musi byt idiot.
-
guess.whoo
Redeemer
tu aktualizaciu cez PC by som nebral ako vyhodu. je to podla mna len komplikacia. a na androide si vies velmi lahko nastavit ci ma nieco stahovat alebo nie. kto si to neustriehne a ma obmedzeny datovy pausal ma smolu. ale ta moznost tam je.moosha napísal:Podla mna fungujes uz par rokov na silnych barbituratoch, iPhone sa (narozdiel od Androidu, ktory si bez problemov za noc stiahne niekolkomegovu aktualizaciu, a nezaujima ho ze ci uzivatel je na Wi-Fi alebo ci ma/nema datovy pausal) aktualizuje JEDINE cez pocitac/Mac, a ked ho zapnes, tak uvidis jablko, potom svoj springboard a okno "SIM Card Locked - Unlock / Dismiss". To je vsetko. Ano, je to najlepsi telefon v oblasti zabavy, ale zaroven sa z neho da aj normalne telefonovat, pisat SMSky, vybavovat maily, na Appstore mas nespocetne mnozstvo kvalitnych organizerov a kalendarov takze... asi si vazne idiot.
priznavam, ze je najlepsi v oblasti zabavy, ale tie ostatne veci ma android uplne vyrovnane.
-
moosha
Darca
No lenze jedno neustriehnutie ta moze vyjst pri dnesnych cenach mobilnych dat na Slovensku velmi velmi draho (~4€/MB).
-
guess.whoo
Redeemer
no ano moze. ale potom je ten clovek idiot. tieto veci by mali byt ako prve ked si niekto kupi telefon
-
moosha
Darca
Hlavne by nemali pchat takyto advanced OS na kazdu druhu low-endovu parodiu na telefon on SE, Nokie a Samsungu.
-
francoisss
Novice
ak chcem nainštalovať do telefónu nové aplikácie a nemám android operačný systém, čo mám robiť? dá sa aj bez aandroid alebo ni?
mucko616 napísal: a ty máš iPhone?? s týchto tvojich reči som zitil že nie lebo keby áno tak takto nerozprávaš
Pease guys, do not feed the troll
francoisss: keď chceš stiahnuť aplikáciu z android marketu tak musíš mať operačný systém android...
-
guess.whoo
Redeemer
ty vole to je otazka aku som uz davno necitalfrancoisss napísal:ak chcem nainštalovať do telefónu nové aplikácie a nemám android operačný systém, čo mám robiť? dá sa aj bez aandroid alebo ni?
Pryja má pravdu, právě tak byly ty mobily vyvinuty, aby je mohly používat i ženy, jinak by ztratili svůj trhpryja napísal: No ani by som netvrdila. Ked sadnem do metra, tak kazda druha baba vysunuta qwerty na mobile a vypisuje o dusu. A s iphonmi sa tu hraju bezne decka oboch pohlavi
Okrem toho su dotykovky aj mensich rozmerov, vid. napr. nokia N97 mini alebo verzie v ruzovej farbe, co asi vlastni maloktory chlap. Treba len hladat, co sadne dobre do ruky.
Aký fajn video, a tá aplikácia hľadanie kovov je naozaj vtipná. Sú ešte na markete také smiešne aplikácie? Rada by som takých v mojom mobile mala. Aj tú kovovú stiahnem, je to sranda 
tá aplikácia na hľadanie kovov, je naozaj smiešna a myslela som, že to neviem používať v živote a vynechala som tú aplikáciu, nestiahla som to, ale včera som prišla domov, a viete, že ženské tašky aké sú
no pravde, že nenašla som moje kľúče
no minimálne 15 min. trvalo, kým som našla moje kľúče
no teraz už som stiahla tú aplikáciu aj ja
a myslím si že už nebudem mať také problémy 
-
moosha
Darca
Mam taky dojem, ze tato tema je nejake centrum trollov... ved sa pozrite na tie prispevky...
mužské meno, ženský rod, ach jaj kam to spejeme
no na tejto stránke je záruka 24mesiacovmoosha napísal:No jasne ze posklada, ale aj keby si spravil zostavu za 4000€ tak nebude komfortnejsia a sviznejsia ako iMac za 1100€, ale to len tak na okraj. A ta cena... no, je to blbe, ale ma to svoje odovodnenie - v USA je zakonom dana zaruka 1 rok, na Slovensku musi zarucna doba trvat dva roky. Taktiez americke DPH, slovenske DPH, marza predajcu a mame hned vyssiu sumu ako v USA
//www.pocitace.ellano.sk/?akcia=showkategoria&vyber=48258
takže toto je zostava za cca 1100€
Apple , v obchode
procesor 2.4GHz Intel Core 2 Duo ,101,96€ http://www.alza.sk/procesor-intel-core- ... 109061.htm
NVIDIA GeForce 320M ,cca 100€(našiel som aj výkonnejšie a tie stali menej ako 100€ takže tato určite drahšia nebude)
disk 250GB SATA(ti vado to je veľa
to som sem dal len par veci a je to len cca 231.46€ ,to akože ostatne príslušenstvo stoji 868.59€??
neviem ako vi ale ja bi som so skorej kúpil tento http://www.alza.sk/hp-probook-4520s-d200712.htm (nie je najlepší ale je lepši ako Apple,a ešte k tomu je o 451,01€ lacnejší) a keby niečo na obidvoch je rovnaké DPH ,tak prečo na Alze je výkonnejšiu notebook za cca 650€
a menej výkonnejší Apple stoji 1100€??