QyncY napísal:Ked hovoris, ze toto forum je o PC, tak preco tu su temy, ktore vobec nic nemaju spolocne s PC? A auta trosku suvisia s PC. Ale napokon ty si tu admin takze rob ako myslis, to bol len navrh.
Najprv by si mal vediet zoslisovat temy a sekcie (teda casti fora). Temy vo volnej diskusii su o vselicom, taktiez su tam temy o autach ale ze by mala pribudnut cast venovana autam, tak to rozhodne nie. To bolo moje posledne slovo venovane tejto casti o autach...
A čo tak zriadiť v rubrike hľadám položku dôležité:časopisy, kde by sa dávali pdf verzie aj iných časopisov ako je PC Revue. Myslím časopisy computer, chip, pc world.
fuha napísal:A čo tak zriadiť v rubrike hľadám položku dôležité:časopisy, kde by sa dávali pdf verzie aj iných časopisov ako je PC Revue. Myslím časopisy computer, chip, pc world.
Spravne, za odmenu mas 24 hod nuteneho oddychu, btw uz si to tu raz pisal a tvoj navhr bol odmietnuty!!!
Ja som tu novy,ale tie temy su podla mna nadovsetko dostacujuce.Na jednej nemenovanom PC fore je ich o polovicu menej a takiez to uplne staci.Takze u mna spokojnost s kategoriami.Ja by som privital nejake nove smajle.
LubosZ napísal:Tak to je dost smutne ze podporujete len jeden slovensky casopis.
nikto tu ziaden casopis nepodporuje. ale casopisy a tlac si vlastne forum nezasluzi. ak hladas nejaky casopis tak to daj do hladam. ale vlastne forum, to je blbost.
mastermind napísal:
nikto tu ziaden casopis nepodporuje. ale casopisy a tlac si vlastne forum nezasluzi. ak hladas nejaky casopis tak to daj do hladam. ale vlastne forum, to je blbost.
Ja som nemyslel zalozit nove forum o casopisoch, ale zalozit v rubrike hladam polozku dolezite casopisy , kde by sa pridavali aj ine casopisy nielen PC Revue, alebo premenovat dolezite:Pc REvue na dolezite:Casopisy.
LubosZ napísal:Ja som nemyslel zalozit nove forum o casopisoch, ale zalozit v rubrike hladam polozku dolezite casopisy , kde by sa pridavali aj ine casopisy nielen PC Revue, alebo premenovat dolezite:Pc REvue na dolezite:Casopisy.
som rad ze sa pridala dakovacia funkcia ale nebolo by od veci keby to dakovacie tlacitko nebolo tak blizko tych ostatnych. co tak ho zarovnat na pravo? uz som sa stihol pomylit a podakovat niekomu kto chcel pomoct